Τελικα ο Αγιαξ ηταν καφενειο και η Φενερ ισoδυναμη με τηνς Εφες..

    Αυτες τις π.... δεν μας λεγανε τοσο καιρο ; τα παπαγαλακια που κανουν ρεπορταζ με νον πειπερ ; Οι δηθεν αντικειμενικοι δημοσιογραφοι του κωλου ; Τι διαβαζαμε τοσο καιρο ; Οτι ο ποδοσφαιρικος Παναθηναικος αποκλειστικε απο τα παιδακια του Αγιαξ και το καφενειο της Θελτα. Αλλα επειδη η αχλαδα πισω εχει την ουρα και και η αληθεια φαινεται παντα μεσα στο γηπεδο εδω ειμαστε και τωρα και βλεπουμε μια θελτα που εφτασε ημιτελικα γιουροπα και επαιξε στα ισα την Μαντσεστερ Γιουναιτεντ του σπεσιαλ ουαν χανοντας στις λεπτομερειες και εναν Αγιαξ ο οποιος θα διεκδικησει το τροπαιο στον τελικο! Αυτα ηταν τα καφενεια και τα παιδακια που μας λεγανε τοσο καιρο! Απο αυτες τις ομαδες αποκλειστικαμε , αλλοι χανανε απο καποιες οσμανλινσπορ.. Οχι πως δικαιολογω την καταρευση που υπηρξε η την απαραδεκτη εικονα της ομαδας σε καποια παιχνιδια , αλλα καλως η κακως ολοι εοχυν καταλαβει οτι η αποτυχια του φετινουν ΠΑΟ ειχε δυο ονοματεπωνυμα Αντρεα Στραματσιονι που πι των ημερων του ειδαμε τον χειροτερο ισως Παναθηανικο ολων τον εποχων μαζις ισως με αυτον του Χανς Μπακε.. και το αλλο ονοματεπωνυμο ειναι Γιαννης Αλαφουζος. Η ανευ λογικης στηρηξη που πρειχε στον ιταλο ηταν καταστροφικη. Αν τον ειχε διωξει νωριτερα πολλα πραγματα θα ειχαν παει καλυτερα. Ειδικα με την ηταν με κατω τα χερια στο καραισκακι.
     Και παμε στην αλλη καραμελα τωρα την μαπσκετικη. Η εφες ειναι ισοδυναμη ομαδα με την φενερ και ο οσφπ την περασε αρα ο οσφπ ειναι καλυτερη ομαδα απο τον ΠΑΟ. Αλλα ειπαμε η αληθεια παντα μεσα στο γηπεδο φαινεται και οχι στα δημοσιευματα. Η Φενερ πηρε 96-57 την Εφες και μαλιστα μεσα στην εδρα της εφες! να το επαναλαβω για να το εμπεδοσουν καποιοι 96-57! Παρα εναν 40 ποντους στο κεφαλι της εριξε! Ενταξει παπαγαλακια ; Το εχω ξαναπει ο Παναθηναικος αντιμετωπισε την πιο φορμαρισμενη ομαδα της ευρωπης , Η Φενερ οποιον και αν ευρισκε απεναντι της θα τον περνουσε χωρις αμφιβολια. Ισως η Τσσκα να μπορουσε να την κοντραρει και κανεις αλλος. Επισης οποιος ξερει το πως δουλευεο ο Ζοτς ξερει οτι ολες οι ομαδες του παντα κανουν μια κοιλια γυρω στη μεση της σεζον και φορτσαρουν στο τελος , εκει που αρχιζουν δηλαδη τα ζορικα. Πιστευω εχει να κανει με την προετοιμασια που κανει ο Ζοτς και την ενταση στις προπονησεις. Και παλι δεν δικαιολογω το χαλι της ομαδας μας ειδιακ στο τελευταιο παιχνιδι αλλα εδω περα κοντευουν να μας πουν οτι χασαμε απο κανα καφενειο και οχι  ,τουλαχιστον κατα την γνωμη μου αλλα και πολλων αλλων,  απο το απολυττο φαβορι για να κατακτησει την γιουρολιγκα.
    Αλλα στην Ελλαδα που επικρατει η δημοσιογραφια των νον πειπερ και του τυπου να ειμαστε αρεστοι εκει που πρεπει για να κονομαμε χοντρα και να εχουμε την καρεκλα , η δημοσιογραφια της προπαγανδας και του συστηματος , σε αυτην την Ελλαδα γινεται το ασπρο μαυρο , η μερα νυχτα και δυστυχως υπαρχουν αφελεις που παραμυθιαζονται και τα χαβουν ολα αυτα. Ευτυχως ομως η πραγματικοτητα ειναι εδω και τους διαψευδει. Και οσο και να το κανουν γαργαρα οσοι εχουν ματια βλεπουν!

Σχόλια