Αιντεεεεεεε

   Δεν ειχα σκοπο να γραψω τιποτα για αυτην την αγωνιστικη. Ειλικρινα τι να γραψω ; οτι ολα μενουν τα ιδια ; οτι με που αρχισε η ομαδα να ρολαρει τη στησανε κατευθειαν στον τοιχο ; οτι μονο τυχαιο δεν ηταν που βαλανε τον θανο στα πηγαδια ; τα ξερουν και οι πετρες αυτα και φωναζε απο μερες το θεμα. και οσοι ξερανε τι παιζει δεν περιμενανε να περασουμε απο τα πηγαδια. Το οτι πρεπει να βρεθει λυση το ξερουμε και το εχω ξαναπει και παλίοτερα. Δε με ενδιαφεερει ποια θα ειναι δεν δουλεια μου να την βρω! ας την βρουνε ο Αλαφουζος με τον Παναγοπουλο και αμα δεν μπορει ο Παναγοπουλος ας αφησουν τον Μπαλτακο να βγει μπροστα που ξερει τον τροπο! Ο Παοκ και η Αεκ πως καταφεραν δηλαδη να μην αδικουνται ; και ειδικα ο γαυρος του βορα ευνοειται κιολλας! ενα μετρο οφασιντ ηταν τον γκολ με τον Ηρακλη και ρουθουνι δεν ανοιξε πουθενα δεν αναφερθηκε.. Οπως λοιπον βρηκαν τον τροπο οι αλλοι ετσι πρεπει να τον βρει και ο ΠΑΟ και τελειωνει εδω αυτο το θεμα!
   Παμε στον λογο που με εκανε να γραψω τελικα. Διαβαζα σχολια στα διαφορα αθλητικα σαιτ , σχολια υποτιθεται Παναθηναικων που με εβγαλαν απο τα ρουχα μου! Να λενε οτι δεν εχουμε ομαδα και οτι καθομαστε και γκρινιαζουμε για ενα οφαιντ και και οτι χρωσταμε σε καθε πικραμενο και οτι ο Ουζουνιδης δεν κανει! Ναι ειπαν ακομα και οτι ο Ουζουνιδης δεν κανει! ακομα δεν τον ειδαμε δηλαδη! Και ειμαι σιγουρος οτι αυτα ειναι παιδακια που πριν μια δυο εβδομαδες τον αποθεωναν οταν ριχναμε τα πεντομπαλα! Ρε πατε καλα ρε ; δειτε κανεναν αγωνα με τα ματια σας και οχι με τα αυτια σας ακουγοντας τι σας λενε οι αλλοι!  100 φασεις να κανες στην ξανθη θα στις κοβανε! φανηκε απο την αρχη αυτο! σε καθε υποψια φασης ηταν κατεβασμενο το σημαιακι.. η κατοχη ηταν 77 - 23 στο πρωτο ημιχρονο και 83 - 17 στο δευτερο υπερ του ΠΑΟ προφανως και η ξανθη πηρε περισσοτερα φαουλ απο εμας! Σχεδον οποτε κλεψαμε μπαλα ηταν φαουλ! Ο θανος δεν σφυριξε ουτε ενα φαουλ υπερ του ΠΑΟ κοντα στην περιοχη της ξανθης και ενω η ξανθη επαιζε παρα πολυ σκληρα! 3 ανυπαρκτα οφσαιντ σου εδωσαν και αν χρειαζοταν θα εδιναν 103! Πεναλτι σου επνιξαν και οχι απλως το επνιξαν σου δωσανε και καρτα για θεατρο! Ναι για θεατρο ενω εχει φαει κεφαλοκλειδωμα ο βιγια κα ιστη συνεχεια της φασης γιατι συνεχιζε να προχωραει εφαγε και κλωτσια για να πεσει κατω και ο θανος οτι ναι ναι! αλλα περιμενατε κατι αλλο απο τον διαιτητη που οταν εσπασαν την κλειδα του Μπεργκ εδωσε "παιζεται" ;;
   Ξυπνηστε! με αυτα τα μυαλα καλα μας κανουν και μας γαμανε! Τι κανετε πατε και παπαγαλιζετε τις παπαριες των δηθεν αντικεμενικων που γραφουν non paper οτι τους λεει το αφεντικο ; Αιντεεεεεεεεεεεε που λεω και στον τιτλο θα χασουμε και το λιγο μυαλο που μας απεμεινε!
      Για να κλεισουμε και λιγο ευχαριστα ,πολλα κιλα βαριδια -για να μην το πω κανονικα- ρε παιδια ο Τζειμς! Παρ'οτι σε ολο το παιχνιδι δεν ειχε παει καθολου καλα ειχε τα βαριδια να παρει το σουτ και να το βαλει και να δωσει στην Παναθα μια νικη που τα κορακια κανανε οτι μπορουσαν για να τη δωσουν με το ετσι θελω στους ρωσους! Παντως πρεπει να γινει κατι με αυτες τις διαιτησιες ειναι αδιανοητο να σφαγιαζεται ετσι η καλυτερη ομαδα μπασκετ της εικοσαετιας στην ευρωπη απο καποια... ουνιξ καζαν! Ειναι ανεπιτρεπτο και ασεβεια στην ιστορια του μπασκετικου Παναθηναικου!

ΥΓ
Θυμηθηκα Ομπραντοβιτς με την αποφαση του Πασκουαλ για φαουλ στο τελος! ετσι εκανε και ο Ζελικο ηθελε παντα την μπαλα στα χερια του! Να ζησει η να πεθανει με τον πληρη ελεγχο του! Και φυσικα θελει βαρυδια αυτο που εκανε ο Τσαβι και μαλιστα περισσοτερα απο του Ζοτς γιατι ενω  ο Ζοτς τα εκανε με ετοιμες ομαδες και παιχταραδες ο Τσαβι το εκανε με ομαδα που ακομα ψαχνεται! Και μαλιστα αιτιολογησε και πληρω την επιλογη του! Ειμαι σιγουρος θα δουμε πολυ μεγαλα πραγματα με τον Τσαβι στην Παναθα και απο φετος αλλα πολυ περισσοτερο απο του χρονουν που θα φτιαξει την ομαδα μονος του οπως την θελει!

Σχόλια