Αρχισε ηδη η προπαγανδα!

  Ναι καλα ακουσατε το τριτο ημιχορνο της αναμετρησης με τον παοκ που ποτε δεν τελειωσε γιατι ετσι θελησαν οι γαυροι το βορα  εχει αρχισει για τα καλα και η αθανατη Ελληνικη δημοσιογραφια δειχνει για αλλη μια φορα το ποσο καλα αναμασαει τα non papers και ακολουθει τις εντολες του αφεντικου.
   Μιλαω για το Gazzetta που με αρθρο - ντροπη για τη δημοσιογραφια αναφερετε στο οτι πηρε εξιτηριο ο ιβιτς αφου ξεπερασε τη διασειση! Ρε παμε καθολου καλα ; ποια διασειση ; επιφανειακη εκδορα ηταν , επιπολαιο τραυμα. ΟΛΕΣ οι εξετασεις ηταν καθαρες. Σε λιγο θα μας πουν οτι ειχε καταγμα , ανακοπη , εγκεφαλικο ,καρκινο και πως το κουτακι που τον εκοψε ηταν μολυσμενο και του μετεδωσε aids! Μη σας πω θα μας που οτι ηταν και ραδιενεργο! Και καλα να ακους ολα τα παπαγαλακια της Θεσσαλονικης να λενε το μακρυ τους και το κοντο τους για ζουγκλα της λεωφορου και για δυσκολες ωρες του ιβιτς στο νοσοκομειο. Μην γελατε καθολου τα γραφανε και τα λεγανε αυτα που σας λεω. Ακομα και για αγωνια για τον ιβιτς και την κατασταση της υγειας του γραψανε..  Καλα λοιπον να τα λενε ολοι αυτοι που οκ μεροκματα πανε να βγαλουν και εκδουλεψη προσφερουν αλλα να τα γραφουν και σε (δηθεν) αντικειμενικα site ; να παραποιουν την αληθεια σκοπιμα ; γιατι πως αλλιως λεγεται το να γραφουν για διασειση οταν απο πουθενα δεν αναφερθηκε κατι τετοιο ενω το μονο που ειπανε απο τον Ευαγγελισμο ειναι αυτο που ειπε και γιατρος του γηπεδου : επιφανειακο τραυμα τελος! και οι γιατροι δεν ηθελαν τον κρατησουν του παν οτι ειναι μια χαρα εκεινος το ζητησε να μεινει.
    Θα μου πειτε τωρα καλα και πεφτεις απο τα συννεφα ; οχι δεν πεφτω το ξερω και το ξερουμε ολοι μας το συστημα που παραποιει την αληθεια και κανει το ασπρο μαυρο. Με τον αφεντη να βαραει νταγερε και τον επαιτη να υπακουει. Μια ζωη γινοταν και μια ζωη θα γινεται και οποιος πιστεψε σε καθαρση ας γυρισει πλευρο και ας δει αλλο ονειρο! Το θεμα ειναι οτι λεγε λεγε κατι θα μεινει και σε αυτο αποβλεπουν ολα αυτα τα παπαγαλακια και για αυτο πρεπει οποιοι μπορουμε και απο οπου μπορουμε να φωναζουμε και να καταδυκνειουμε αυτην την βρωμα και την σαπιλα.
    Ακολουθει το αρθρο-ντροπη του Gazzettta γιατι εμειες τα παντελονια τα φοραμε για να τα τιμαμε και οχι για να μην κρυωνουμε και οτι λεμε το λεμε παντα με αποδειξεις και ονοματα. Ουτε με "πληροφοριες" , ουτε με κυκλους  ,τετραγωνα και λοιπα γεωμετρικα σχηματα... (καντε κλικ στη φωτογραφια για μεγενθυση)



ΥΓ
Γελανε και τα     ...(αδεια) κουτακια μπυρας!

Σχόλια