Τοση φαπα δεν ξεχνιεται ευκολα!

    Το ποσο λιγος ειναι σαν ανθρωπος και σαν προπονητης ο σφαιροπουλος το ξερουν ως και οι πετρες και δεν το μαθανε τωρα , το ξερανε και απο οταν ηταν στον πανιωνιο. Την νοοτροπια και τα κομπλεξ του τα δειχνει σε καθε ευκαιρια. Το οτι ειναι τοσο κομπλεξικος ομως που ακομα και στη νικη (και μαλιστα -επειδη εδω τα λεμε ολα- προκειται περι μεγαλης νικης) της ομαδας του σε ευρωπαικο παιχνιδι μιλησε για τον ημιτελικο κυπελου που εχασε πεντακαθαρα προσπαθοντας να κανει το ασπρο μαυρο δεν το περιμενα! Δηλαδη η περνει χαρτακι απο πανω για το τι θα πει στις συνεντευξεις η τοσα χρονια καρπαζια του εχουν αφησει αγιατρευτα κουσουρια! Και για να μην πει κανας εξυπνος οτι οσο ειναι στον γαυρο ο σφαιρο εχει παραπανω νικες γιατι ξερετε καλα οτι δεν εννοω αυτο! Εννοω οτι ολοι ξερουμε και ξεραμε και απο τον πανιωνιο οτι ειναι γαυρος και τις φαπες που χει φαει η ομαδα του ολα αυτα τα χρονια για να τις ισοφαρισει θα πρεπει να περνει πρωταθλημα για καμια 15αρια χρονια ακομα και να μας νικαει μεσα εξω.. Και με αυτη την νοοτροπια - κομπλεξ εχει μπολιασει και τους παιχτες του και αυτο θα τους βγει σε μεγαλο κακο. Οπως για παραδειγμα ο Μαντζαρης που ξεχασε πως ηταν στο βερολινο και πανηγυριζε την κουπα της παναθας και στο φιναλε του ημιτελικου κυπελου και ενω ο σινγλετον απλα κατεβαζε την μπαλα για να ληξει το παιχνιδι πηγε πισωπλατα και την εκλεψε και φανταζομαι οτι το μονο που τον σταματησε να μην βαλει καλαθι ηταν οτι φοβηθηκε πως θα τον εφτυναν και οι γαυροι! Αλλα αυτοι ειναι η νοοτροπια του οσφπ και του προπονητη του αυτη ειναι και των παικτων του μηδενικη αισθηση φερπλει μονο να νικαμε με καθε κοστος ειτε δικαια ειτε αδικα και οταν χανουμε παντα φταιει καποιος αλλος (συνηθως η διαιτησια) και οταν μας ξεφτιλιζουν δεν μας σεβονται.. για να σε σεβαστει καποιος πρεπει πρωτος εσυ να δειχνεις σεβασμο. Οταν εχεις απεναντι σου ενα απο τα μεγαλυτερα προπονητικα ονοματα στην ευρωπη οπως ο Πασκουαλ και αντι να παραδεχτεις την ανωτεροτητα του και να κοιταξεις να μαθεις κατι απο εναν τετοιο προπονητη κοιτας να ριξεις λασπη και να υποτιμησεις την δουλεια του. Κατι τελευταιο , ολοι γνωριζουμε οτι γινεται στα τελευταια παιχνιδια του Παναθηναικου στην ευρωπη με την αντιμετωπιση των διαιτητων. Ειδε ποτε κανεις τον Πασκουαλ να μιλησει για διαιτητες ; να σχολιασει εστω και μια φαση ; οχι ο ανθρωπος εκανε πρωτα αυτοκριτικη και μετα κριτικη στους παικτες του τιποτα αλλο. Αυτη ειναι η διαφορα ενως προπονητη και ενως τσαρλατανου.
      Εκει στον γαυρο βλεπουν οτι το πραγμα γυρναει και τους εχει πιασει πανικος. Βλεπουν παλι να ζωντανευουν οι εφιλατες τους απο τον εξαστερο και εξαπολυουν την αγαπημενη τους προπαγανδα για να στοχοποιοησουν διαιτητες μπας και παρουν κανα σφυριγμα γιατι αλλιως βλεπουν οτι φετος δεν θα εχουν τυχη. Θα μου πειτε θα ειχαν περσι αμα δεν το περναν με τα βηματα του σπανουλη ;  Το θεμα ειναι οτι αυτα που ηξεραν δεν θα περασουν και δεν προκειται να καταντησουν το μπασκετ ποδοσφαιρο τουλαχιστον οχι οσο υπαρχουν γιαννακοπουλοι.
    Και επειδη εκει κατα λιμανι μερια ολα ειναι αναλωσιμα και ολοι ξερουμε πως λειτουργουν οταν στραβωνει το κλιμα. Θα κανω λοιπον μια προφητεια! Αν φετος ο ολυμπιακος δεν παρει πρωταθλημα ελλαδος  βλεπω τον σφαιρο να γινεται Ασφαιρο και πιανει σειρα στο οαεδ το καλοκαιρακι! Σημειωστε την μερα/ωρα που το γραφω Σαββατο 21 Ιαννουαριου 2017 ωρα 4:53 μμ βαλτε κανα πενταλεπτο πανω κατω μεχρι να κανω την δημοσιευση. Εδω θα μαστε και θυμθητε το.

  
ΥΓ
Επιτηδες τονισα για πρωταθλημα Ελλαδος γιατι για ευρωπακιο Α-Π-Ο-Κ-Λ-Ε-Ι-Τ-Α-Ι!  γαυρος τσσκα φενερ ρεακ μπαρτσα ουτε στα ονειρα του δεν εχει. μην κοιτατε που νικησε την μπαρσα μεσα στην ισπανια. με τα χιλια ζορια περασε και μαλιστα την περασανε πριονοκορδελα την μπαρτσελονα οι διαιτητες! Εγω προσωπικα πιστευω οτι ουτε φαιναλ φορ θα φτασει. 

ΥΓ1
Ο γαυρος παρουσιαζει αυτο που βλεπουμε οντας δεμενη ομαδα και με ιδιο κορμο τα τελευταια πεντε χρονια. Ο Παναθηναικος που βλεπουμε ειναι ομαδα μερικων μηνων με καινουριο προπονητη που δεν επελεξε αυτος τους παιχτες και που εχει και απο την αρχη της χρονιας σταθερα μεγαλες απωλειες. Αυτο που βλεπουμε ειναι το πολυ το 50% αυτου που πραγματικα μπορει να αποδωσει η ομαδα. Και θυμηθειτε το αυτο στα επομενα παιχνιδα γιατι ο παναθηναικος και παρα την ξεφτιλα στην πολη οσο παει θα ανεβαινει. Οι απεναντι ειναι αυτο που βλεπουμε τελος. αν τωρα δηλαδη τους παιζουμε στα ισια σκεφτειτε τι θα γινει οσο δενει η ομαδα και βγαινουν οι αυτοματισμοι.

Σχόλια