Χαλιφης στη θεση του χαλιφη!

   Πολυ καλησπερα παλικαρια και κοπελιες. Καθομαι και ακουω τα ματσακια στο ραδιοφωνο ,μιας και φραγκα για νοβα και τοιαυτα δεν παιζουν, και ειπα τωρα με καθαρο μυαλο να γραψω πεντε πραγματα για τα πεπραγμενα. Καταρχην το ματσακι το δικο μας το βλεπω απο στριμ να σας πω και ψιλο αγγαρεια την πανε τη φαση οι δικοι μας και ας κερδιζουν 1 - 0 στο ημιχρονο. Ακομα και στο γκολ τα πανηγυρια ηταν πολυ χλιαρα απο τους παιχτες μας και δεν τους αδικω ειναι λογικο να ειναι ξενερομενοι με οτι εγινε στην τουμπα. Οι δε οπαδοι και κυριως οι οργανομενοι τα βαζουν με τη τωρινη αλλα και με παλιοτερες δοιηκησεις του ΠΑΟ μιας και ακουστηκαν συνθηματα και κατα των βαρδινογιαννηδων. Αυτα απο την ...ανταποκριση και παμε στα της τουμπας που εχει γινει τρουμπα καο ο νοων νοειτο..
    Δεν θα ξαναπω για τις φαεις και το τι εγινε απο το κορακι ,του οποιου το ονομα δεν αναφερω γιατι θα λερωθω , ετσι και αλλιως και οι τυφλοι ειδαν , οι μουγκοι μιλησαν και οι κουφοι ακουσαν.Παμε παρακατω. Το θεμα ειναι δοιηκητικο στον ΠΑΟ και τελος. Δεν μπορει μια εβδομαδα τωρα να το ξερουνε ως και οι πετρες οτι στην τουμπα θα γινει σφαγη και η δοιηκηση να στελνει την ομαδα σαν προβατα επι σφαγης τελειως απροστατευτη. Απο την αλλη μερια για να τα λεμε και ολα ετσι οπως δουλευει το συστημα στην Ελλαδα για να δεις ασπρη μερα θα πρεπει να λερωσεις τα χερια σου. Και ειναι αδικο να κατηγορουμε τον Αλαφουζο επειδη θελει να παιξει καθαρο παιχνιδι και να μην κανει αυτα που κοριδευουμε. Αλλα απο την αλλη ειναι αδικο και αυτο που ζουμε.  Πρεπει να βρεθει καποια λυση. Τι λυση ομως ; να παιξουμε οπως οι αλλοι που κοροιδευουμε ; δηλαδη υπαρχει υγειης Παναθηναικος που να θελει να περνουμε πετσινα ; και απανταω με σιγουρια ΟΧΙ! Το θεμα ειναι να βρεθει μια λυση τουλαχιστον να μην αδικουμαστε. Οι αλλοι οχι απλα δεν αδικουντε αλλα ευνοουνται σκανδαλωδως. Θυμηθειτε τι εγινε στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ που με το ετσι θελω πηγαν να δωσουν βαθμο στην ΑΕΚ με δυο ανυπαρκτα γκολ συν ποσα ανυπαρκτα οφσαιντ ειχε δωσει εις βαρος μας.  Ολοι θυμομαστε τι εγινε στην τουμπα και παει λεγοντας. Οι αλλοι την εχουν βρει την ακρη. Εμεις τι κανουμε ειναι το θεμα και εκει πρεπει να δωσει απαντησεις απο του χρονου ο Αλαφουζος. Πριν συνεχισω κανω μια παρενθεση για να γραψω οτι αυτη τη στιγμη που γραφω αυτες τις σειρες ο τεραστιος Μαρκους Μπεργκ εκανε το 2 - 0 απο μια φαση ...καραμπολα. Πισω σε αυτα που λεγαμε πρεπει να βρεθει καποια λυση για το εξωαγωνιστικο οσο δεν λυνετε αυτο δεν υπαρχει ελπιδα για τιποτα και θα βλεπουμε απλα μια απο τα ιδια.  Γιατι και νομιζω πλεον το καταλαβαν και οι τελευταιοι καθαρση δεν επροκειτο να υπαρξει κανεις και κανεις δεν την ειχε πραγματικα θελησει αλωστε , τουλαχιστον κανεις εκτος του ΠΑΟ. Απλα να γινουν χαλιφηδες θελανε στη θεση του χαλιφη.
     Παμε να πουμε λιγα λογια για το μπασκετακι και να κλεισουμε. Δεν αναφερθω στα οσα γελοια και αναληθη ακουσαμε τοσες μερες μεχρι και εκ ...Ισπανιας φημες για παραιτηση του Πασκουαλ ειδαμε να παιζουν πρωτο θεμα σε καθ'ολα ευηποληπτα αντικειμενικα σαιτ.. Παμε στο θεμα αυτο καθ'αυτο., δεν ξερω αν ηταν σωστο η οχι αυτο που εκανε ο Γιανακοπουλος , ξερω ομως οτι φανηκε ποιοι κοιτανε την ομαδα και ποιοι την παρτυ τους. Απογοητευτικα δε οικτρα απο τον Φωτση και για αυτο που εκανε αλλα πολυ περισσοτερο απο αυτα που ειπε. Ρε φωτσακο ,γιατι σαν φωτσακος μιλησες, σοβαρα τωρα , εφερες τρεις γιουρολιγκες ; ΕΣΥ τις εφερες ; αντι ευχαριστεις τον θεο που σε αξιωσε και ησουν μελος αυτων των ομαδων που πηρανε τετοιους τιτλους γυρνας και λες τετοιο πραγμα ; και αρνεισαι να μπεις στο πουλμαν ; λες και τοσος κοσμος που ερχετε με το πουλμαν παντου να δει την ομαδα και μαζι και εσενα ειναι παιδι κατωτερου θεου ; αυτο απλα φωτση λεγεται αχαριστια! Και ολα εδω πληρωνονται. Και θα το βρεις μπροστα σου. Πιστευεις φωτσακο οτι ο Διαμαντιδης θα ειχε παρατησει ποτε την ομαδα και τους συμπαικτες του ; η ο Αλβερτης ; απλα εδειξες ποσο λιγος εισαι αγορι μου και τιποτα αλλο. Για τα αμερικανακια δεν θα πω κατι δεν ειχα και καμια απαιτηση αλωστε λγιους μηνες μετρανε στην ομαδα. Τωρα λενε Τζειμς και Γκεμπριελ δεν θελουν να ανανεωσουν , στο καλο και να μας γραφουν! Ειδικα ο Γκεμπριελ που αμα δεν χτυπουσε ο Γκιστ δεν νομιζω να φοραγε ποτε του την φανελα του εξαστερου. Ο Τζειμς σιγουρα εχει πολυ καλα στοιχεια και ειναι καλος σκορερ , αλλα ως εκει νομιω οτι η φιλοσοφια αλανας που εχει περισσοτερο κακο εκανε στην ομαδα παρα καλο. Δηλαδη ειναι ενας παιχτης που στερει απο μια ομαδα περισσοτερα απο οσα της προσφερει. Γιατι τι να το κανω να βαλει 20 ποντους αμα απλα περνει την μπαλα και παει στα κουτουρου ; την στιγμη που με οργανομενο μπασκετ θα επερνα ισως και παραπανω ποντους και πιο μπασκετικα σωστους.  Και για να τελειωνουμε ο εξαστερος δεν εχει αναγκη κανεναν παιχτη. Ακομα και ο Διαμαντιδης το ειχε πει : ο Παναθηναικος ειναι πανω απο προσωπα και απο παιχτες. Ο τζειμς ειχε δειξει απο νωρις κιολλας τι ειδους παιχτης και ανθρωπος ειναι. Γιατι τον ειχε διωξει ο Πεδουλακης απο την προπονηση θυμαστε ; γιατι ενω ο Πεδουλακης του λεγε να παιξει συγκεκριμενο συστημα αυτος πηγαινε και βαραγε τριποντο στα κουτουρου και μαλιστα κατ'εξακολουθηση και τι εκανε ο Τζειμς ; πηγε και κοπανησε την τζαμαρια αφηνωντας τον ΠΑΟ με εναν πλειμεικερ για τρεις μηνες.
  Για να τελειωνουμε πρεπει να ανασυνταχτει η ομαδα ναι παμε για το πρωταθλημα και μετα βλεπουμε ποιοι μενουν και ποιοι φευγουν , σιγουρα οσοι μεινουν πρεπει να καταλαβουν οτι ειναι τιμη και προνομιο να παιζουν σον Εξαστερο και οτι πρεπει να παιζουν για την ομαδα και οχι για την παρτυ τους. Εγω προσωπικα οτι και να γινει στους τελικους του πρωταθληματος θεωρω και το εχω ξαναπει οτι ο Τσαβι πρεπει να μεινει και να φτιαξει ομαδα ,οπως την θελει , με τους παιχτες που την θελει και τοτε να τον κρινουμε.

Σχόλια