Κοψτε τις παπαριες!


Ολο αυτο το διαστημα των τελευταιων ημερων παρακολουθω τα τεκταινομενα και την επικαιροτητα ελπιζωντας να δω κατι που θα μου δωσει ελπιδα για την επομενη μερα του Παναθηναικου. Αντι αυτου ομως βλεπω ηλιθιες ανακοινωσεις χωρις νοημα και χωρις σαφη στοιχεια , καθως επισης και ποσταρισματα στα σοσιαλ μιντια. Σκοπιμα δεν εχω παρει και δεν παρω ακομια καμια θεση , καθως καμια πλευρα δεν ξεκαθαριζει τις προθεσεις της.

Ας τα δουμε ομως ενα ενα. Εχουμε τον Δημητρη Γιαννακοπουλο που επισημα εξεφρασε προθεση να ηγηθει της ΠΑΕ μεσω του PAO Foundation και ολα φαινονταν ωραια και καλα μεχρι που εγινε η συναντηση με τον Αλαφουζο και τελικα ανακαλυψαμε την ...Ακροπολη! Θα μου πει κανεις γιατι το λεω ετσι , μα ολοι ξερουνε οτι οι συζητησεις και οι ελεγχοι ειχαν ξεκινησει απο το καλοκαιρι και ακομα πιο πριν. Μιλαμε για τουλαχισον τεσσερις μηνες πριν συναντηθουν οι ισχυροι αντρες ΠΑΕ και ΚΑΕ αντιστοιχα. Δηλαδη ολους αυτους τους μηνες ο ΔΠΓ δεν ειχε ενημερωθει για τα οικονομικα της ομαδας ; δεν ηξερε το υψος των χρεων ; Δηλαδη τεσσερις μηνες τι ακριβως κανανε ; πινανε φραπεδες ; Επισης ολους αυτους τους μηνες ο Αλαφουζος δεν ειχε ενημερωσει τι ποσο σκοπευε να καλυψει ; τελευταια στιγμη το φυλαγε ; Ολα αυτα ειναι ερωτηματα που πρεπει να απαντησει ο ΔΠΓ και να αφησει το ινσταγκραμ και ανουσια δηθεν μυνηματα με δηθεν νοηματα! Ας βγει να μιλησει με αποδειξεις και ονοματα. Η ανακοινωση που εβγαλε ο ΔΠΓ αφηνει πολλα αναπαντητα και εστιαζει μονο στο ποσο που δεχεται να πληρωσει ο Αλαφουζος. Τελος ειναι πολυ περιεργο το ολο θεμα με τον PAO Foundation. Εμενα προσωπικα μου ερχεται πολυ περιεργο πως απο τη στιγμη που ΔΠΓ γνωριζει οτι προσωπικα ο ιδιος δεν εχει δυνατοτητα να κανει το ανοιγμα που απαιτειται για να αποκτησει την ΠΑΕ , πηγαινει να κανει συζητησεις και να παρει αποφασεις χωρις να εχει βρει πρωτα του συμπαικτες για το ολο εγχειρημα. Ακομα και ο Βγενοπουλος οταν εκανε την ΠΕΚ ειχε ηδη συμπαικτες στο πλαι του. 

Ο ΔΠΓ πρεπει να αφησει το πληκτρολογιο και να βγει να μιλησει δημοσια και οχι απο ινστραγκραμ και ανακοινωσεις. Να μιλησει και να πει με αποδειξεις και ονοματα και για τα οικονομικα του συλλογου και για τον πολεμο με τους οργανομενους και τον Πατερα τις τελευταιες μερες και να αποσαφηνησιε τη θεση του. Γιατι επι της ουσια βλπεω πολλα στα λογια και μηδεν στις πραξεις , τη μια το καλοκαιρι με τον ερασιτεχνη και μια τωρα με την ΠΑΕ. Και μια τελευταια απορια στον ερασιτεχνη γιατι δεν εχει μπει ακομα ; ο Μπαλτακος ειναι παρελθον εδω και πολλους μηνες.

Επομενος στην σειρα ο εξαφανισμενος Αλαφουζος  που εβγαλε μια ανακοινωση γεματη μισολογα και στο συνολο της εντελως ανουσια! Ο Αλαφουζος που το καλοκαιρι εδινε εγγυησεις στον Ουζουνιδη και τωρα που τον ψαχνει για να ενμηρωθει τι μελει γενεσθαι τον βαζει και μιλαει με "κοντινους" σνεργατες του και ιδιος παραμενει αφαντος. Ας μας πει επιτελους αφου τα οικονομικα ηταν τοσο χαλια και το ηξερε γιατι εκανε ολες αυτες τις μεταγραφες το καλοκαιρι ; Γιατι δεν ελεγε οτι δεν υπαρχουν λευτα και οτι η ομαδα πρεπει να πορευτει με τους νεους για να μην χρεωκοπησει , παρα πηγε και πηρε 14 παιχτες! Τα ερωτηματα ειναι αμετρητα για τον Αλαφουζο , οπως για παραδειγμα πως απο τα 10εκ χρεη που ελεγε οτι ειχαν απομεινει , μιλαμε σηεμρα για 80εκ η και ακομα περισσοτερα , γιατι μας ελεγε οτι 2016 θα εχει ξεχρεωσει η ομαδα και τελος και ισως σημαντικοτερο ολων οφειλει να δωσει εξηγησεις για τη συμμαχια με τους απεναντι και τα πολιτικα παιχνιδια που παιζει στην πλατη του Παναθηναικου.

Επομενος στη σειρα και επειδη κανεις δεν ειναι και δεν θα μεινει στο απυροβλητο , ας βγει και επισημα η 13 και μιλησει ανοιχτα και χωρις μισολογα αντι να βγαζει ανακοινωσεις που στο τελος δεν λενε τιποτα! Ας μας πουν ανοιχτα γιατι τοσο καιρο στηρηζαν Αλαφουζο και δεν ακουσαν καμια πιεση για την διαφανεια που ειχε υποσχεθει ο μιστερ σκαι και που εχει εξφανιστει εδω και τουλαχιστον δυο χρονια , ας μας πουνε γιατι τις προαλλες στο ΟΑΚΑ εβριζαν την οικογενεια Βαρδινογιαννη. Υπαρχει σχεση της οικογενειας με τα σημερινα δρωμενα στην ΠΑΕ ; Αν ξερουν κατι οφειλουν να του πουν δημοσια και με στοιχεια.

Τελος ολοι οι δημοσιογραφοι που γραφουνε για τον Παναθηναικο και υποτιθεται οτι πονανε την ομαδα , που εχουν χαθει ολες αυτες τις μερες ; γιατι εγω βλεπω μονο τον Αθανασιου να γραφει με συνεπεια και συνεχεια και βλεπω τους υπολοιπου να γραφουν μονο τις επομενες των αγωνων κανωντας αγωνιστικες αναλυσεις και μιλωντας για την αγωνιστικη εικονα της ομαδας. Αυτη τη στιγμη κυριοι ποσος ενδιαφερει τον καθε παναθηναικο να ακουσεις απο εσας αν επαιξε καλα η οχι η ομαδα. Τον κοσμο τον ενδιαφερει να μαθει για την επομενη μερα στην ομαδα , και για το αν αυτη θα υπαρξει.

Προς ολους τους παραπανω , ΚΟΨΤΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ! Αφηστε τα επικοινωνιακα παιχνιδια και τις υπεκφυγες και βγειτε να μιλησετε καθαρα. Αλαφουζε , Γιαννακοπουλε βγειτε καντε συνεντευξη τυπου και ξεκαθαριστε τα ολα ζητηματα. Θυρα 13 αν εχεις κατι να παεις και να κανεις ιδου η ορδος ιδου και το πηδημα , ανακοινωσεις χωρις ουσια και περιεχομενο δεν εχουν κανενα νοημα και κανενα οφελος για την ομαδα! Δημοσιογραφοι του Παναθηναικου και ιδιαιτερα εσεις που δηλωνετε και οπαδοι της ομαδας ,καντε το χρεος σας και ενημερωστε τον κοσμο για οτι ξερετε και επισης επειδη ολοι ξερουμε τη δυναμη του τυπου ,αλωστε η δημοσιογραφια δνε λεγεται τυχαια πεμτη εξουσια, ασκειστε οποιαδηποτε πιεση μπορειτε για να βγουν να μιλησουν οι υπεθυνοι και να βρεθει λυση γαι την ομαδα και σταματηστε να αναπαραγετε ανυποστατες φημες και διαδωσεις απλα για να περνετε θεασεις. Και το κυριοτερο ολοι εσεις που ανεφερα σταματειστε να παιζεται παιχνιδια στις πλατες εκατομμυριων Παναθηναικων. Σταματηστε τις ανουσιες ανακοινωσεις και ποσταρισματα και σταματηστε να παιζεται παιχνιδια στην πλατη του Παναθηναικου!

Για να το ηρεμησω λιγο παντως και να κλεισουμε οσο πιο ηρεμα γινεται θελω να πω το εξης , Τις τελευταιες μερες τουλαχιστον απο την πλευρα των δημοσιογραφων - αλλα οχι μονο - εχει πεσει μεγαλη ησυχια , υπερβολικα μεγαλη θα ελεγα. Απο εκει που εβγαιναν συνεχεια νεα και φημες ξαφνικα επεσε νεκρα και οπως ολοι ξερουμε πριν απο την καταιγιδα ερχεται παντα και πρωτη η ηρεμια , η νηνεμια η οπως αλλιως θελει να το πει ο καθενας. Τι θελω να πω ; χωρις να εχω καποια πληροφορηση , αλωστε δεν ειμαι δημοσιογραφος ενας οπαδος ειμαι σαν εσας που γραφει απλα την αποψη του, χωρις λοιπον να εχω καμια ενημρωση και το λεω ξανα για να το τονισω , πιστευω πως συντομα κατι θα γινει. Ειτε καλο ειτε κακο. Πιστευω οτι ακομα και επομενες μερες θα υπαρξουν εξελιξεις. Ισως απο την επιτροπη σωτηριας που λενε οτι θα διοριστει την Πεμτη. Ξαναλεω το πιστευω ακραδαντα οτι εξελιξεις θα υπαρξουν , καλες η κακες δεν ξερω.


Σχόλια