Να πατε να γ.......

     Ξεκαθαριζω απο την αρχη για οποιον θελει να διαβασει ποδοσφαιρικες αναλυσεις και λοιπες παπαριες να κλεισει τη σελιδα μας και να παει στους δηθεν αντικειμενικους που εχουν το θρασος να μιλανε για μπαλα μετα την κλοπη και αιδια που βιωσαμε.
    Για το αγωνιστικο κοματι ενα θα πω μονο που το ειδαν και οι τυφλοι ,πως μεχρι το γκολ απο το ανυπαρκτο φαουλ που χτυπησε ο πελκας ο παοκ δεν ειχε ουτε μια τελικη στην εστια! ο βλαχοδημος ηταν απλος θεατης! Και πανω κατω στους ιδιους ρυθμους κυλησε ολο το πρωτο ημιχρονο αφου παρα το (ατιμωρητο) ξυλο που εριχναν οι γαυροι του βορα ο Παναθηναικος τους επαιζε μονοτερμα. δυο πεντακαθαρα πεναλτυ επνιξε ο κυζας για να μην πω και και για το αμφισβητουμενο στο 4' πανω στον κλωναριδη.  Παρολα αυτα η ομαδα ακομα και μετα το 2 - 0 (που και παλι προηλθε απο την πρωτη φαση του παοκ στο δευτερο ημιχρονο) επαιζε στα ισα αν οχι και καλυτερα το ματσακι , για αυτο και ο κυζας απεβαλε χωρις ΚΑΝΕΝΑΝ λογο του χουλτ και τους εδωσε το παιχνιδι. Αυτα και πολα ειπαμε για το αγωνιστικο μαλιστα. Μια ομαδα κατεβηκε για να παιξει ποδοσφαιρο και επαιξε! Τα παοκια μονο ξυλο επαιζαν.. αν ο κυζας δεν εκανε τα δικα του ,για τα οποια θα μιλησουμε παρακατω , οσα και να χανε ο κλωναριδης και οτι κωλο και αν ειχε ο γλυκος καποια στιγμη η πορνη θα εμπαινε δεν υπηρχε περιπτωση να την γλυτωσουν.
     Δεν υπηρχε περιπτωση να τη γλυτωσουν αν δεν υπηρχε ο κυζας και οι βοηθοι του. παμε συνοπτικα γιατι αλλιως θα γραφουμε ολη τη μερα.. δυο για να μην πω τρια πεναλτυ καταπιαν τα κορακια , το ενα εκ των οποιων ηταν και αποβολη! υπηρξαν και μερικα οφσαιντ που δοθηκαν η δεν δοθηκαν αναλογα ποια πλευρα αφορουσαν (βλεπε η φαση με το παρα λιγο γκολ του πριγιοβιτς και ενω ηταν οφσαιντ τοσο ο ιδιος οσο και ματος διπλα του , εκει απλα οι βοηθοι εδειξαν τις διαθεσεις τους..). Μετα ειναι οι καρτες που τις μοιρασε γεναιοδωρα στους παιχτες του ΠΑΟ αλλα τον πιανανε καβουρια οταν επρεπε να τις βγαλει για το ξυλο των παοκτζηδων. Το ποσα φαουλ καταπιε εις βαρος του ΠΑΟ αλλα και τα ανυπαρκτα που εδινε υπερ του παοκ μην το πιασω γιατι δεν τελειωνουμε ουτε του χρονου , θα πω μονο για το γκολ του πελκα που προηλθε απο ανυπακρτο φαουλ , οπως και για το τζαρτζαρισμα του χουλτ που χρεωθηκε φαουλ και δευτερη κιτρινη καρτα αρα αποβολη για οτον μπακ του ΠΑΟ και ενω αμεσως προηγουμενος ειχε υπαρξει αντιαθλητικο μαρκαρισμα πανω στον σουηδο στο οποιο το κορακι (το οποιου το ονομα δεν γραφω γιατι νιωθω οτι με λερωνει!) εκλεισε τα ματια. Μιλαμε για μια διατησια 100 - 0! διατησια οπως ειπε και η ΠΑΕ Παναθηναικος βγαλμενη απο τις πιο σκοτεινες μερες της παραγκας. Το κορακι εβαλε παναξια το ονομα του διπλα στους παπουτσελη , ευθυμιαδη , παππα , σπαθα (πατηρ και υιου) καλοπουλου και δεν συμαζευεται.
      Ολοι καταλαβαν πλεον γιατι ο ιβιτς ελεγε με τοση βεβαιοτητα μεα το 2  - 0 της λεωφορου οτι θα το γυρισουνε , ολοι καταλαβαν γιατι δηλωνε με απολυτη σιγουρια ο θειος ιβαν οτι σε λιγες μερες θα πανηγυρισουν εναν τιτλο. Αυτο που δεν ξερω αν καταλαβαν ολοι ειναι τη επομενη μερα που ξημερωνει στο ελληνικο ποδοσφαιρο. Και καλα δεν περιμεναμε να ακουστουν και πολλα ολοι ξεορυμε για τις επενδυσεις του ιβαν (εστω και αν καποιες δεν τις πολυ διαφημιζει...) στα ΜΜΕ. Δεν υπαρχει και ποτε δεν υπηρξε καμια καθαρση! Απλα αλαξε το αφεντικο. Ο χαλιφης στη θεση του χαλιφη που ελγαμε και παλιοτερα απο εδω.. ο βγαινει ο ιβαν και λεει μελισανιδη ερχομαστε , ποιους εννοει ; τον εαυτο του και τους γκρι ;
    Τελος παντων και πολυ μιλησαμε για αυτην την αδια που λεγεται ελληνικο ποδοσφαιρο. Παμε λιγο στα του μπασκετ που παλι τα παπαγαλακια εκαναν τα αδυνατα δυνατα να σπειρουν διχονια.. Για διαλυση μιλουσαν και τελος εποχης και μαυρη σελιδα και οτι μαλακια θες! Ολοι βγηκαν να κραξουν τον Γιαννακοπουλο (πολυ που χεστηκε βεβαια συνηθισμενα τα βουνα απο τα χιονια) ενω πχ στο ποδοσφαιρο οταν ο βαγκελης ελεγε στους παιχτες αμα χασουν να μην γυρισουν δεν ετρεχε καστανο.. δεν βαριεσαι στην ελλαδα ζουμε ,κλασικα εικονογραμημενα... Λοιπον πολυ καλα εκανε ο Δημητρης και τιμωρησε τους παιχτες (σιγα την τιμωρια εν το μεταξυ λες και τους εστειλε στα γκουλακ για καταναγκαστικα..) γιατι με αυτον το τροπο ειδε ποιοι βαζουν τον εαυτο τους πανω απο την ομαδα και ποιοι σεβονται την φανελα που φορανε και το ψωμι που τρωνε.. Και πολυ καλα εκανε και παλι που ακουσε το Τσαβι και δεν εκανε καμια σπασμοδικη κινηση , να κοψει συμβολαια. Σιγουρα ομως τους ταρακουνησε ολους και μονο καλο μπορει αν βγει απο αυτο καθως ετσι θα καταλαβουν οτι ειναι σοβαρα τα πραγματα. Για τα πειθαρχηκα παραπτωματα δεν θα πω τα εχετε διαβασει πατνου αλωστε. Θα πω μονο οτι αφου ο τσαβι αποφασισε να στηρηξει τους παιχτες και εχει και τρεις εβδομαδες καιρο να ετοιμασει την ομαδα για ελληνικα πλει οφ θα ειναι αποκλειστικα υπθυνος για την εικονα της ομαδας. Το μονο σιγουρο ειναι πως κοντρα σε οτι λεγανε οι ...υπαλληλοι η ομαδα ειναι ενωμενη σαν μια γροθια και παει παρακατω. Τα δημοσιευματα δε για φημες παραιτησης του Τσαβι που ερχονταν απο ισπανια μερια μονο γελια προκαλουσαν , γιατι πρεπει να ειναι πολυ χαζος καποιος για να πιστεψει κανεις οτι την ωρα που τσαβι ταξιδευε στο πουλμαν καποιος απο την ισπανια ηξερε τις προθεσεις του.. εκτος και αν κατεβηκε κανας ισπανος στη Ξανθη για ....σαραγλι! και πηρε τιποτα το αυτι του.. να μας ζησει η ελληνικη δημοσιογραφια των φημων , των πηγων , των κυκλων , τετραγωνων και λοιπων γεωμετρικων σχηματων...

Σχόλια