Πηγαιντε να δειτε αν ερχομαστε...

Καλησπερα και καλη χρονια σε ολους με υγεια και χαρα! Και αφηνωντας κατα μερος το κλιμα των ημερων παμε κατευθειαν στο χωσιμο γιατι πολλα ακουσαμε αυτες τις μερες και αλλο γαργαρα δεν σηκωνει! Βγαινει η αλλη η πουθενιδου που δεν θα της κανω την χαρη  αναφερω καν το ονομα της και τολμαει να πιανει τον υμονο της Παναθας στο στομα της! Και να λεει τις ανοησιες που της υπαγορεψαν προφανως αλλοι.. αυτοι ντε που στελνουν μειλ και στους δηθεν αντικειμενικους τι να γραψουν στο αρθρο.. Αυτοι που τοσο καιρο λεγανε και γραφανε για 4 χρονια χωρις νικη στην ευρωπη.. ψιτ παιδια σε ομιλους εχουμε 4 χρονια χωρις νικη στην ευρωπη καναμε και φετος στα προκριματικα.. και κατι ακομα γιατι ετσι οπως το παρουσιαζουν φαινεται το Ο ΠΑΟ δνε εχει κανει νικη σε 24 αγωνες δηλαδη 4 χρονια επι 6 αγωνες που δινεις στον ομιλο καθε χρονια. εγω τουλαχιστον αυτο καταλαβαινω με την κουτση μου αριθμιτικη. Ελα ομως που αλλιως ειναι η πραγματικοτητα ο Παναθηναικος - δυστυχως - τα τελευταια χρονια δεν περνουσε καν στους ομιλους οποτε ειναι λιγο δυσκολο να μπορουσε να κανει και νικη σε ομιλους οπως καταλαβαινετα. αρα είναι πολυ λιγοτερα απο 24 τα ματς που εχει χασει ο ΠΑΟ σε ευρωπαικους ομιλους.  Ετσι για κατά την προσφιλη της συνηθεια η δημοσιογραφια κανει τα πραγματα να φαινονται πολύ διαφορετικα από ότι είναι. Αυτό που λεμε προπαγανδα.  Παμε παλι στην πουθενιδου που λεγαμε αυτή η «κυρια» λοιπον ελεγε για τιτλους και για όλα τα σπορ ε λοιπον 1496 κοματια σε όλα τα σπορ σου λενε κατι ; η λενε σε αυτους σου λενε τι να πεις ; αντε περαστε πρωτα τον πανελληνιο και μετα σας περναμε και ένα δευτερο χερακι.. Α! εχω και μια ερωτηση μπορεις να το πεις και κουιζ . Ποιας χωρα η πρωταθλητρια ομαδα αποτυγχανει επι σειρα συναπτων ετων να περασει στην δεκαεξαδα του τσαμπιονς λιγκ ; (για 8αδα μην το συζητησουμε καλυτερα μονο στον υπνο τους..) αντε δειτε την καμπουρα σας γαυρακια γιατι εινια ένα θεμα μια ομαδα με τα γνωστα οικονομικα προβληματα να γκλεκαρει συνεχεια και άλλο μια ομαδα που δεν ειχει κανενα προβλημα και τσεπωνει και κάθε χρονο 25 μυρια από τους ομιλους του τσουλου να μην μπορει να νικησει τους γιουνγκ μποις..
     Αντε να παμε και στα δικα μας μια γρηγορη πρωτα για ποδοσφαιρο και μετα λιγα για μπασκετακι. Στα ποδοσφαιρικα δεν υπαρχει ιδιαιτερη επικαιροτητα για τον ιμπαρμπο δεν θελω να μιλησω θα πω απλα πως δεν εχει καμια θεση στον Παναθηναικο πλεον και κριμα που του δοθηκε η τιμη να φορεσει αυτή τη φανελα. Μακαρι δε να γινει το ντιλ με τους κινεζουν να γλυτοσουμε κανα φραγκο. Θα δουμε τωρα και τον Κουρμπελη με τον Πλατανια.  Τον ηθελε πολύ και ο Μαρινος και ο Λυμπε πιστευω κατι θα ξερουν και οι δυο. Ωρα λοιπον να το δουμε και στο χορταρι. Περα από αυτό μετρημενα κουκια η ενδεκαδα για σημερα. Κατι οι αποντες για το κοπα αφρικα και κατι οι μ……. του Ζεκα με εκεινη την ηλιθια κατι τα τυπακια που το χαν δει τουρισμο με το ζορι βγαινει η ενδεκαδα..  όχι πς αυτό είναι δικαιολογια για τιποτα πρεπει ολοι να σκυλιασουν και να παρουν τη νικη για να συνεχισουν αν διεκδικουν τις οποιες ελπιδες υπαρχουν για το πρωταθλημα. Και λεμε τι οποιες ελπιδες για σε οποιοδηποτε άλλο πρωταθλημα το κοσμου ολοι θα λεγανε πως τιποτα δεν εχει τελειωση αλλα στο ελλαδισταν που ολοι ξερουμε πως περνονται η μαλλον πως δινονται τα πρωταθληματα είναι πολύ δυσκολα τα πραγματα.
      Τελος για το μπασκετακι εχουμε μεθαυριο τον πελατη στο εξοχικο. Καιρος λοιπον να κοψουμε τον βηχαν και να τους δωσουμε να καταπιουν την γλωσσα που εχουν βγαλει. Ολοι εχουν καταλαβει ότι η ομαδα που θα παει μεθαυρο στο σεφ δεν καμια απολυτως σχεση με εκεινη που ειχαν νικησει προ καιρου τα γαυρακια. Εγω δε , πιστευω ότι επειδη πολύ μας εχουν υποτιμησει θα τους ερθει μεγαλος ταμπλας μεθαυριο. Και πως θα δουμε τους παιχτες μας να μπαινουν πολύ ψυχομενοι και να κανουν θραυση. Ένα πραγμα όπως τοτε που μας ειχαν τελειωμενους και τους πηραμε σκουπα.. τοτε που βλεπανε Γκιστ και Λασμε και ηταν σαν να βλεπανε τον σουπερμαν! Ετσι και τοτε και μας ειχαν υποτιμησει και μας ειχαν πεταμενους ετσι και τωρα με όλα αυτά που βλεπω πιστευω να επαναληφθει η ιστορια.


Σχόλια