Ο Αρχιδαρας ο Ελληναρας!


Καλησπερα  , σημερα για πρωτη φορα οσο τρεχω αυτο μπλογκ θα μιλησω για κατι διαφορετικο ,περα απο αθλητικα ,που ομως το θεωρω πολυ συμαντικο και αξιο αναφορας.

Ετυχε να δω ενα βιντεο του χιου , για το οποιο και προφανως πρεπει να ηταν πολυ περιφανος. Ηταν καταγραφη μιας κλησης που ειχε με εισπρακτικη εταιρια γερμανικης ιδιοκτησιας. Ο χιος λοιπον προς το τελος της κλησης εβριζε χυδαια την κοπελα για αρκετα λεπτα. Τουλαχιστον ειχε την ευαισθησια να καλυψει το σημεια που ακουγοταν το ονομα της κοπελας , αυτος ομως δεν αναιρει το οτι δεν εβρισε ουτε το θεριο , ουτε τουε γερμανους , ουτε τον μπαμπουλα αλλα μια κοπελα που το πιθανοτερο κανει μια δουλεια που σιχαινεται για να μπορει να επιβιωνει.

Για να το γενικευσω ο ελληναρας που που το παιζει αρχιδαρας και βγαζει το αντριλικι και την μαγκια του σε ενα παιδι που παλευει για το μεροκαματο και την επιβιωση του και του λεει οτι θα πρεπε να ντρεπετε που κανει αυτη τη δουλεια ας του βρει αυτος καλυτερη δουλεια! Νομιζει κανεις οτι στην πλειοψηφια τους ,τους αρεσει που κανουν αυτη τη δουλεια ;
Ξερουν ολοι αυτοι οτι σε ολα αυτα τα παιδια ασκηται καθημερινα ψυχολογικη βια απο προισταμενους και λοιπους παρατρεχαμενους για να κυνηγανε αντιρελαστικους στοχους ; Ξερουν οτι καθε μερα ακουνε εκβιασμους για το μεροκαματο τους ; Ξερουν οτι ζουνε καθε μερα με τον φοβο της απολυσης ; Ξεροιυν οτι καθε κυριακη απογευμα τα πιανει μελαγχολια που τελειωνει το ΣΚ και την επομενη πρεπει να πανε στο μπουρδελο που αποκαλουν δουλεια ; και πολλες φορες οχι μονο στο τελος του ΣΚ αλλα στο τελος καθε μερας που σκεφτονται οτι θα ξυπνησουν την επομενη για να πανε σε αυτη τη δουλεια. Πολυ αμφιβαλω οτι τα ξερουν ολα αυτα!

Τελος για οσους κολησουν στο οτι ηταν εταιρια γερμανικης ιδιοκτησιας να τους πω οτι τα ιδια κανουν και οι ελληνικες , ειχα την ατυχια να δουλεψω σε μια , που οσο και αν λεγε οτι δεν ειναι εισπρακτικη δεν ηταν τιποτα αλλο απο μια κωλοεισπρακτικη του κερατα και τα ξερω απο μεσα!

Τελειωνοντας οποιος βριζει αυτα τα παιδια δεν νικαει ουτε το θεριο , ουτε το συστημα , ουτε τις τραπεζες. Απλα βριζει ενα παιδι που αγωνια για το μεροκαματα του και αυριο μπορει να ειναι και το δικο του παιδια στη θεση του. Ξερετε κατι ; το ευχομαι! Σε οποιον βριζει αυτα παιδια ευχομαι να αναγκαστει το παιδι του να κανει αυτη τη δουλεια και να δω τοτε τι αποψη θα εχει.

ΥΓ
Για τα ποδοσφαιρικα τι να πει κανεις αυτες τι μερες ; οτι δεν υπαρχειφως απο πουθενα ; οτι ολα δειχνουν να πηγαινουν κατα διαολου ; οτι καθενας βγαζει δηθεν ειδησεις για περνει κλικ παιζοντας με τον πονο καθε Παναθηναικου ; Για την ανακοινωση του αλαφουζου που απλα μας ειπε πραγματα που ηδη ξεραμε χωρις να προσθεσει τιποτα νεοτερο ; Δεν εχει κανενα νοημα και νομιζω οτι ολοι θα συμφωνησετε οτι οταν δεν εχεις κατι να πει τοτε δεν μιλας. Οταν υπαρξει καποιο ουσιαστικο νεο και εχω και εγω κατι ουσιαστικο να πω , τοτε θα γραψω. 

ΥΓ2
Ελπιζω οτι ακομα και την υστατη στιγμη κατι θα γινει , καποια λυση θα βρεθει , Παναθηναικος ειμαστε , ο μεγαλυτερος συλλογος της χωρας , δεν γινεται να χαθουμε!

Σχόλια