Σε λιγο θα τους φταινε και οι ...καθαριστριες!

Καλησπερα φιλες και φιλοι , σημερα εχουμε καμποσα θεματακια να μιλησουμε και για εμας και για τους απεναντι. Αλλα παμε καταρχην να πουμε για τον γαυρο. Οκ λογικο ηταν και οσοι καταλαβαινουν εστω τα βασικα απο μπαλα και ειχαν δει τα προηγουμενα ματσακια το περιμενανε. Μιλαω για την (μια ακομα) ξεφτιλα των γαυρων που εισεπραξαν 4 τεμαχια! Επειδη δηλαδη προσπαθησαν να μοιρασουνε σναο αβερτα και καποια προβατα τσιμπησαν δεν παει να πει οτι ολοι ειμαστε ηλιθιοι και τυφλοι. Θελανε δηλαδη να μας πεισουν οτι ο 37χρονος καμπιασο και ο 36χρονος τσορι θα εκαναν τον γαυρο Μπαρτσελονα! Θυμαστε που τα λεγαμε την τελευταια φορα απο εδω περα ; οταν εδιωξαν τον Μπεντο , αυτον ντε που μας τον παρουσιαζανε νεο Μουρινιο για τις ταλενταρες που εβγαζε , ποιους ; μα τον μανθατη και τον τετσο που κοντεψαμε να πιστεψουμε οτι βγαλμε τον Νεστα και τον Μαλντινι! Τελως παντων για να επιστρεψουμε σε αυτο που λεγαμε. Φετος στην ευρωπη ο γαυρος απο οταν αποκλειστικε απο το Champions League  (και απο εκει με πολυ ευκολο ομιλο και ενω στα προκριματικα ειχε τρομαξει να περασει κατι καφενεια..) η πρωτη σοβαρη ομαδα που συναντησε ηταν η Μπεσικτας και του ριξε 4 και μαλιστα παιζοντας και με παιχτη λιγοτερο! Και μην σας πω και με θετικοτατη διαιτησια , γιατι ο φορτουνης για κατι βουτιες τα πηρε τα σφυριγματακια του! Σκεφτειτε να επαιζαν και με 11 οι τουρκοι τι θα γινοταν.. Οπως ειπα δεν ηταν εκπληξη λοιπον για μενα η ξεφτιλα του γαυρου , και στο καραισκακι αλλωστε κοιμηθικε ο θεος και πηρε Χ ο γαυρος. Σε ολο τον αγωνα μιση ευκαιρια εκανε ενω οι τουρκοι επρεπε να εχουν καρφωσει τουλαχιστον αλλον ενα για μην πω δυο τεμαχια. Ετσι και αλλιως ο ολυμπιακος μια ζωη στην ευρωπη φαπα ετρωγε και φαπα εφαγε και τωρα.
     Απλα εδω στην Ελλαδα που τα παπαγαλακια κανουν το ασπρο μαυρο νομιζανε καποιοι οτι για ολα εφταιγε ο Μπεντο γιατι αφηνε εξω τους υπερπαιχτες τσορι και καμπιασο. Οκ και τωρα ποθ εδιωξαν τον Μπεντο και παλι τρωνε τα τετραμπαλα ποιος φταιει ; μα ναι το βρηκανε παλι το θυμα , ο Λεαλι! γιατι καποιον πρεπει να βρισουνε παλι αλλα κανεις να μην μιλησει για την τρυπα στη μεσαια γραμμη του ολυμπιακου που εμπαζε απο παντου., που οι τουρκοι με παικτη λιγοτερο εμπαιναν οπως και οποτε ηθελαν στην περιοχη του Λεαλι. Γιατι ολοι οι αντικειμενικαρες ξερουν μονο να μιλανε για γυμνια στον Παναθηναικο στον γαυρο κανει ...τζιζ το θεμα. Οποτε τωρα φταιει ο Λεαλι πριν εφταιγε ο Μπεντο αντε την επομενη φορα ριξτε τα στην καθαριστρια! Αλλα τα εχουμε πει πολλες φορες δημοσιογραφια των non paper!
   Παμε στα δικα μας τωρα. Μην τσιμπατε για το γηπεδο. Πολυ φοβαμαι οτι ειναι ακομα μια φουσκα και τιποτα περισσοτερο. Εννοειται πως θλεω γηπεδο στην λεωφορο αλλα απο την αμα κανουμε ενα δικο μας γηπεδο με 35000 θεσεις σκεφτειτε τι δυναμικη που θα εχουμε και φυσικα τα εσοδα και νομιζω οτι τον ποδοσφαιρικο Παναθηναικο θα τον βοηθησει πολυ. Αλλα απο αυτην την κυβερνηση δεν ειναι να πιστευεις τιποτα. Και ειδικα εμεις οι Παναθηναικοι γιατι ολοι θυμομαστε οτι οταν ειχαν μπει οι μπουλντοζες στον βοτανικο αυτη η κυβερνηση (αντιπολιτευση τοτε) ηταν που σταματησε το εργο και γρεμισε τα ονειρα εκματομυριων Παναθηναικων! Οποτε δεν πιστευω τιποτα αμα δεν το δω και το ιδιο συμπουλευω απαντες. Προφανως δε , δεν πρεπει να επιτραπει σε κανεναν να αγκιξει την λεωφορο αν δεν γινει πρωτα σεντρα στο νεο γηπεδο , ακομα και αν χρειαστει να μπουμε οι ιδιοι οι οπαδοι μπροστα απο τις μπουλντοζες. Οτιδηποτε αλλο θα ειναι εγκλημα!
    Να πουμε και δυο λογια για το επερχομενο ντερμπυ της Κυριακης. Ειναι δεδομενο οτι μετα απο τοσες τραγικες εμφανισεις οι γαυροι θα ερθουν διψασμενοι και θα τα δωσουν ολα και αυτο για πολολυς λογους. Πρωτα απο ολα ενδεχομενη νικη του ΠΑΟ βαζει φωτια στο πρωταθλημα γιατι ο οσφπ θα ειναι μολις τρεις βαθμους απο τον δευτερο (εφοσον νικησει και αυτος) Πανιωνιο. Επειτα μετα απο τοσα ασχημα αποτελεσματα ο γαυρος θα θελει να σταματησει την γκρινια του κοσμου. Σιγουρα αυτον τον οσφπ ο ΠΑΟ στην λεωφορο τον εχει με κλειστα ματια αλλα θελει προσοχη και καταλληλη προετοιμασια για ηταν οποια βεβαια ειμαι σιγουρος οτι εχουν φροντισει ο Μαρινος και ο Λυμπε αλωστε τα εχουν φαει με το κουταλι τετοια ματς! Ενδιαφερον θα εχει να δουμε και τον διαιτητη Κομινη πως θα το παει το ματσακι βεβαια γιατι ειναι διαιτητης που ειναι γνωστο πως τα ντερμπυ συνηθως τα παει Χ με οτι αυτο σημαινει.. και βεβαιως δεν πρεπει να ξεχναμε οτι ειναι και μολις το πεμτο ντερμπυ που θα σφυριξει.
   Μεγαλη προσοχη να πω εδω πρεπει να δειξουμε ολοι οσοι παμε γηπεδο την Κυριακη στις προκλησεις γιατι ειναι δεδομενο οτι τα γαυρακια  κατα την προσφιλη τους συνηθεια θα ψαξουν καθε ευκαιρια να παρουν το ματς στα χαρτια. Εμεις πρεπει να το κανουμε καμινι την Λεωφορο μονο με τη φωνη μας και τιποτα αλλο. Ηδη εξαλου εχουν ξεκινησει την προπαγανδα και την προκληση οι δηθεν αντικεμικοι που θυμηθηκαν να παρουν συνεντευξη απο τον αλεξανδρη για να δυναμιτησουν το κλιμα πριν το ντεμπι με ολες τις παπαριες που ειπε και θυμουμενοι τα ρεκορ που εσπαγε στην ....ελεθερη καταδυση! Να σχολιασω τα λεγομενα του δεν θα του κανω την χαρη ,θα σας παραπεμψω μονο στο ποσταρισμα του Δημητρη Γιαννακοπουλου που αναφερομενος σε διαφορετικο βεβαια θεμα ελεγε για φουστες , φουστανελες και φουστηδες! Και ο νωων νοειτο!
   Παμε στο μπασκετακι τωρα. Οκ ολοι ειδαμε τι σημαινει να παιζει ο ΠΑΟ με τον Γκισταρο! Και ποσο αλαζει το πνευμα αλλα και η ψυχολογια της ομαδας. Κ ο Γκιστ οιχ μονο ανεβαζει ολη την ομαδα αλλα ολα δειχνουν οτι θα ανεβασει και τον Καλαθη που επι τελους θα μπορει να κανει ολα αυτα τα ωραα στο πικ εν ρολ. Ο Παναθηναικος χτες ηταν ξεκαθαρος κυρος του παιχνδιιου και ακομα και σε στιγμες που η Ρεαλ προσπαθουσε να επανελθει η προσπερναγε , σου εδειχνε οτι ακομα και τοτε ελεγχε ον ρυθμο και το ειχε το ματσακι! Ειχε μια σιγουρια ρε παιδι μου , και αυτην τη σιγουρια θα πρεπει να την εχει συνεχεια απο εδω και περα και μαλιστα και εκτος εδρας. Ο Γκιστ λυνει ενα ακομα πολυ σημαντικο θεμα στον ΠΑΟ , το θεμα στη θεση 5 , γιατι μην ξεχναμε ο ΠΑΟ ειχε σχεδιαστει με τον γκιστ για τριτο σεντερ  και ξαφνικα μειναμε με δυο σεντερ εκ των οποιων ο ενας  (σινγλετον)οχι καθαρος . Τωρα θα ειναι πολυ πιο ευκολο για τον τσαβι να αλαζει σχηματα και επισης εχεις εναν ακομα παιχτη να ποσταρει στην ρακετ που μεχρι τωρα ειχες μονο τον μπουρουση. Και ολα αυτα που λεω και ελεγα απο καιρο φανηκαν χτες με το παραπανω. Για αυτο φωναζα τοσο καιρο οτι δεν γινεται να εξισωνουμε την απουσια του Γκιστ με την απουσια του χακετ απο τον γαυρο. Ο χακετ ερχοταν παντα τριτοτεταρτος πισω απο μαντζαρη , σπανουλη , γκριν , ο γκιστ ηταν ειναι και θα ειναι βασικος και αναντικαταστατος.

ΥΓ
Αμα αυτο που δαμε χτες στο ΟΑΚΑ ειναι ο Ανετοιμος ακομα Γκιστ , σκεφτειτε τι εχουμε να δουμε στη συνεχεια!
ΥΓ2
Αν εκανες παρομοιες δηλωσεις με τον αλεξανδρη παιχτης η πρωην παιχτης του Παναθηναικου θα ειχε γινει απο τους αντικειμενικαρες το ελα να δεις , τωρα αβαβα η ολη φαση , μονο δημοσιογραφοι του Παναθηναικου τολμησαν να πουνε δυο κουβεντες. Αλλα ειπαμε μονο τυχαιο δεν ηταν το ταιμινγκ της συνεντευξης. Μην τσιμπατε!

Σχόλια