Οχι να τα λεμε και εμεις ρε παιδια!

   
Ξεκιναω σαν ανθρωπος να διαβασω αθλητικα και παω να δω τι γραφει σημερα και ο πρασινοφρουρος στην εφημεριδα Η Πρασινη. Διαβαζω λοιπον κραξιμο στη διοικηση , ειναι απουσα , ειναι θεατης  και ολα αυτα που διαβαζουμε και που βασικα ειναι σωστα , αλλα απο τι στιγμη που δεν υπαρχει αλλη λυση να αναλαβει την ομαδα με το να τονιζονται κατ'αυτον τον τροπο μονο κακο μπορουν να κναουν στην ομαδα. Εξηγουμε αμεσως τι εννοω , και εγω εχω κανει πολυ σκληρη κριτικη στον Αλαφουζο και στον Παναγοπουλο και σε ολη την διοικηση και ειναι ηλιου φαεινοτερο οτι αυτοι φεορυν την ευθυνη για την κατασταση στην οποια βρισκεται αυτη τη στιγμη η ομαδα μας. Αλλα ρε παιδια ειναι ενα πραγμα να κανεις σκληρη κριτικη και αλλο πραγμα να γραφεις σχεδον αυτα που λενε οι  αλλοι , οι απεναντι , οι δηθεν αντικειμενικοι και επισης αλλο πραγμα ειναι να δυναμιτιζεις ετσι το κλιμα και ουσιαστικα να κανεις ζημια στην ομαδα.
     Παμε λοιπον να εξηγησω τι ειδα που με εκανε να απορησω και να μεινω εμβροντητος απο τα σημερινα γραπτα του πρασινοφρουρου.
1ον μιλαει για de javu Στραματσονι τη φετινη χρονια (ελεος! και δν θα κανω αλλο σχολιο επ αυτου)
2ον γραφει επι λεξη οτι ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ να αποκλειστουμε απο την ευρωπη , λες και δεν παιζαμε με την Μπλιμπαο των 120 εκ ευρω και των ιδιων παιχτων τα τελευταια δυο χρονια αλλα με τα χωρια που παιξανε οι αλλοι και που μαλιστα αποκλειστικε ο Παοκ αλλα κακη κουβεντα για τον Ιβαν δεν ακουσαμε απο πουθενα.
3ον γραφει για συρικνωση του συλλογου. Κανεις και τιποτα δεν μπορει να μικρινει ον Παναθηναικο! Πρωτον γιατι ο Παναθηναικος ειναι μεσα στις καρδιες μας και μεσα στο μυαλο μας. Ειναι ιδεα και οι ιδεες ουτε πεθαινουν ουτε συρικνωνονται. Και επισης γιατι εχει γραψει ιστορια και η ιστορια δεν ξεγραφεται. Οκ μειναμε τα τελευταια εξι χρονια παμε απο το κακο στο χειροτεο στην ευρωπη , συμφωνω , αλλα αυτο δεν διαγραφει του γουεμπλει , δεν διαγραφει το διπλο στην ολανδια με τη γκολαρα του Βαζεχα , δεν διαγραφει την τριαρα στην Γιουβεντους  και για να παμε και στα πιο προσφατα δεν διαγραφει τις τριαρες στη Ρομα ουτε την νικης επι της Ιντερ του Μουρινιο και τελος δεν διαγραφει πολλα πολλα μα παρα πολλα αλλα που αν αρχισω να τα γραφω δεν τελειωνω ουτε σε ενα χρονο!
    Ολα αυτα που διαβασα σημερα στον Πρασινοφρουρο ειναι επιχειρματολογια των δηθεν αντικειμενικων για να μην πω των απεναντι. Για να ξεκαθαρησω τον ευατο μου , διαβαζω πρασινη απο τοτε σχεδον που βγηκε και παντα ταυτιζομουν με τις αποψεις των συντακτων της και ιδιατερα του πρασινοφρουρου και για αυτο με λυπει ακομα περισσοτερο το σημερινο του αρθρο. Καταλαβαινω οτι μετα την ηλιθια διαρροη απο τη διοικηση του Παναθηναικου μετα το παιχνιδι με τον κομποτιακο ,που την επομενη μερα ειδαμε εξωφυλο στην φυλλαδα των απεναντι , πολλων το ματι γυρισε μεταξυ των οποιων και το δικο μου. Αλλα ρε παιδια δεν ειναι λυση να χτυπατε την ομαδα και να διχαζετε τον κοσμο επειδη διαφωνειτε με την πολιτικη της διοικησης και εγω διαφωνω , ομως δεν θα προσπαθησω να ασκησω πιεση κανωντας κακο στην ομαδα. Γιατι τετοια αρθρα αυτο κανουν πρωτα απο ολα , κακο στην ομαδα! Πολυ περισσοτερο δε , δεν θα υιοθετησω επιχειρηματολογια των δηθεν αντικειμενικων , των υπαλληλων και των απεναντι!
    Η μονη δυναμη πλεον που εχει ο Παναθηναικος ειναι ο κοσμος του και αυτος ο κοσμος πρεπει να ειναι διπλα στην ομαδα , εγω διαβαζωντας το συγκεκριμενο αρθρο , ελαβα μια εικονα απαξιωσης συνολικα του Παναθηναικου και οχι μονο του Αλαφουζου και της διοικησης. Τετοια αρθρα ειναι ικανα να διωξουν κοσμο απο το γηπεδο , κοσμο που η ομαδα χρειαζετα. Και κατι τελευταιο μετα λαθη και τα σωστα του ο Αλαφουζος ειναι ο αυτος που κρατα την ομαδα ζωντανη και ακομα και τωρα που δεν συμμετεχει ενεργα παλι αυτος την κραταει αμα φυγει τι θα γινει ; το εχει σκεφτει κανεις ; Πας γραμμη για ερασιτεχνικο αυτο θα γινει!  Δηλαδη αυτη η σφοδρη κριτικη που αποσκοπει ; Σιγουρα ολοι θελουμε να αλαξει το ιδιοκτισιακο καθεστος στην ΠΑΕ αλλα αφου δεν υπαρχει κανεις αλλος τι να κανουμε ; να το κλεισουμε το μαγαζι ;
   Ακολουθει το οπισθοφυλλο της σημερινης Πρασινης για να δειτε και με τα ματια σας αυτα που σας ανεφερα. Καλη σας μερα.


Σχόλια