Φταιει και ο χατζηπετρης...

          Για τα ξεφτιλικια με τον οφη δεν θα μιλησω.. δεν βλπεω καμια ουσια σε αυτο , αλλα για την ξεφτιλισμενη ανακοινωση που εβγαλε ο αλαφουζος για την παραιτηση του στραματσονι εχω πολλα να πω. Καταρχην ψευτης να βγω βλεπω και τον ουζουνιδι να καιγεται πριν καν ξεκινησει γιατι πολυ απλα ο αλαφουζος συνεχιζει να κανει τα ιδια λαθη και κρυβεται πισω απο το δαχτυλο του. Πρωτα απο ολα παραθετω το πρωτο κοματι της ανακοινωσης :
Παρά τις αδιάκοπες προσπάθειες του προπονητή και του Προέδρου που επεδίωξαν και κατάφεραν να δημιουργήσουν μια καλή ομάδα με φιλόδοξες προοπτικές, μια σειρά από αρνητικούς εξωγενείς παράγοντες, οδήγησαν σε καταστάσεις έξω από το δικό τους έλεγχο.
        Απο που να αρχισεις και που να τελειωσεις ; ποια καλη ομαδα ; και ποιες προσπαθειες ; ολοι οι παιχτες το εχουν δει διακοπες το ποδοσφαιρο στον ΠΑΟ! Εγινε καμια σοβαρη προσπαθεια να αλαξει αυτο ; το να κλεινεις τους παιχτες στο ξενοδοχειο ειναι απλα αστειο και δοκιμασμενη αποτυχια απο τον ιταλο και στην Ουντινεζε.. Ειναι δυνατον να σε ξεφτιλιζουν οι ανιωθοι ποδοσφαιριστες και να τολμανε να ζητανε τον λογο για καιθυστερηση ενως μηνα στον μισθο ;; και τι παει να πει το καταστατικο της ομαδας δεν προβλεπει προστιμα ; να αλαξει το καταστατικο! απλα πραγματα. Αυτα ειναι γελοιες δικαιολογιες που δεν πειθουν κανεναν!  Και παμε στο γελοιοτερο ολων τον γνωστο στρουθοκαμηλισμο.. "μια σειρα απο εξωγενεις παραγοντες" και μπλα μπλα μπλα παλι οι ιδιες μ....... παλι να παει αλλου το φταιξιμο.. ε οχι ρε αλαφουζε δεν φταιει κανενας εξωγενης παραγοντας εσυ φταιες και μονο!  φταιες που ενω σε φτυνουν νομιζεις οτι βρεχει! οπως και ο ιταλος αλωστε που δεν ειχε την τσιπα να παραιτηθει απο μονος του και ελεγε οτι ειναι μαχητης.. αρ..... μαχητης ηθελε να πει οταν οι παικτες κανουν οτι τους κα...... και δεν μπορει να τους κουμανταρει ενα τιποτα ειναι και τελος.. 700000€ τον χρονο επερνε και το μονο εκανε ειναι να λεει τις ιδιες και τις ιδιες μπαρουφες και ο αλαφουζος να ριχνει συνεχεια το φτιαξιμο οπουδηποτε αλλου και να αρνειται να δει περα απο τυ μυτη του! το ιδιο κανει και τωρα ακου "εξωγενεις παραγοντες" , το οτι η ομαδα ειναι νοσοκομειο και δεν μπορει να τρεξει μετα το 70 οι εγωνεις παραγοντες το προκαλεσαν ; το οτι τρωγανε 3 απο τον γαυρο οι και μετα βγαζανε σελφι παλι οι εξωγενεις παραγοντες ; και τοσα αλλα που αμα τα γραψω θα ξημερωθω στο πληκτρολογιο..
Έπειτα από μακρά συνομιλία του Γιάννη Αλαφούζου με τον Αντρέα Στραματσόνι, με απόφαση του Προέδρου, για την προστασία της ομάδας από επικίνδυνες εξελίξεις, που δεν συνδέονται άμεσα με το ποδόσφαιρο, ο Αντρέα Στραματσόνι παραιτήθηκε από προπονητής της πρώτης ομάδας.
      για την παραιτηση με αποφαση του προεδρου δεν θα σχολιασω θα πω απλα οτι προκειται για παγκοσμια πρωτοτυπια.. Παμε τωρα στο δια ταυτα για την προστασια λεει της ομαδας απο εξελιξεις που δεν συνδεονται αμεσα με το ποδοσαφαιρο κλπ κλπ δλδ εκει ειναι το θεμα μας ; μην τυχον μπουνε μεσα στη λεωφορο οι αγανακτισμενοι οπαδοι ; δηλαδη κατα τα αλλα υπαρχει ικανοποιηση ; ολα κομπλε ; Δηλαδη τι πρεπει να γινει για να αναγνωρισει τις ευθυνες του ο αλαφουζος και να παραδεχτει οτι υπαρχει προβλημα ; να φαμε 10 απο τον παοκ ; η να πεσουμε κατηγορια ; τοτε θα ελεγε οτι βαση αποτελεσματων και αποδοσης τον σουταρει τον ιταλο ; Ρε μας κοροιδευει ; Ειναι τοσο ανικανος η απλα δεν θελει να δει την κατασταση και να την διωρθωσει ; αυτο ειναι το μεγαλο ερωτημα που λεγαμε και τις προαλλες..
         Για το τελευτεο σκελος της ανακοινωσης που λεει οτι ο προεδρος ζητησε στον ιταλο να παραμεινει απο καποιο αλλο ποστο , αν ειναι να μεινει ως συμβουλος να φυγει χτες απο την χωρα! αν ειναι να τον κρατησουν σαν μανατζαρεο να κανει διαπραγματευσεις οκ. ΑΛΛΑ με μια προυποθεση! να διερευνηθει ακριβως με ποια επιχειριματα επεισε του παικτες που εφερε (σαμπα , λεντεσμα , ιμπαρμπο κλπ) και γαιτι ακουγεται τωρα οτι καποιοι θελουν να φυγουν τωρα που αποχωρει ο ιταλος ; και οπως ολοι ξερουμε επειδη στην Ελλαδα ζουμε καπνος χωρις φωτια δεν υπαρχει. Μηπως λεω εγω μεταξυ αλλων ο ιταλος εταζε χαλαρο προγραμμα στις προπονησεις ; ικανοποιηση  ολων των απαιτησεων και αβαδιστα αβασανιστα αβιαστα (που λενε και στις αγγελιες..) λευτα ; μηπως τους ειπε ελατε εδω θα ειναι παραδεισος ; εδω θα ειναι παιδικη χαρα ; δεν ξερω ισως υπερβαλω και γινομαι ακραιος αλλα με αυτα που εχουμε δει δεν βρισκω καποια αλλη εξηγηση.. ουτε για τις χαλαρες προπονησεις ,ουτε για τα ρεπο οποτε θελανε οι παιχτες , ουτε για το παραχαιδεμα και την χαλαροτητα! Για οτιδηποτε αλλο ο ιταλος απεδειξει οτι δεν κανει ειναι ανικανος να ελενξει τα αποδυτηρια αρα σε καμια περιπτωση δεν κανει για αρχηγος η τεχνικος διευθυντης. Οσο για συμβουλος που ακουγεται οχι ευχαριστω! να συμβουλεψει τι ; αυτος δεν οδηγησε τον ΠΑΟ σε αυτα τα χαλια ; απο και ως που λοιπον να εχει οποιαδηποτε αξια η αποψη του ως συμβουλου ;         
          Οσο για τους ιμπαρμπο .λεντεσμα ,σαμπα που ακουγεται οτι θελουν να ακολουθησουν τον ιταλο , στο καλο και να ΜΗΝ μας γραφουν! οποιος δεν θελει μια εμεις δεν τον θελουμε 100! εδω ειναι Παναθηναικος πρεπει να λενε και ευχαριστω οταν τους φερνουν παιξουν εδω! Ποιοι νομιζουν οτι ειναι ; για το μεγεθος του παναθηναικου ειναι ανυπαρκτοι ολοι τους!
        Για ολα αυτα εχω τον φοβο οτι ουζουνιδης θα καει πριν ξεκινησει. γιατι στην ομαδα συνεχιζουν να κατηγορουν τον ....χατζηπετρη για τα χαλια τους και δεν παραδεχοντε την ελειψη πλανου. την ελειψη ικανων ανθρωπων να διαχειριστουν το πλανο. Γιατι οταν εχεις ενα ελατοματικο μηχανισμο αλαζεις ολα τα γραναζια οχι μονο το κυριο. γιατι οσο φταιει ο ιταλος για την φυσικη κατασταση των παιχτων αλλο τοσο φταινε και οι γιατροι και οι γυμναστες , ολοι επρεπε να φυγουν. Και πρεπει επιτελους ειτε να ενεργοποιηθει ο Ζιλμπερτο ειτε να αποκτηθει καποιος ανθρωπος ως γενικος αρχηγος να σφιγκει τα λουρια!
        Τελος θα μας εξηγησει κανεις ποιος ειναι ο ρολος του Ζιλμπερτο στην ομαδα ; αμα ειναι να μην εχει βαρυτητα η γνωμη του για ποιο λογο τον βαλανε στη θεση που τον βαλανε ; Ξενο προπονητη ηθελε ο Ζιλμπερτο το πηρε πανω του ο αλαφουζος..  Δηλαδη αμα δεν του κανει ο Ζιλμπερτο του αλαφουζου για ποιο λογο τον εχει εκει και τον πληρωνει ;  Αλλα θα μου πειτε και περσι που δεν του κανανε φυσας και βοκολος και τους εδιωξε τον προπονητη που του παν εκεινοι δεν εφερε ;; Τελειωνοντας για μενα η λυση ειναι μια και μοναδικη ο αλαφουζος να συνεχισει να στηρηζει οικονομικα την ομαδα ως ιδιοκτητης (μιας και δεν υπαρχει κανεις που να ενδιαφερεται να αγορασει την ΠΑΕ)  αλλα να ορισει προεδρο της παε καποιον που να ξερει μπαλα , κατα προτιμηση καποιον απο τα σπλαχνα τις ομαδας που να την ξερει και να την ποναει και να παρει εκεινος και μονο εκεινος το κουμαντο!  Να του δωθουν οι απαραιτητοι ποροι και ενα ευλογο χρονικο περιθωριο να παρουσιασει το πλανο του και να κριθει σε βαθος χρονου! Αλλιως μας βλεπω το καλοκαιρι να ψαχνουμε παλι προπονητη...

       

Σχόλια