Ε αι σιχτιρ!

      Βαρεθηκα τα ιδια και τα ιδια καθε εβδομαδα στην γιουρολιγδα! Το εχω πει και θα το λεω ξανα και ξανα δεν γινεται να δειχνουν τετοια ασεβεια τα κορακια στην πιο επιτυχημενη ομαδα μπασκετ της 20ετιας στην ευρωπη! Δεν ξερω τι θα κανει ο Γιαννακοπουλος αλλα πρεπει να βρει τροπο να προστατεψει την ομαδα-επενδυση που εκανε φετος! Δεν ξερω και δεν ειναι και δικη μου δουλεια το τι πρεπει να κανει. Ας φορεσει μπλουζακια ας βγαλει ανακοινωσεις για τα φωτα του γηπεδου και επειδη ο σπανουλης κοιταζε στραβα τον καλαθη! Προφανως κανω χιουμορ με τα ωραια που εχουμε δει παλιοτερα απο τους αγγελοπουλους που μπαι δε γουει που λενε και στο χωριο μου δεν βλεπω να δειχνουν την ιδια ευαισθησια τωρα που τα καλοπαιδα μεχρι το σημειο που κριθηκε το ματς ειχαν βαρεσει κατι περισσοτερο απο τις τριπλασιες βολες απο οσες ειχε βαρεσει ο Παναθηναικος συγκεκριμενα μεχρι το τελευταιο διλεπτο οι βολες ηταν 28 - 9! Απιστευτο ; και προσεξτε αυτο συνεβει με τον ολυμπιακο σε μεγαλο μερος του δευτερου ημιχρονου να κυνηγαει το σκορ και πολλες φορες να πιεζει ολες τις επαναφορες σε ολο το γηπεδο!
        Ειδικα στο τριτο δεκαλεπτο στο οποιο ο παναθηναικος οδηγουσε το σκορ μεχρι το φιναλε που εχασε τον ελεγχο βλεπαμε τελειως διαφορετικη αντιμετωπιση των δυο ομαδων. Οι διαιτητες εδιναν φαουλ στην ανασα των παιχτων του παναθηναικου και μαζευαν βρουβες οταν επαιζαν κατς οι παιχτες του ολυμπιακου. Σπανουλης , παπανικολαου και παπαπετρου κανανε αβερτα λαβες για να περνουν πλεονεκτημα στην τριπλα και στο πρωτο βημα , μπιρτς και γιανγκ χτυπαγανε οτι βρισκανε εκτος απο μπαλα και οι διαιτητες δινανε καθαρα κοψιματα τι αλλο να πω ; το ξυλο που φαγανε στα σκριν οι ψηλοι του παναθηναικου δεν εχει προηγουμενο! και κερασακι στην τουρτα ; καθαρο θεατρο του παπανικολαου το οποιο στο μπασκετ επιφερει τεχνικη ποινη ( = μια ελευθερη βολη και χρεωνεται φαουλ ο παιχτης ) μετατραπηκε σε επιθετικο φαουλ του σινγκλετον! Επισης αλλη μια φορα εκανε θεατρο - το λεγομενο φλοπινγκ στο μπασκετ- ο γκριν στο κλεψιμο του φελντειν στο κεντρο του γηπεδου οπου οταν εχασε την μπαλα ο γκαρντ του ολυμπιακου εκανε ενα μακροβουτι που θα ζηελυαν και ουακες. Σε αυτη τη φαση η δινει φαουλ στον αμυνομενο (φελντειν) η αφου θεωρει οτι δεν υπαρχει φαουλ και ως εκ τουτου ο αλλος κανει θεατρο δεινεις τεχνικη ποινη! Τι κανανε οι γκρι ? γαργαρες!
       Τελος να αναφερω οτι τα φαουλ ηταν και πολυ προσεχρικα στοχευμενα! Αναφερομαι στην συστηματικη εξωντοση του καλαθη και του ριβερς που ηταν ο καλυτερος μας παιχτης. Αληθεια στον τεταρτο δεκλαπετο ποτε εκανε το σερι ο ολυμπιακος με τον παπετρου ; μα οταν χρεωθηκε τεταρτο φαουλ ο ριβερς και αποσυρθηκε για να προστατευτει και οταν ξαναγυρισε και ειχε χασει τον ρυθμο του και δεν μπορουσε να παιζει σωστη αμυνα γιατι φοβοταν το πεμτο φαουλ! Μεχρι τοτε ο παπαπετρου ειχε περασει και δεν ειχε ακουμπησει! γιατι περα απο πολυ καλος σκορερ ο ριβερς αλλο τοσο ειναι και πολυ καλος αμυντικος και ειχε εξαφανισει τους φοργουορντ του ολυμπιακου ειτε ηταν ο παπαπετρου ειτε ο παπανικολαου ειτε ο λοτζεσκι!
       Στο δε τριτο δεκαλεπτο που ο παναθηναικος ηταν καλυτερος μεχρι τα τελευταια λεπτα που το εχασε οι διαιτητες κρατουσαν με το ετσι θελω ζωντανο τον γαυρο με βολες! χαρακτηριστικο ειναι οτι  ο ΠΑΟ ειχε συμπληρωσει πεντε ομαδικα απο το πρωτο τριλεπτο! (αυτο μπορει να ειναι και παγκοσμιο ρεκορ πιστευω!) σε αυτο το διαστημα ο ολυμπιακος δεν μπορουσε να βρει σκορ απο πουθενα και δεν δουλευε οτι και αν δοκιμαζε και αν οι διαιτητες δεν τον κρατουσαν στο σκορ με απανοτες βολες ο παναθηναικος θα ειχε χτισει διαφορα και θα ηταν πολυ δυσκολο να γυρισει ο γαυρος γιατι οι πρασινοι θα ειχαν και την ψυχολογια με το μερος τους! Καπως ετσι φτασαμε στο τεταρο δεκαλεπτο 2 λεπτα πριν την ληξη ο ολυμπιακος να εχει βαρεσει τις τριπλες συν μια βολες απο τον ΠΑΟ συγκεκριμενα 28 εναντι 9! στην συνεχεια και αφου ειχε κριθει το παιχνιδι εδωσαν οι γκρι για τα ματια του κοσμου 3 φαουλ στον παναθηναικος και τελικα οι βολες φτασανε στο 28 - 15. Αλλα επαναλαμβανω δυο λεπτα πριν το τελος οι βολες ηταν 28 - 9 και με τον ολυμπιακο να κυνηγουσε σκορ στο μεγαλυτερο μερος του τριτου δεκαλεπτου!
    Και να γυρισω σε αυτο που ελεγα στην αρχη ο Γιαννακοπουλος πρεπει να προστατεψει την ομαδα! περα απο το χιουμορ που εκανα αναφεροντας τις αστειες ενεργειες των απεναντι για μπλουζακια κλπ δεν ξερω και δεν με νοιζει τι πρεπει να κανει ο ιδιοκτητης του ΠΑΟ αλλα πρεπει να το βρει και να το κανει εδω και τωρα! βλεπουμε σερι σε ολα τα τελευταια παιχνιδια να εχουμε κοντρα διαιτησια! δεν παει αλλο! Εχει που εχει ξενερωσει ο κοσμος και δεν βλεπει πια μπαλα μην γινει το ιδιο και με το μπασκετ!



Σχόλια