Δημητρη κοψε τον βηχα και το ανεκδοτο!

          Αυτο το ανεκδοτο πρεπει να σταματησει απαξ και δια παντος! Τα τελευταια χρονια βλεπουμε στην Γιουρολιγκα κακιστες διαιτητικες αποφασεις εις βαρος του Παναθηναικου. Παραδοσιακα ευνουνται ολες οι Ισπανικες ομαδος ελεω Μπερτομεου αλλα δεν ειναι και οι μονες! Επι τελους πρεπει να δειξουν σεβασμο στην ομαδα που αναδειχτικε καλυτερη της 15ετιας στην ευρωπη!  Σεβασμο στα εξι αστερια! και στα ποσα φαιναλ φορ και τελικους! Δεν γινεται να παιζεις με καποια μπασκονια που εμφανιστηκε τα τελευταια 2 - 3 χρονια στον μπασκετικο πλανητη και να εχεις τετοια αντιμετωπιση απο τη διαιτησια μονο και μονο επειδη ειναι ισπανικη!
         Πρεπει να ο Δημητρης Γιαννακοπουλος να απαιτηση ισονομια και ισοτιμια για την ομαδα! Ο Μπερτομεου και το παρεακι του πρεπει να καταλαβουν οτι ο Παναθηναικος δεν ειναι παιξε γελασε για να του συμπεριφερονται ετσι. Και πρεπει αυτο το τυπακι ο Λαμονικα που οποτε παιζει τον ΠΑΟ παθαινει 10 βαθμους μυωπια και εκατο κιλα μαλ.... να μην ξανασφυριξει παιχνιδι του παναθηναικου για να μην πω να τον στειλουν να κανει ....μακαροναδες στην πατριδα του...  Ηταν αδιανοητες οι αποφασεις του και η ανοχη που εδινε στο ξυλο που εριχναν ειδικα οι ψηλοι της Μπασκονια ,οχι πως οι περιφερειακοι πηγαν πισω αλλα οι ψηλοι το παρακαναν ολωσδιόλου! Τελος στα τελευταια λεπτα σε τρεις φασεις πηγε να δωσει εν ψυχρο το παιχνιδι στους Ισπανους! Μιλαω για το φαουλ-που ηταν και το πεμτο του Σινγκλετον 15 δευτερα πριν τη ληξη που αν εκει ο Παναθηναικος ανανεωνε κατοχη ειχε τελειωσει το παιχνιδι! ΜΙλαω για την αποφαση λιγο νωριτερα να δωσει αναποδα την επαναφορα απο την πλαγια γραμμη ανακαλυπτοντας επαφη του καλαθη! Ευτυχως ο ετερος διαιτητης ειδε την φαση και ο Λαμονικα θελωντας και μη το κανε γαργαρα! Μιλαω επισης για την φαση  Νωριτερα οπου μετετρεψε πεντακαρο καλαθι και φαουλ του Μπουρουση σε βηματα! ποντοι οι οποιοι θα στελνανε την διαφορα στους 6 ποντους νομιζω και ουσιαστικα θα τελειωναν το παιχνιδι! να πω και για την την τεχνικη ποινη στον σινγκλετον και το ποσο ξυλο του ριχνε το ορθιο αγγουρι-ξυλόκοπος που λεγεται Ντιοπ! Γιατι μεχρι τοτε ο Σινγλετον ηταν ο καλυτερος παιχτης του Παναθηναικου και και υπηρξε ξεκαθαρη στοχευση του για να τον βγαλουν εκτος παιχνιδιου! Δεν ανεφερθω σε αλλες φασεις για δεν θα τελειωσει ουτε αυριο. Τα ιδια γινανε και με την Φενερ αλλα η πολυ καλη εμφανιση του ΠΑΟ δεν τα αφησε να φανουν οπως και στην Ιταλια με την Αρμανι. Ειδικα στα τελευτεα λεπτα που οι γκρι κανανε οτι ηταν δυνατο για να μαζεψουν την διαφορα..
          Το καλο ειναι οτι φετος εχεις ομαδαρα που νικαει και τους γκριζους και το ειδαμε και σημερα! Αλλα θα υπαρχουν και παιχνιδια σαν το σημερινο που η τυχη θα γυρναει την πλατη και εκει με τετοια αντιμετοπιση απο τους διατητηες θα υπαρχει προβλημα. Οπως και σε αντιπαλους μεγαλυτερης δυναμικοτητας γιατι ειναι αλλο να παιζεις την Μπασκονια με κοντρα διαιτησια και αλλο να παιζεις την Ρεαλ η την ΤΣΣΚΑ. Οποτε η ομαδα πρεπει να προστατευτει και να μαθουν να την παιζουν στα ισια!
       Να αλαξω λιγο κλιμα και αθλημα να πω δυο λογια και για την μπαλιτσα. Οι κινησεις που γινανε δειχνουν προς την σωστη κατευθυνση και του Ουζουνιδη και του Λυμπε και του Φυσσα. Το θεμα ειναι να τους αφησουν να δουλεψουν και να αναπτυξουν τον σχεδιασμο τους οπως αυτοι τον θελουν χωρις παρεμβασεις. Πηραμε και τον Κουρμπελη που θεωρω οτι θα ειναι πολη καλη προσθηκη στο κεντρο που η ομαδα ποναει τοσο πολυ. Αν και θεωρω πως 700 χιλιαρικα ειναι πολλα για τον εν λωγο παιχτη αλλα οταν εχεις καταφερει μεσουσης της χρονια να εισαι με μονο χαφ τον ζεκα τοτε σε πατανε στον λεμο και καλα σου κανουν. Δεν υαπρχει κατι παραπανω να πεις κανεις για την ποδοσφαιρικη ομαδα θαυματα δεν γινονται δεν μπορει ο Μαρινος απο τη μια μερα στην αλλη να μεταμορφωσει την ομαδα και την νοοτροπια. Θελει υπομονη το θεμα σε αυτη τη φαση και βλεπουμε παρακατω. Αυτος ειναι και ο λογος που επελεξα να μην γραψω ολο αυτο το διαστημα.
        Τελος να αναφερθω στους παιχτες που μετα τη φυγη του Στραμα θελουν να την κανουν με ελαφρα πηδηματακια οπως ξαναειπα απο εδω μεσα στο καλο και να μην μας γραφουν! ΑΛΛΑ προσθετοντας σε αυτο το γεγονος και την συμπεριφορα Γουακασο και Ιμπαρμπο Πρεπει πραγματικα στον Παναθηναικο να κατσουν εξετασουν τι ακριβως εταζε στους παιχτες ο ...μεγας διαπραγματευτης Στραματσιονι το καλοακαιρι και τους επειθε ολους. γιατι αν οπως σας ειχαμε ηδη πει  αμα εταξε ολα αυτα που βλεπαμε να κανει ειναι λογικο να ηρθαν αυτοι οι παιχτες. Και εγω αμα ελεγα ελατε παρτε τα φραγκα και ρεπο οποτε θελετε , αδεια οποτε και οσο θελετε , προπονηση μαι φορα τη βδομαδα ετσι για αλαγη και αν , τοτε και εγω θα τους επειθα ολους! Γιατι δυστυχως βγαινουμε αληθινοι. Αυτο φαινεται τουλαχιστον οταν βλεπουμε Ιμπαρμπο και Γουακασο να δηλωνουν δηθεν ενοχλησεις και να αφηνουν την ομαδα αδεια μονο και μονο επειδη ο Ουζουνιδης κανει κανονικες προπονησεις. Και εννοω κανονικες τοσο στην ενταση οσο και στην διαρκεια και στη συχνοτητα. Για να τελειωνουμε επειδη μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι οι συγκεκριμενοι παιχτες ουτε την πορτα δεν πρεπει να ξαναπερασουν και τελος! Αν και θα γινει αυτο γιατι ο Μαρινος δεν χαριζει καστανα και το απεδειξε! Και για μενα η σωστη αντιμετοπιση ειναι να να τους κρατησεις και να τους κοψεις την μπαλα αστους 6 μηνες στην εξεδρα και στον καναπε! και να δω μετα ποιος θα τους παρει τους πουθεναδες! Και ετσι οι επομενοι που θα ερθουν θα καταλαβουν  οτι με τον Παναθηναικο δεν παιζεις. Οτι μπαινεις μεσα και τα δινεις ολα.  αλλιως απλα καιγεσαι! Ξερω βεβαια οτι αυτο δεν μπορει να γινει γιατι η ομαδα χρειαζεται χρηματα ειδικα τωρα με ολες αυτες τις σκαρτες οπως αποδειχτηκε κινησεις του Στραμα και αναγκαστικα θα πρεπει να κοιταξει να πουλησει και να κοψει συμβολαια. Τοσο για να μπαλωσει τα οικονομικα οσο και να για να μπορεσει να υπαρξει περαιτερω ενισχυση.

Σχόλια