Για να μην τα λεμε μονο εμεις!

Θεωρειται ισως το πλεον αντικειμενικο σαιτ και εστιαζει στο μπασκετ. Μιλαω για το basketnet.gr το οποιο στην ενοτητα "Το κορακι" κανει κριτικη για τους διαιτητες στις αναμετρησεις των παιχνιδιων καθε αγωνιστικης. Παραθετω την κριτικη για τους διαιτητες στο ντερμπυ :
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ SUPERFOODS-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αναστάσιος Πηλοϊδης, Χρυσόστομος Σχινάς, Αλέξανδρος Ψαριανός
Η χειρότερη διαιτησία συνολικά από όλα τα παιχνίδια των «αιωνίων» ως τώρα σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Συνολικά να πούμε ότι ο Χρυσόστομος Σχινάς ήταν μακράν ο κορυφαίος του γηπέδου σε ορθότητα υποδείξεων, ενώ ο Πηλοϊδης αν και έμπειρος έκανε λάθη. Ο Ψαριανός που έχει διευθύνει και άλλο ντέρμπι των δυο ομάδων έκανε πολλά λάθη. Συγκεκριμένα, ο τρίτος ρέφερι στο πρώτο ημίχρονο υπέδειξε «γκολ-φάουλ» σε προσπάθεια του Γιώργου Πρίντεζη, όπου δεν υπάρχει καμία επαφή και συνεπώς κανένα φάουλ. Η βολή τελικά ήταν άστοχη και ο Παπαπέτρου παίρνει το επιθετικό ριμπάουντ και σκοράρει άλλους δυο πόντους που δεν θα είχαν αξία αν δεν υποδεικνύονταν ένα ανύπαρκτο φάουλ. Η δεύτερη κραυγαλέα φάση του πρώτου μέρους ήταν το καθαρό αντιαθλητικό φάουλ σε προσπάθεια του Μάικ Τζέιμς (φάουλ του Ουότερς) το οποίο υποδείχθηκε «γκολ-φάουλ» από τους Πηλοϊδη, Ψαριανό που ήταν στην φάση. Ο Ψαριανός στο δεύτερο μέρος έδωσε ξανά ανύπαρκτο φάουλ σε εύστοχη προσπάθεια του Πρίντεζη με αντίπαλο τον Σίνγκλετον, αλλά δεν είδε το φάουλ (τάκλιν) στον Μπουρούση όταν το παιχνίδι είχε τελειώσει. Συνολικά υπήρχαν αρκετές λάθος αποφάσεις που θα έδιναν διαφορετική τροπή στο παιχνίδι των «αιωνίων».
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Πηλοϊδης 6, Σχινάς 8, Ψαριανός 5.
ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ
Οπως μπορειτε να δειτε αναφερεται στις φασεις που ειχαν αναφερθει στο προηγουμενο μπλογκ του panatha4ever και οχι μονο! Νομιζω δεν χρηζει κανενως περαιτερω σχολιου η υποθεση. Απλως δινω και τον συνδεσμο για οποιον τυχον θελει να επαληθευσει το κειμενο απο τον ιστοτοπο οτυ basketnet.gr καθως και να διαβαση κριτικη διαιτησιας και για τα υπολοιπα ματς της αγωνιστικης :
http://www.basketnet.gr/tokoraki/p/83348/diaitisia-katoteri-ton-peristaseon-sto-oaka

Σχόλια