Θα ξεχασουμε και αυτα που ξεραμε!

     Βαρεθηκα να ακουω και να βλεπω απο ολα τα παπαγαλακια να παιζει θεμα το πρωτο γκολ του αγωνα με τον παναιτωλικο! Με τιτλους που αφηνουν να δημιουργουνται εντυπωσεις σε ενα ανυπαρκτο θεμα! Ακομα και οι ιδιοι οι παικτες του παναιτωλικου δεν διαμαρτυρήθηκαν. Για να μην ξεχασουμε λοιπον και αυτα που ξεραμε ο κανονισμος λεει ξεκαθαρα -μεταξυ αλλων- και αυτα τα δυο πραγαμτα : 1ον η αμφιβολια παει υπερ του επιτιθεμενου και 2ον οφσαιντ θεωρειται αν ο επιθετικος ειναι μπροστα απο την ευθεια με το σωμα η τα ποδια του δηλαδη μερος του σωματος που μπορει να χρησιμοποιησει για να σκοραρει! Για προτεταμενα χερια περαν της ευθειας δεν δινεται οφσαιντ παρα μονο στο ...pro -το γνωστο ποδοσφαιρακι ντε- που προφανως ολοι αυτοι οι .... ας μην εκφραστω καλυτερα βαζιζουν τις γνωσεις τους για το αθλημα.. Παραθετω φωτογραφια της φασης απο το gazzetta το οποιο μαλιστα την ειχε σε αρθρο με τιτλο "η φαση που προηγηθηκε του 1-0" τιτλος που αφηνει υπονοουμενα και μεσα στο αρθρο το σαιτ δεν περνει καμια θεση επι της φασης..

    Ετσι αποφασισα σκανδαλισμενος κοντρα στις αρχες μου να αφησω σχολιο στο εν λογω σαιτ. Εγραψα το εξης : <<πεντακαθαρα ειναι η φαση αλλα οταν οι ομαδες που παιζουν κοντρα στον ΠΑΟ εχουν μαθει να περνουν ολατα ψυχουλα και τις αμφισβητουμενες φασεις υπερ τους οσο να το πεις το 50/50 κακοφαινεται. gazzetta νομιζω οφειλες να εχεις παρει φαση. να περασει δεν βριζω.>> και ομως το γνωστο σαιτ αθλητικων ειδησεων θεωρεισε σκοπιμο να μου κοψει το σχολιο.. Τα αιτια της λογοκρισιας τα αφηνω στην κριση του αναγνωστη. Το μονο σιγουρο παντως ειναι οτι δεν σεβονται τον κοπο του αναγωνστη που μπαινει στον κοπο να γραψει την αποψη του και περνανε σχολια αναλογα με τις ...αποχρωσεις των γουστων τους...
    Δυο λογια για την φαση οπως βλεπει οποιοδηποτε εχει τουλαχιστον ενα λειτουργεικο ματι στην ευθεια με τον βιγιαφανες βρισκονται οχι ενας αλλα δυο παιχτες του παναιτωλικου. Μπωρω να δεχτω οτι ο Βιγια ειναι μερικα ...εκατοστα μπροστα απο τον πρωτο αμυντικο του αντιπαλου που ειναι ακριβως διπλα του αλλα σε σχεση με τον δευτερο αμυντικο που ειναι στην ιδια ευθεια το σωμα και τα ποδια του Βιγια ειναι ξεκαθαρα πιο πισω. Μονο τα προτεταμενα χερια του Βιγια περνανε την ευθεια και βαση κανονισμου αυτο δεν ειναι οφσαιντ. Το οτι εχουμε μαθει εναντιον του ΠΑΟ να δινονται τετοιες φασεις (αλλα και φασεις που ειναι ενα μετρο μπισω απο την αμυνα) ως οφσαιντ ειναι αλλο θεμα.. 
    Αληθεια για το οφσαιντ στο παιχνιδι κυπελου της ομαδας της παραγκας με τον ατρομητο που καλυπτε ο μισος οσφπ τον παιχτη του πανιωνιου δεν ειδα τετοια ευαισθησια ουτε απο το gazzetta ουτε απο κανα αλλο σαιτ.. Αλλα τοτε τα non paper γραφανε αλλα...

ΥΓ
Ανετη νικη-προπονηση στο μπασκετ και καλη μας (δεδομενη εχω την αισθηση) επιτυχια στον τελικο!
ΥΓ2
Μπαλαρα παιξαμε παλι ειδικα στο τελευταιο 20λεπτο αλλα με ολα αυτα που ακουμε που να μιλησει κανεις για μπαλιτσα.. 
ΥΓ3
Το θεμα ειναι να συνεχιστει αυτη η καλη εικονα της ομαδας και να μην ειναι μια εκλαμψη. Να δοουμε μερικα παιχνιδια ακομα να μπορουμε να βγαλουμε ασφαλη συμπερασματα.
ΥΓ4
Ξενερωμενος και αδιαφορος  ο Μπερκγ ε ; και τα 3 τεμαχια με ξενερα και αδιαφορια τα μοιρασε ε ; Πιστευω ηταν και αυτο οτι χρειαζοταν ο Σουηδος για να ξυπνησει για τα καλα και ολοι ξερουμε τι μπορει κανει ο Μαρκους αμα παρει μπρος!
ΥΓ5
ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ Ο ΣΟΥΗΔΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ!

Σχόλια