Γελαει ο κοσμος! (Μπραβο μωρη Παναθα!)

    Οπως ισως θα καταλαβατε απο τον τιτλο σημερα η αναρτηση θα κινηθει σε δυο μοτιβα. Το ενα για ευνοητους λογους θα ειναι πανηγυρικο και το αλλο δυστυχως χαρη στις γραφικοτητες του κυριου λασκαρη -που τεινει να γινει ενα και αυτο με τα "καλα παιδια" απο απεναντι...- θα ειναι αναγκαστικα πιο προσγειωμενο με την οριστικη - αυτη τη φορα - διαπιστωση πως ενα χελιδονι δεν φερνει την ανοιξη και δυστυχως παρα τις φιλοτιμες προσπαθειες της οικογενειας Γιανακοπουλου ,οσο υπαρχουν αντιπαλοι που που προσπαθουν συνεχως να κινηθουν παρασκηνιακα για να αποκομισουν οφελη με αθεμιτα μεσα δε θα αλαξει ποτε η κατασταση και δεν θα δουμε ποτε τελικους οπως αυτους της Ισπανιας που ειναι πραγαμτικη γιορτη με οπαδους απο ολες τις ομαδες.
    Ξεκιναω απο τις γραφικοτητες και θα τελεωσω με τα πανηγυρια για να μην κανω το χατηρι σε κανεναν να κλεισει η αναρτηση με ασχημη γευση. Δεν φτανει που ο λασκαρης και η καε αρης καταπατησαν ολους τους ορους της συμφωνιας για να γινει ο τελικος στο γηπεδο τους , δεν φτανει που βαλανε μεσα χουλιγκανους οι οποιοι κατελαβαν με το ετσι θελω θεσεις που ηταν για τα επισημα του ΠΑΟ , δεν φτανει που ο αρης αντι για 1100 ειχε μεσα 3100 για να μην πω και παραπανω εχει το θρασος μετα ο κυριος λασκαρης να κατηγορει τους οπαδους του Παναθηναικου για επεισοδια την ωρα που οι φιλοι του ΠΑΟ οχι απλα δεν εκαναν τιποτα αλλα και προκληθηκαν απο τους χουλιγκαν του αρη χωρις να απαντησουν! Ειχε το θρασος πριν τον αγωνα να λεει οτι βαλανε φωτιες οι φιλαθλοι του ΠΑΟ την ιδια ωρα που η καμερα εδειχνε την εξεδρα μας και ηταν εκκλησια! Στο τελος οι δικοι του μπηκαν μεσα και ριξανε καπνογονα και σπασανε το γηπεδο τους και ο λασκαρης κατηγορουσε τους Παναθηναικους!
Δηλαδη αυτο ενα πραγμα μου φερνει στο μυαλο ,τον μαρινακη που οταν ολη η Ελλαδα εβλεπε τη σφαγη του ΠΑΟ και την επιθεση των γαυρων χουλιγκανων στο φιναλε αυτος δηλωνε οτι διδασκαν ηθος! Ετσι και ο λασκαρης η σε αλλο γηπεδο ηταν η τυφλος η πολυ απλα επικινδυνος! Και λεω επικινδυνος γιατι με τετοιες δηλωσεις οπως και τις -γελοιες- δηλωσεις για τη διατησια διεγειρει την ενταση κα ιδινει τροφη για ακομα χειροτερα. Αντι να βγει και να παραδεχτει την δικαιη ητα της ομαδας τους απλα φουντωνει ακομα περισσοτερο τα πνευματα! Αλλα προφανως αυτη τη γραμμη εχει επιλεξει μιας και ειδε να αποδιδει προς λιμανι μερια απο τα αδερφια αλλα αυτο που δεν του πανεειναι οτι  και αυτους τους κοπηκε ο βηχας και αν δεν τους κοπηκε ακομη θα τους κοπει κατα Μαη μερια! Το χειροτερο ειναι οτι αυτο το κμπλεξ η βλακεια η πως αλλιως θελετε πειτε το που εχουν οι υπυθυνοι το περνανε και στους παιχτες και αυτο φανηκε στα τελευταια 20 δευτερολεπτα οπου και ενω ειχε κριθει το παιχνιδι οι παιχτες του αρη οχι μονο σουταραν τριποντο ενω ο αυτοι του ΠΑΟ δεν επαιζαν αλλα και μετα πιεσαν την επαναφορα και ενω τοσο ο Φελντειν που πηρε την μπαλα οσο και μετα ο Ριβερς εδειχναν ξεκαθαρα οτι δεν θα εκδηλωσουν επιθεση οι παιχτες του αρη συνεχιζαν να πιεζουν και να κανουν και παγιδες σε ενα ματς που ειχε κριθει και με το σκορ να μην εχει καμια απολυτως σημασια..  σε οποιοδηποτε αλλο μερος του κοσμου οι χαμενοι απλα θα πηγαιναν να δωσουν τα χερια και οχι να παιζουν αμυνα..
   Παμε λιγο στις γελοιοτητες για τη διατησια να τελειωνουμε με τους ανυπαρκτους γιατι πολυ ασχοληθηκαμε! Και για να μην παρεξηγιεμαι δεν λεω τον αρη ανυπαρκτο αλλα τους παραγοντες του! Η ιστορια του αρη δεν διαγραφεται και δεν θα διαγραφει ποτε. Αυτος μας εμαθε το μπασκετ και τελος. Λοιπον δεν τους αφησε λεει η διαιτησια.. ποια διατησια κυριε λασκαρη ; αυτη που δεν μετησε λει απ του φελντειν που κοπηκε ενω η μπαλα ειχε χτυπησει ταμπλο ; αυτη που πεντακαθαρο τριποντο το κανε διποντο ; αυτη που δεν σφυριξε το φαουλ στο φειντ αγουει του τζεντιλε που πηγε ερμπολ γιατι ο παιχτης του αρη του χτυπησε τα χερια ; η μηπως αυτη που αφηνει τους παικτες του αρη να χτυπανε τα χερια του μπουρουση σε καθε φαση που επερνε μπαλα ατιμωρητα ; η τελος αυτην που αφηνε τον κανινγς με 4 φαουλ χωρις να δωσει ποτε το πεμτο και ενω ο παιχτης του αρη επαιζε φουλ επιθετικη αμυνα ; ΠΡΟΣΟΧΗ δεν λεω οτι οι διαιτητες ειχαν προθεση να αδικησουν τον ΠΑΟ αυτο που λεω ειναι οτι εγιναν λαθη εκατερωθεν. Ηταν ξεκαθαρα μετριοτατη η διαιτησια αλλα δεν διαμορφωσε αποτελεσμα και δεν υπηρχε καμια στοχευση. Αν οι διαιτητες ηθελαν να βοηθησουν τον ΠΑΟ θα εδιναν απλα το πεμτο φαουλ στον κανινγκς που μονος σχεδον εκανε την ανατροπη κα ιθα τελειωνε η σεμνη τελετη. Και γενατε το ερωτημα γιατι αυτες τις δηλωσεις τις κανει σημερα ο λασκαρης και οχι οταν σφαγιαζοταν η ομαδα του στο Κινητο ; ειναι τυχαιο που και στο παιχνιδι πρωταθληματος με τον ΠΑΟ παλι εκανε παραπονα για διατησια  (που τοτε ηταν και αψογη!) και μαλιστα ειχε παει γηπεδο ενω μεχρι τοτε δεν ειχε παει σε κανενα σχεδον παιχνιδι καθολη τη χρονια ;
    Και επειδη πολυ ασχοληθηκαμε με γελοιοτητες μια λεξη ταιριαζει στη σημερινη μερα : παρτυ! ατελειωτο παρτυ σε μαπσκετ και ποδοσφαιρο. Γλεντι και κουπα στον λευκο πυργο ,5 τεμαχια στην τριπολη! Ατελειωτη απολαυση! Καταπληκτικος ο Εμποκου -μακαρι να μην επαθε τιποτα σοβαρο το παλικαρι- καταπληκτικος και ο Κλωναριδης που δεινχιε ποσο λαθος εκανε ο ΠΑΟ να τον δωσει μακαρι να μεινουν αμφοτεροι αν ειδικα για τον Κονγκολεζο το βλεπω δυσκολο λογω οικονομικου! Συνεχισε να παστελειωνει ο Μπεργκαρος! και ολα αψογα! Μορφη ο ο Φελντειν στο μπασκετακι με 19 ποντους αν δεν κανω λαθος , κρατησε στα δυσκολα την ομαδα ο συνηθης υποπτος Τζειμς και.. Καλαθης απο τα παλια! Αντε για μας ελειψες παλικαρι μου και σε χρειαζομαστε ετσι για τη συνεχεια στη γιουρολιγκα! Και ναι τελειως ανακατεμενα τα λεω σημερα για μπαλα και μπασκετ γιατι ετσι είθισται στα παρτυ να τα ανακατευεις ολα!

Γλεντι στη Σαλλονικη :
Γλεντι και στην τριπολη :

Και επειδη το γλεντι θελει και φωνη δωστε πονο!

ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΜΕ ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΛΟ ΓΙΑΤΡΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΜΠΑΤΣΟ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΜΑ ΕΓΩ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΗΜΟΥΝΑ ΟΠΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΡΕΛΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΠΙΑΣΩ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΛΕΥΤΑ ΜΑ ΕΜΕΝΑ Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΠΥΡΕΣ ΜΠΑΧΑΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΕΙΝ ΕΝΑ ΧΟΡΤΟ ΜΑΓΙΚΟ
ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΩ…
ΤΟΝ ΠΑΟ ΜΟΥ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΤΩ
ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΩ ΣΤΟΝ ΘΕΟ…
ΠΑΝΑΘΑ ΜΟΥ ΣΕ ΑΓΑΠΩ
ΣΑΝ ΗΡΩΙΝΗ ΣΑΝ ΣΚΛΗΡΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ
ΣΑΝ ΤΟ ΧΑΣΙΣ ΤΟ LSD
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟ ΜΑΣΤΟΥΡΩΝΕΙ ΟΛΗ Η ΓΗ
-ΟΛΗ Η ΓΗ!!!
ΠΑΝΑΘΑ ΜΟΥ
-ΠΑΝΑΘΑ ΜΟΥ
ΣΕ ΑΓΑΠΩ
-ΣΕ ΑΓΑΠΩ
ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΩ
ΠΑΟ ΕΔΩ
ΠΑΟ ΕΚΕΙ
ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΑΙΖΕΙς ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ…

 Αντε και παντα τετοια να χουμε!  Α! και περαστικα σε καποιους...

Σχόλια