and the Oscar goes to vladan!

   Το λοιπον ποδοσφαιρικες αναλυσεις δεν προκειται να κανω. Ολοι οι ειδαν οτι ακομα και με δεκα παιχτες - λογο κοκκινης φαντασμα στον Ο. Βλαχοδημο - , ακομα και με διατησια 30 - 70 - ο Ενρικε επρεπε να εχει δει δευτερη κιτρινη πολυ πριν τον βγαλει ο ιβιτς - ο παοκ δεν μας ειχε. Δεκα ζωες να παιζαμε γκολ δεν θα βαζανε. Ασε που αμα δεν εδινε την ανυπαρκτη κοκκινη θα μαζευε πολαλ τεμαχια ο γαυρος του βορα. Το λοιπον μεσα στο γηπεδο ο παοκ δεν μπορουσε να παρει το ματσακι οποτε αποφασισε να το παρει στα χαρτια! Τοσο απλα , οπως αλωστε κανει τοσα χρονια και το ινδαλμα του ο κανονικος γαυρος ντε! 
    Το γηπεδο ηταν εκλησια. και το να βγαινει να λεει ο καθε γραφικος που δεν ηταν καν στο γηπεδο για ζουγλα ειναι τουλαχιστον αστειο. Εδω βγηκε δημοσιογραφος απο τη Θεσσαλονικη και ελεγε στον sport fm για κλιμα στη λεωφορο. Που το ειδες ρε μεγαλε απο κανα αστεροσκοπειο ; Το γηπεδο λοιπον ηταν εκκλησια  , ενας λοβοτομημενος βρεθηκε και εκανε αυτο το εγκλημα με την μπυρα. Φυσικα και ειναι καταδικαστεο , φυσικα και πρεπει να βρεθει και να του κοψουν το γηπεδο εφ' ορου ζωης και φυσικα επρεπε και οι διπλανοι του να τον μπουζουριασουν και να τον αρχισουν στις φαπες. Κανενας υγιης φιλαθλος / οπαδος του ΠΑΟ ποτε δεν θα ενεκρινε τετοια κινηση και κανεις δεν θα εκανε οτι δεν ξερει , δεν ειδε , δεν ακουσε , οπως κανουν ολοι οι δηθεν αντικεμενεικοι και τα παπαγαλακια του παοκ για οτι εγινε στον βολο. Εμεις αυτα που κοροιδευουμε δεν τα καναμε , δεν τα κανουμε και δεν θα τα κανουμε ποτε.
   Ολα ομως οσα ακολουθησαν την πτωση του μπουκουλιου ειναι απλα γελοια και δειχνουν οτι ο παοκ το μονο που ειχε στο μυαλο του ηταν να παρει το παιχνιδι στα χαρτια. Απλα και ξαστερα. ο ιβιτς επεσε κατω και σπαρταρουσε σαν τον ειχαν πυροβολησει. Δηλαδη ελεος ενας τισγκος ηταν και μαλιστα αδειος που σημαινει οτι για να τον εφτασε πρεπει να εφυγε απο καπου κοντα αλλιως θα ειχε πεσει στο κεφαλι καποιου οπαδου. Αυτα που λενε για γεματο σφραγισμενο κουτι ειναι απλα παπαριες! Αμα ειχε φαει γεματο κλειστο κουτι θα χε πεισει ξερος , στο τοπο θα χε μεινει. Δεν θα ταν μια χαρα στα αποδυτηρια να πιανει ψιλη κουβεντα. Και αυτο ειναι το σημειο που φτανουμε στην απολυτη ξεφτιλα τους ιβιτς. Τον πιανει η καμερα και τον δειχνει να ειναι μια χαρα και να τα λεει με το επιτελειο του αραχτος και ανετος , τι εγινε μετα ; του σφυραει ο κωνσταντινιδης οτι τον περνει καμερα και ο ιβιτς σκυβει και πιανει το κεφαλι του με τα δυο χερια σαν να χασε γκολ πανω στη γραμμη στο τελευτειο λεπτο του τελικου τσαμπιονς λιγκ! Ενω δηλαδη πριν ηταν μια χαρα και εκανε κουβεντουλα ξαφνικα με το που του σφυραει κατι στο αυτι ο αλλος τον πιανει πονος και ζαλαδα. Αυτο υπαρχει σε βιντεο μπορειτε να το βρειτε παντου και πανω απο ολα στο leoforos.gr που ηταν και το πρωτο μεσο που εθιξε το θεμα , γιατι οι δημοσιογραφοι (ο θεος να τους κανει) που κανανε την μεταδοση στη νοβα ουτε που το σχολιασαν!
    Και φτανουμε στην εκθεση του γιατρου του αγωνα που ειδε τον ιβιτς  την οποια μπορειτε να διαβασετε σε ολα τα αθλητικα site και η οποια ελεγε οτι ο Ιβιτς ειχε επιπολαιο τραυμα στο πλαι του κεφαλιου (κρατηστε το αυτο στο ΠΛΑΙ του κεφαλιου) , η κατασταση του δεν εμπενει ανησυχια και μπορει να συνεχησει κανονικα τον αγωνα. Αυτα ειπε ο γιατρος. Αλλα ο ιβιτς μετα απο κουβεντα με τον Κωνσταντινιδη ο οποιος προηγουμενος μιλαγε συνεχως στο τλφ - προφανως για να σκηνοθετησει καλυτερα το σοου το ιβιτς - αποφασισε οτι ζαλιζεται και δεν βλεπει καλα ( και ποναει και ο κωλος του μην πω εγω απο την π..... του Μπεργκ!) και πηγε νοσοκομειο για αναγκασει τον κομινη να διακοψει το ματς. Παντως και οι πληροφοριες απο το νοσοκομειο τα ιδια λενε για να μην εχει κανεις αμφιβολιες. Μικρη εκδορα και ολες οι εξετασεις καθαρες και το ακομα χειροτερο ειναι αυτος ο τυπακος ζητησε και πετυχε να μεινει στο νοσοκομειο στερωντας ενα κρεβατι απο καποιον που πραγματικα θα το χρειαζοταν και μαλιστα σε μια εποχη που ολοι ξερουμε τι γινεται στα νοσοκομεια με τα ραντζα.. και για τι ; για να αποφυγει τους δημοσιογραφους.. Τι αλλο να πει κανει  ; τα ειπε και ο Λυμπε που τον ειχε και συμπαικτη παλιοτερα το ειπε και ο Κωνσταντινου. Ας μας πει ομως και ο ιβιτς αμα ηταν παιχτης θα ζηταγε αλαγη και θα εφευγε απο το γηπεδο για τετοιο τραυμα ; και επισης αμα νικουσε η ομαδα του σε εκεινο το σημειο θα πηγαινε νοσοκομειο ; παραπανω δεν νομιζω οτι χρειαζεται να πει κανεις , μπορειτε να διαβασετε και αλλου , και αν θελετε να διαβαστε την αληθεια και οχι πιπες ,προτιμηστε Βασιλαρα , Νικολογιαννη , Αθανασιου , Ν. Συριγο και ολα τα παιδια στο leoforos.gr ,  επισης για να μην αναφερω μονο ρεπορτερ του Παναθηναικου Διαβασα και ενα πολυ καλο αρθρο απο τον Τσακιρη της ΑΕΚ. Εκει που κανει κανεις γελια με την καρδια του ειναι στα αρθρα των γαυρων και των κανονικων και των ημιτασιον του βορα. Μιλαμε για απολυτη ταυτιση. 
   Λιγα λογια για τη συραξη των παιχτων πριν την διακοπη γιατι ακομα και αυτο το διαστρεβλονουν μερικοι. Ο κρεσπο παει και κλωτσαει τα χερια του στυλ ξεκαθαρα και ο Μπεργκ απλα πηγε και απωθησε τον κρεσπο ζτωντας του τον λογο ο παικτης του παοκ ειναι αυτος που κανει κεφαλοκλειδωμα και ριχνει κατω τον Σουηδο. Μετα ο Μπεργκ οντας πεσμενος κατω τρωει κλωτσιες συνεφο και απο τον σακχοφ  και απο αλλους παοκτζηδες και στην συνεχεια ο σακχοφ ορμαει στον κουλιμπαλι που απλα πηγε για να τον απομακρυνει και να τον ηρεμησει με τον μπακ του ΠΑΟ λογικοτατα να απανταει στην μπουνια που εφαγε οπως θα εκανε ο καθες ανθρωπος πιστευω. , εκτος αν πιστευει κανεις οτι ο κουλιμπαλι επρεπε να γυρισει και το αλλο μαγουλο. Επισης κατι που κανεις δεν σχολίασε ξυλο εφαγε και ο Κλωναριδης ο ποιος πηγε απλα να βοηθησει τον κρεσπο να σηκωθει και να τον απομακρυνει. Απο εκει και περα για να παμε και στο επιτελειο του παοκ ολος ο παγκος του γαυρου του βορα εκανε συνεχεια καραγκιοζιλικια σε καθε σφυγριγμα και μαλσιτα ο κωνσταντιδης πηγε και τραβαγε τον τεταρτο και εβριζε τους διατητητες χωρις κανεις να τον αποβαλει. Ενω με μεγαλη ευκολια κανανε παρατηρησεις στον Ουζουνιδη οταν διαμαρτυρηθηκε για την αδικη κοκκινη στον Βλαχοδημο. Επισης μπινελικια εριχνε και γυμναστης του παοκ στον εποπτη αλλα και ο ουαρντα οταν αποβληθηκε και ενω θα επρεπε να ειναι στα αποδυτηρια ηταν στον αγωνιστικο χωρο και εκανε τσαμπουκαδες.
   Τωρα θα πει κανεις θα επεμβει κανας εισαγγελεας ; μπα εχουμε μαθει το εργο και ξερουμε απεξω τελος και πλοκη που λεει και ενα τραγουδι.. μονο ο ΠΑΟ τιμωρειτε σε αυτη τη χωρα και μονο στη λεωφορο διακοπτωνται παιχνιδια. Πουθενα αλλου δεν πα να μαχαιρωνονται ; δεν πα να ριχονουν κροτιδες σε παιχτες του ΠΑΟ (βλεπε Βιγιαβανες τουμπα) δεν πα να πετανε καφεδες σε προπονητης ; (βλεπε Αναστασιου καραισκακι) δηλαδη πρεπει να τρεχουμε και εμεις στα νοσοκομεια ;να ξεφτυλιζομαστε ; αυτο το ποδοσφαιρο θελουν καποιοι ; να το χαιροντε. Εγω σαν Παναθηναικος χαιρομαι που η ομαδα μου δεν κανει τετοια ξεφτιλικια. Παιχνιδι στα χαρτια δεν γουσταρω , ουτε με πετσινα σφυριγματα. Μονο στο γηπεδο και με 50 - 50! και απο το να γινω σαν αυτους που κοροιδευω οπως το παοκακι χιλιες φορες να ειμαι ο μαλακας της παρεας και να χω την περιφανεια μου - παναθηναικη και κανονικη - και το κουτελο μου καθαρο. Εμενα ετσι με εμαθε ο πατερας μου ετσι ειχε μαθει και ο ιδιος απο τον παπου μου και ετσι θα μαθω και εγω τα παιδια μου. Γιατι οταν φορας παντελωνια πρεπει να τα τιμας τελεια και παυλα!
   Κλεινωντας εχουμε μια τεραστια και παγκοσμια αποκλειστικοτητα. Ολο αυτο το σοου του ιβιτς επρεπε να επιβραβευτει και ετσι εγινε. Μονο στο panatha4ever λοιπον δειτε φωτογραφικο υλικο απο την απονομη Οσκαρ Α' ανδρικου ρολου στον εναν και μοναδικο βλανταν ιβιτς που συγκηνησε ολη την υφηλιο με την συγκλονιστικη ερμηνεια του! Αξιζει να σημειωθει οτι ο σερβος ευχαριστησε θερμα τον κωνσταντινιδη για την καθοριστικη βοηθεια και στηρηξη του καθως καθως και την παε παοκ που τον βοηθησε να αναδειξει το υποκριτικο του ταλεντο!


Σχόλια