Παει για τεταρτο μεσα στην ιδια χρονια και ολοι μουγκα!

    Θυμαμαι τι γραφοταν και τι γραφετε ακομα δηλαδη οποτε αλαζει προπονητη ο Παναθηναικος. Για προβληματικο σωματειο , προβληματικη δοιηκηση , οργανωμενους που κανουν κουμαντο, καταμετρηση προπονητων που εχει αλαξει στη ...συχρονη Ελληνικη ιστορια και δεν συμαζευεται! Τωρα που ο οσφπ αλαζει δεν τρεχει καστανο , ολα κομπλε ρε παιδι μου! Κανεις δεν αναφερει καν το αυτονοητο Οτι ειναι ο τριτος προπονητης που διωχνει μεσα σε 8 μηνες! Για μετρηστε , προετοιμασια εκανε με τον Μαρκο Σιλβα τον οποιο διαδεχτηκε ο Βικτορ Σαντσεθ που δεν εκλεισε σχεδον ουτε μηνα και επειτα πηρε ο οσφπ τον Μπεντο και τωρα παει και ο Μπεντο και προσωρινα αναλαβανει ο Βουζας που ουσιαστικα ειναι ο τεταρτος προπονητης που αναλαμβανει τον οσφπ μεσα σε 8 μηνες. Κατι που πιστευω ισως συνηστα και παγκοσμια πρωτοπορια και που κανεις δεν εχει σχολιασει. Αν αυτο το πραγμα ειχε γινει στον Παναθηναικο θα μας ειχαν περασει γενεες οχι δεκατεσσερις αλλα χιλιες δεκατεσσερις! Τωρα ομως που προκειται για την ομαδα του συστηματος μουγκα ολα τα παπαγαλακια. Και οχι μονο αυτο κανουν και ολοι πολεμο στον Μπεντο και τον βγαζουν ξαφνικα αχρηστο και ανικανο και λιγο , αυτον που μεχρι πριν λιγο τον ειχανε για μουρινιο της Ελλαδας , που εβγαζε τις ταλενταρες ρετσο , μανθατη που ειχαν γινει οι Κελινι και Μπειλ της Ελλαδος! Και τωρα ο Μπεντο ειναι για πεταμα και αυτοι αμουστακα παιδακια! Και φωναζουν ολοι επειδη ο μπεντο δεν εβαζε τον 37χρονο καμπιασο και τον 36χρονο Τσορι. Λες και αυτο φταιει για το χαλι του ολυμπιακου.  Τι θα εκανα αυτοι οι δυο ; θα αντεχαν πανω απο 15 - 20 λεπτα τρεξιμο ; παπαρια!  Απλα αυτο ελεγε το ποιημα που τους ειπανε αυτο γραψανε!
   Ολοι θυμομαστε τι λεγανε και ακομα λενε για τις μεταγραφες του Παναθηναικου ,πολλα απο τα οποια ειναι και αληθεια. Για τις αποτυχημενες μεταγραφες του οσφπ ομως ουτε κουβεντα! οχι μονο ο Μπεντο φταιει για ολα. Για τον Ρομαο πχ που τον κανει γιογιο το καθε παιδιακι του πανιωνιου και του παοκ ;  ουτε κουβεντα. Για τον καρτνοσο που ηρθε απλα να κολησει ενσημα και δεν μπορει να παρει τα ποδια του ; τιποτα. Ε μα πως δεν κανει το αφεντικο αλλα πραγματα λεει να γραψουν! Το οτι ξεβρακωθηκε η ομαδα τα χριστουγεννα και μεταγραφες δεν εγιναν το ειπε κανεις ; οχι! ολοι λεγανε για τις μεταγραφες που δεν εκανε ο Παναθηναικος αλλα εμεις τουλαχιστον φεραμε και δυο παιχτες που εχουν βοηθησει και παρα πολυ! Και οταν ο Μπεντο ειπε το αυτονοητο εγινε κακος και εφυγε νυχτα.. Αυτη ειναι η ομαδα του λιμανιου , παντα αυτη ηταν και παντα αυτη θα ειναι.
   Το θεμα ειναι να ξυπνησουμε οι Παναθηναικοι και να μην τσιμπαμε στην προπαγανδα και στις παπαριες που τσαμπουνανε τα παπαγαλακια. Ειδικα τα δηθεν αντικειμενια γιατι αυτα ειναι τα χειροτερα! Και το λεω αυτο γιατι παλι επιχειρητε προγανδα εναντια στον ΠΑΟ αυτη τη φορα απο το γαυρο του βορα που τεινει να ξεπερασει και τον κανονικο τωρα τελευταια. Ηδη ακουγνται μαλακιες του στυλ ο Παναθηναικος θα χασει απο οσφπ και θα σκιστει με παοκ για να μην παρει ο παοκ πρωταθλημα. Ρε καιμενοι τα πιστευετε αυτα που λετε ;Καθεστε και παραμυθιαζετε τον κοσμο για πρωταθλημε και σας ριχνει 4 βαθμους ο νιονιος! Και μη πει κανεις οτι και μενα μου ριχνει 6 γιατι πολυ απλα θα πω φερτε μου τους 5 που μου κλεψατε τον φλεβαρη και μετα κουβεντιαζουμε. Και μιλαω για τα πεναλτυ που δεν δοθηκαν στα Γιαννενα και το ανυπακρτο οφσαιντ αλλα και τα αντιστοιχα στην ξανθη που ετσιθελικα μας εκοψαν 5 βαθμους! μη μιλησω για τις πρωτες 7 αγωνιστικες!  Μονο τους 5 οτυ φλεβαρη δωστε μου και ελατε λεωφορο να δουμε ποσα απιδια πιανει ο σακος!
        Παμε τωρα στην προπαγανδα παλι γιατι πολυ ασχοληθηκα με μικροτερα μεγεθη! Εχουμε λοιπον τωρα το εξης : αμα δεν νικησεις τον ολυμπιακο το κανεις για να μην παρει πρωταλημα ο παοκ και αμα νιησεις τον παοκ το κανεις για να παρει πρωταθλημα ο οσφπ! Δηλαδη παιξε ΠΑΟ για την ιστορια σου με τον γαυρο αλλα ΜΗΝ παιξεις ΠΑΟ για την ιστορια σου με τον ΠΑΟΚ γιατι αμα παιξεις θα το κανεις για να χαει το πρωταθλημα ο παοκ ρε πατε καθολου καλα ; αυτα που ελεγαν οταν περναμε εμεις το πρωταθλημα με τις τσαπου του Μανωλακη του Ολισσαντεμπε! Για θυμηθειτε τι φωναζαν ολοι οι γαυροι , αντικειμενικοι και μη! παοκ παιξει για την ιστορια σου οταν ο παοκ επαιζε με τον Παναθηναικο αλλα παοκ μην παιξεις γιι την ιστορια σου οταν επαιζε με τον ολυμπιακο γιατι αμα θα νικαγε τον οσφπ θα το εκανε για να δωσει το πρωταθλημα στον ΠΑΟ. Δηλαδη δυο μετρα και δυο σταθμα! Για αυτο και λεω οτι ο παοκ εχει γινει οχι απλα ο γαυρος του βορα αλλα ακομα χειροτερος! Αληθεια ο ιβαν τις προαλλες στις δηλωσεις του ολο σποντες για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ αλλα για τον οσφπ ουτε κουβεντα! Ξεχασε φαινεται τι εγινε στον πρωτο γυρο στο καραισκακι.. η αυτο η αλλα ελεγε η ..συμφωνια.. γιατι κακα τα ψεματα ο παοκ εχει βρει την ακρη του και οχι μονο δεν αδικειται αλλα ευνοειται κιολλας απο τη διατησια βλεπε το γκολ εναμισι μετρο οφσαιντ με ηρακλη..

ΥΓ
Δεν βαρεθηκατε πια να ασχολειστε με τα τριποντα ; αλλα ειπαμε οταν νικαγε ο οσφπ την δοξα λευκαδας με τριποντο στην εκπνοη ηταν refuse to lose και καρδια πρωταθλητη , οταν το κανε ο παο ηταν προβληματικη αποδοση και ανησυχια για τη συνεχεια.. Αλλα μια χαρα βγηκε και τα ειπε ο Τσαβι. Ρε φιλε μπορουμε και το κανουμε. Αμα μπορειτε καντε το και εσεις. Εχεις Σιγκλετον και Μπουρουση 5αρια και θα τους πεις να μην σουταρουν ; ας ειχανε και οι αλλιο πενταρια να σουταρουν και να βαζουν τριποντα στην τελικη! Δηλαδη οταν τα σουταρε ο Αντιτς στον γαυρο γιατι δεν ενοχλουσε κανεναν ; Αλλα ειπαμε στην Ελλαδα ζουμε με την δημοσιογραφια των non paper..

Σχόλια