Τα πολλα λογια ειναι φτωχεια...

    
     Καλησπερα σας λοιπον , μετα απο ενα διαστημα αποχης αλλα και παρατηρησης των αθλητικων γεγονοτων , επιστρεφουμε ορεξατοι και ανανεωμενοι οπως μπορει να δειτε στο στο ιστολογιο μας και παρεπειπτοντως ελπιζω να σας αρεσουν οι αλαγες.
    Πολλα τα θεματα για συζητηση και απο που να  πρωτοαρχισει κανεις. Καταρχην να σας πω οτιεδω θα μιλησουμε μονο για ποδοσφαιρο και για το μπασκετακι θα πουμε σε αλλο μπλογκ για να μην γινει εδω εγκυκλοπαιδεια. Παμε να τα παρουμε λιγο χρονολογικα και να ξεκινησουμε με το θεμα Μαρκους Μπεργκ μιας και απο εδω μεσα δεν το πιασαμε καθολου. Δεν θα πω πολλα αλωστε εχει ξεθυμανει πια το θεμα. Ο Μπεργκ μονος του αποφασισε να καταστρεψει την σχεση που ειχε με την ομαδα και ειδκοτερα με τον κοσμο της ομαδας. Ειναι γνωστο το τι εκανε και τι ελεγε , το κρυφτο με την ομαδα οτι ειχε ηδη βρεθει στο Ντουμπαι απο το πασχα και μαλλον τοτε εγινε το αρχικο ντιλ μεχρι το να κοιτει να ζημιωσει τον ΠΑΟ για βοηθησει τα καινουρια αφεντικα αντι να γυρισει και να τους πει πληρωστε την ομαδα μου και ερχομαι , εκανε μαζι τους παιχνιδια και προσφυγες. Αν ηταν σωστος θα ελεγε εξαρχης στον Λυμπε ξερεις κατι θελω να φυγω εχω βρει ομαδα και τελος αντι να κρυβεται και προφανως θα ζηταγε απο την οποια ομαδα μιλουσε να καλυψει τις απαιτησεις του ΠΑΟ αντι να τους σιγονταρει για να ριξει την τιμη του ντιλ ειδικοτερα τη στιμη που ηξερε την κατασταση της ομαδας. Ο Μπεργκ εδειξε ξεκαθαρα οτι κοιταει την παρτυ και την τσεπη του και ειναι δικαιομα του αυτο , επαγκελματιας ειναι αλλα δεν ηταν δικαιομα του να μιλαει με αλλες ομαδες χωρις αδεια τη στμιγη που δεσμευοταν με συμβολαιο μεχρι το 2019. Δικαιομα μας λοιπον και εμας σαν Παναθηναικοι να μην μας λειπει καθολου. Αν ειχε φυγει σαν κυριος ολοι θα τον αναπολουσαμε και θα τον θυμομασταν ενδοχομενος και σαν τον Βαζεχα ακομα ,ενω τωρα ενα μηνα αφου εφυγε και ουτε κουβεντιαζει κανεις για παρτυ του, Ας κατσει ο Σουηδος να διαφημιζει τα ...θελγητρα της ασιατικης λιγκας και να κανει ...βημα παραπανω στην καριερα του... στην ασια.. σε καποια ομαδα που μα το Θεο αυτη τη στιμη δεν θυμαμαι το ονομα της για το γραψω...
   Παμε παρακατω γιατι πολυ πλατιασαμε με ενα θεμα που εχει ξεπαραστει ηδη. Παμε στα προσφατα πηραμε Κολοβετσιο ,Καμπεσας , Λουτσιανο ,Γιοχανσον ,Διουδη ,Αλτμαν , μενει μονο η ανακοινωση για τον Τζανδαρη και ειμαστε πολυ κοντα σε Τσαβεζ και Μιχαηλ με μοναδικο χτυπητο ερωτιματικο να μενει πλεον ο ενδεκαδατος εξτρεμ. Τον Κολοβετσιο τον ξεραμε ηδη αλλα σιγουρα περιμενουμε στα χερια του Ουζουνιδη να βελτιωθει και ηδη τον ειδαμε στα παιχνιδια που αγωνιστηκε να ειναι πολυ σταθερος , δεν θελουμε κατι περισσοτερο αλωστε δεν προοριζοταν ποτε για βασικος. Τωρα Καμπεσας και Λουτσιανο εχουν δειξει καλα πραγματα και σιγουρα θα βοηθησουν . ο δε Λουτσιανο εχει πολυ καλη τεχνικη και μπορει να κραταει μπαλα αλλα και να παιξει με πλατη αν χρειαστει ο δε Καμπεσας ολοι νομιζω θυμομαστε την γκολαρα με την Καμπαλα και ενα βασικο ειναι σφαιρα κανει τα 100 μετρα σε λιγοτερο απο 11 δευτερα και ειναι σιγουρα ενα απο τους ταχυτερους παιχτες στην ευρωπη αυτη τη στιγμη σιγουρα δε ο ταχυτερος στην Ελλαδα , πιστευω και οι δυο οταν θα μπουν για καλα στο κλιμα της ομαδας θα δωσουν πολυ ωραια πραγματα. Ο Διουδης ειναι γνωστος ως ενας νεος και πολυ σταθερος και ελπιδοφορος τερματοφυλακας και νομιζω θα ειναι πολυ αξιοπιστη λυση πισω απο Βλαχοδημο Για τον Αλτμαν νομιζω οτι εχουμε δει αρκτετα πλεον για να μπορουμε να πουμε δυπο πραγαμτα εκ του ασφαλους , καλος τεχνιτης , καλα τελειωματα  , καλες πασες , ηρθε για αναπληρωματικος αλαλ με το καλημερα εδειξε οτι μπορει να προσφερει παρα πολλα. Αφησα σκοπιμα για το τελος τον Γιοχανσον  γιατι θεωρω οτι ηταν πολυ δυνατη κινηση η μεταγραφη του και δημιουργησε αισθηση και ας προσπαθουν εδω στην Ελλαδα τα γνωστα παπαγαλακια του συστηματος να κανουν τους αδιαφορους. Προκειται για πολυ ποιοτικο ποδοσφαιριστη τοσο ανασταλτικα οσο και επιθετικα και θυμηθειτε οτι θα την "φαει" τη θεση απο τον Κουλιμπαλι και πως θα βαλει ευχαριστω πονοκεφαλο στον μαρινο πολυ συντομα για το ποιο δεξι μπακ θα πρεπει να ξεκιναει βασικο. Τζανδαρης και Μιχαηλ αν με το καλο ερθουν -για τον πρωτο απο οτι λεγεται μαλλον θα ανακοινωθει μετα το πρωτο παιχνιδι με τη Μπιλμπαο- εινια γνωστοι ηδη ο μεν Μιχαηλ 6 χρονια σταθερος στα Γιαννενα και τον Τζανδαρη τον ξερει πολυ καλα και τον πιστευει πολυ ο Ουζουνιδης και αυτο εμενα μου φτανει και μου περισευει. Τωρα για τους γνωστους γραφικους που θα πουνε σιγα τους παιχτες απο μικρομεσαιες ομδαες και δεν συμαζευτεαι ,απλα θα θυμησω οτι τα ιδια λεγανε και οταν περναμε τον Κουρμπελη!
    Παμε τωρα και στο σηριαλ με τον Πουκι ο ΠΑΟ δεδομενα ενδιαφερθηκε για τον παιχτη και δεδομενα εκανε επισημη προταση για τον παιχτη στους Δανους υψους 1.5εκ ευρω και σοτν παιχτη με απολαβες πανω απο 600χιλ ευρω τον χρονο. Ολα τα υπολοιπα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε απο το να λενε καποιοι οτι δεν θελει ο ΠΑΟ να δωσει χρηματα και για καβουρια και αφραγκουζους. Ρε παιδια επισημε προταση λεμε ,εναμισι μυριο λεμε  , δεν ειναι λευτα αυτα ; τι ειναι ; στραγαλια ; ελεος δηλαδη. Οι Δανοι προφανως θελουν αναβασουν το την τιμη για τον παιχτη ,οκ δικαιομα τους , αλλα ρε διαολε ο ΠΑΟ δεν εχει δικαιομα να εχει εκτιμησει τον παιχτη και να θεωρει οτι η αξια του ειναι αυτη που προσφερουν ; δηλαδη αμα οι δανοι ζητησουνε 5 μυρια και δεν τα δωσει ο ΠΑΟ παει να πει οτι δεν υπαρχουν λευτα οτι υπαροχυν καβουρια ; Ο ΠΑΟ εκανε επισημη προταση τοσο θεωρει οτι αξιζει ο Παιχτης και τοσο θα δωσει και ουτε δεκαρα παραπανω και εκει τελειωνει το θεμα. Τωρα γιατι γινεται τοση φασαρια και αναπαραγονται οσα αναπαραγονται ειναι ευκολο κανεις να το υποθεσει. Ολοι περιμεναν στη γωνια να γινει η στραβη με την Καμπαλα για να αρχισουν το κραξιμο και την καταστροφολογια αλλα οσο και αν χαρηκαν οταν κοιμηθικε ο Θεος και εβαλε το γκολ η πιο κολοφαρδη ομαδα που εχουμε παιξει εβερ τελικα τα παιδια του Μαρινου δεν τους εκαναν τη χαρη και πηραν παλικαρισια νικη και προκριση. Και αφου δεν τους εκατσε η στραβη με την Καμπαλα επρεπε να βρουν κατι αλλο να κραζουν και βρηκανε το θεμα Πουκι. 
    Παντως ο Πουκι δειχνει να απομακρυνεται και καλα κανουν στον ΠΑΟ και κοιτανε αλλου γιατι αρκετα ασχοληθηκαν με την Μπροντμπι και αυτο γιατι οταν μια ομαδα εχει επισημε προταση και αντι να απαντησει θετικα η αρνητικα βγαινει και κανει αστειες δηλωσεις , τοτε πολυ δεν σπαταλας αλλο χρονο μαζι τους. Μπορει ο Πουκι να ηταν πρωτη επιλογη , να ειναι καλος γκολτζης και να το μυριζει που λεμε το γκολακι αλλα η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι και ο Αρμεντερος που ακουστηκε αλλα και ο Τσαβεζ ειναι καλυτερες περιπτωσεις απο τον Πουκι. Σιγουρα εχουν αλλα χαρακτηριστικα απο τον Πουκι αλλα νομιζω θα ταιριαξουν πολυ καλυτερα στο σχημα της ομαδας. Ειναι γρηγοροι και ευελικτοι και οι δυο και αυτο μετραει πολυ σε ενα παιχνιδι που θα βασιζεται στην πιεση στην αντιπαλη αμυνα και στις αντεπιθεσεις οπως ολα δειχνουν οτι θα παιξει και τη νεα χορνια η ομαδα. Τα νεα λενε οτι τα εχουμε βρει σε ολα με την Μποκα για την περιπτωση του Τσαβεζ και περιμενουμε την απαντηση του παιχτη. Συγκεκριμενα εναμισι εκ δινουμε τωρα για το 50% των δικαιοματων του παιχτη , με οψιον και για το υπολοιπο 50 τα επομενα χρονια και 550χιλ στον παιχτη, Ευρω οχι στραγαλια! Για να μην ξεχνιομαστε ετσι γιατι τοσες μερες ολοι μας τα πρηζανε οτι αποκλειται ο ΠΑΟ να καλυψει την τιμη του Τσαβεζ.
       Αντι επιλογου δυο λογια τον Λυμπε. Ο καλαματιανος εφυγε με το κεφαλι ψηλα και εφυγε γιατι δεν τον αφηναν να δουλεψει οπως επρεπε και οπως αρμοζει στον ΠΑΟ αλλα και γιατι υπηρχαν πολλα για τα ποια δεν τον ειχαν ενημερωσει , οπως οι οφειλες στον Μπεργκ αλλα και στον Κλωναριδη. Αυτο δυστυχως ειναι το μεγαλυτερο απο τα εγκληματα του Αλαφουζου που συνεχιζει να διαπρατει μαλιστα. Το οτι αφηνει ασχετους οπως ο παναγοπουλος να κανουν κουμαντου και χανει πολυτιμους συνεργατες οπως ο Λυμπε.   
Αυτα για τωρα. Ειτε αργοτερα το βραδυ ,ειτε το πιθανοτερο αυριο, θα επανελθουμε με μπλογκ για το μπασκετ , οπου θα πουμε ολιγα και για εθνικη. Καλο σας απογευμα!

ΥΓ
Ρε παιδια ποσο ηταν ; δυομισι μηνες πριν ; που ολοι ριχνατε καταρες στον Κλωναριδη και λεγατε να τον διωξουμε και ποσο αμπαλος ειναι ; και μετα που πηγε στο αεκακι μας λειπει ; και εγινε το παιδι που το χασαμε επειδη δεν τον πληρωναμε ; και πηραμε στη θεση τους τον αμπαλο Καμπεσας ; ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ ::: αντε με τα παπαγαλακια και τους τσατσους που εχουμε μπλεξει! Και το κακαο ειναι οτι υπαρχουν ανθρωπου που τα ακουνε και τα πιστευουνε και για αυτο τα λενε αλωστε ολοι αυτοι. Μην τους κανετε λοιπον τη χαρη και δειξτε πιστη στην ομαδα και το κυριοτερο στον Μαρινο!

ΥΓ2
Το οτι ο Μαρινος ειναι ο θεμελιος λιθος που κραταει ολη την ομαδα και μας δινει αισιοδοξια για το μελλον -οσο και αν ο ιδιος δεν θελει το ακουει-  ειναι πασιφανες και το ξερουν και οι πετρες ,για αυτο και δεν εκανα καμια ειδικη αναφορα στο μπλογκ ,αλλα δεν μπορουσα και να μην το αναφερω καθολου. ΜΑΡΙΝΟ ΓΕΡΑ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΞΑΝΑ !!! 

Σχόλια