Καλα που αρχισε το Ουεφα να θυμηθουμε λιγο και την αληθεια!

     Καλα που αρχισε λοιπον και το ουφα να καταλαβουμε τι γινεται ρε παιδια. Γιατι με ολα αυτα που διαβαζαμε και ακουγαμε νομιζαμε οτι ο γαυρος ηταν μπαρτσελονα και εβγαζε απο τις ακαδημιες του υπερταλεντα και ειχε για κουτς τον γκουαρντιολα! Μας ειχαν κανει τον ρετσο ενα κραμα πογκμπα και ..μπεκενμπαουερ στα ντουζενια του μας λεγανε οτι ερχεται η μαντσεστερ και η ...μεικτη κοσμου μην σας πω να τον δει. Το ιδιο και με τον μανθατη που  αν εκρινε κανεις απο αυτα που διαβαζε και ακουγε θα λεγε οτι ειναι ο νεος CR7 σε μιξη με τον Μπειλ! Προσοχη δεν λεω οτι ειναι αμπαλοι οι παιχτες αλλα εκει στο λιμανι με την γνωστη προπαγανδα και την αβαντα απο ολα τα μεσα κανουν την τριχα τριχια! Και φανηκε αυτο χτες που δεν μπορεσαν να βαλουν γκολ σε καποια.... οσμανλισπορ (δεν ειμαι καν σιγουρος αμα το γραφω σωστα η οχι ) και μετα λενε τις αρλουμπες τους. Που ηταν λοιπον οι παιχταραδες τους ; γιατι οκ και εγω να κατεβω να παιξω μπαλα στα φιλικα με τα παραρτηματα που δινει ο γαυρος που ανοιγουν τα ποδια οι αντιπαλοι και που σε καθε στραβη η διαιτησια θα δωσει λυση και εγω θα φαινομε ....Μεσι! Που ειναι ο σουπερ ντουπερ κοουτς που βγαζει τα υπερ ταλεντα ; Ξαφνικα εγινε αμπαλος ; και τα ιδια πρωτοσελιδα που πριν λιγες μερες τον αποθεωναν τωρα γραφουν γιατι τον κραταμε ; Ξυπνηστε παλικαρια ο ολυμπιακος και πριν ετσι ηταν και μετα ετσι θα ειναι. Απλα στην Ελλαδιτσα με τα φιλικα και τα 50 φαουλ εξω απο την περιοχη σε καθε αγωνα αυτο δεν φαινεται!
     Και μην τσιμπατε με τις παπαριες που γραφουν για μαντσεστερ και για εκατομυρια ολα αυτα ειναι μπουρδες. Ουτε για τον μιλιβογιεβιτς μην μασατε! Τα ξερουμε , τα μαθαμε πια. Τα ιδια λεγανε και τον μητρογλου και τον καστιγιο και για καθε εναν που δινουν και τελικα για οσουν δεν τα θυμαστε ανθρακας ο θησαυρος. κατι για 15εκ μεταγραφη λεγανε για τον καστιγιο και ουτε τα μισα δεν ειχα παρει ο γαυρος , το ιδιο και με μητρογλου και με πολλους αλλους! Προπαγανδα παιδια τιποτα αλλο. Και βλεπω και τις φυλλαδες των απεναντι να κλαινε για τη διαιτησια ρε με καποιαν οσμανλισπορ παιζατε ειστε σοβαροι ; και τολμαγανε και λεγανε για μας που τουλαχιστον χαναμε απο τον Αγιαξ!
   Παμε τωρα και στους παοκτζηδες γιατι δεν εχω αναφερθει καθολου απο εδω μεσα και καποια στιγμη θα πρεπει να το κανω. Πρωτα απο ολα το τι γινεται στην Ελλαδα το χετε παρει ολοι χαμπαρι. Συμαχιες δεν υπαρχουν ολοι κοιτανε να γινουν χαλιφιδες στη θεση του χαλιφιη τουλαχιστον να μην τις ...αρπαζει ο δικος τους πισινος. Και ετσι η αεκ εχει βρει τον τροπο να μην αδικεται και να την παιζουν 50-50 και ο δε παοκ παει για ....μεταπτυχιακο στις πρακτικες που θεσπισε η ομαδα του κατεστημενου. Κατι οι δανεικοι δεξια αριστερα , κατι τα non papers , κατι οι χορηγιες και ολα πανε δεξια για τον παοκ.. Και διαβαζουμε για μπαλαρα απο τον παοκ και οτι παιζει το καλυτερο ποδοσφαιρο στην ελλαδα και κανει δειχνει ρανει και δεν συμαζευεται χωρις κανενας να ασχολειται με το γεγωνος οτι για να βρουνε διχτυα κανουν αιτηση με γνησιο υπογραφης και παραβολο πρωτα! Ολοι στεκονται στο οτι κανει ευκαιριες. Για να θυμηθω ομως.. πριν τ α χριστουγεννα καπου οκτωμβρη - νοεμβρη που ο παναθηναικος εχανε τις ευκαιριες με το τσουβαλι , ελεγε κανεις γαι μπαλαρα ; οχι! ολοι για προβληματισμος λεγανε και προβληματικη επιθεση και ξκενερωμενο-ντεφορμε  μπεργκ και οτι υπαρχει προβλημα και και και.. ιδια κατασταση προβληματα για τους μεν μπαλαρα για τους δε. Αυτο ειναι που φωναζουμε για διαφορετικη αντιμετωπιση απο τον τυπο και τους δημοσιγραφους. Για κατευθυνομενες δημοσιευσεις. Και τι ειδαμε χτες ; με μια σοβαρη ομαδα επαιξε ο παοκ και μαζεψε 3 τεμαχια! Και τι ακουγεται ; αδικια , το σκορ ειναι πλασματικο μπλα μπλα μπλα! οι γνωστες παπαρολογιες! Αν μαζευε ο ΠΑΟ τα τρια τεμαχια θα ακουγαμε για πουθενα Ουζουνιδη για παικτες μισθοφορους για προβληματικο γρασιδι στην παιανια για τον ...μπατζανακη της καθαριστρια των αποδυτηριων της λεωφορου και οτιδηποτε μπορουσε να βλαψει την αξιοπιστια και την εικονα της ομαδας.
 
ΥΓ
Καποιοι παιχτες του ολυμπιακου δηλωσαν και ικανοποιημενοι που κρατησαν το μηδεν. Γιατι ρε παιδια με την Ρεαλ παιζατε ; Αν τολμουσαν παιχτες του ΠΑΟ να πουνε κατι τετοιο μετα απο ισοπαλια με την οσμανλισπορ θα τους ειχαν απελασει! Για γαρυο μερια δεν ανοιγει ρουθουνι και περνανε και στα ψιλα οι εν λογω δηλωσεις..

ΥΓ2
Νισαφι με τον Τελαντερ πια! τον περιμενουμε ποσους μηνες μονο και μονο για να παιξει δυο αγωνες και να βγαζει παλι τον ενα τραυματισμο πισω απο τον αλλον ; πρεπει να φυγει χτες ο δανος. Δεν μπορει ο ΠΑΟ στην κατασταση που ειναι να πληρωνει εναν παιχτη για να ειναι τραυματιας ολο το χρονο! Η τουλαχιστον να του κανουν συμβολαιο που πληρωνεται βασει των εμφανισεων του! Ημαρτον δηλαδη πια!

Σχόλια