Ξεκιναμε ξανα!

            Πολυ καλησπερα σας οπως ψυχανεμιστηκατε οσοι (και αν) μας διαβαζεται , ξαναρχιζουμε.. ο λογος ; τιποτα ιδιαιτερο απλα με ολα αυτα που γινονται , ειδικα στη μπαλιτσα , δεν την παλευω και ειπα να ξεσπασω στο πληκτρολογιο.. μεχρι ποτε ; αγνωστο.. με τι συχνοτητα ; επισης αγνωστο.. 
             Ας μιλησουμε αρχικα για την μπαλιτσα και συγκεκριμενα για τα χαλια μας.. θα τα πω οσο μπωρω συνοπτικα για να μην βγει εγκυκλοπεδια το post και αναλυτικοτερα σε επομενα..  
             Το λοιπον η ομαδα εχει πολλα προβληματα.. δυστυχως οσο παει ολα δειχνουν οτι εγινε πολυ κακη προεοτιμασια και η ομαδα ειναι αγυμναστη! Δεν δεχομαι οτι για ολα τα δεινα του κοσμου φταιει το Απηλιο.. και περσι και προπερσι εκει ειμασταν.. δν ειχαμε αυτα τα χαλια.. ολη η ομαδα με μυικους τραυματισμους.. και το κυριοτερο μετα οχι το 70 που λενε ολοι αλλα μετα το 60 θα πω εγω η ομαδα περπαταει..  Προβλημα υπ'αριθμον δυο τερματοφυλακας.. ολοι φωναζαν το καλοκαιρι οτι θες ενισχυση στο τερμα αλλα τιποτα δεν εγινε.. ο Στιλ
Λουκ Στιλ
δυχτυχως δειχνει οτι δεν μπορει! μια φαση δεν εχει καθαρισει..  με τη στανταρ ενα στου πηγε μεσα και εγραψε.. και αυτο επιρεαζει και την υπολοιπη ομαδα.. γιατι αλλιως παιζει μια ομαδα οτα νεχει εμπιστοσυνη στο τερμα της και αλλιως οταν βλεπει πως οτι παει μεσα γραφει..  ασε που μια καλη επεμβαση του τερματοφυλακα ανεβαζει την ψυχολογια της ομαδας.. προσοσχη δεν λεω οτι φταιει για ολα ο στιλ αλλα ρε γαμωτο ενα δυσκολο δεν εχει βγαλει..
            
           
          Προβλημα νουμερο τρια νοοτροπια! και δεν αναφερομαι στο οτι διαλιεται η ομαα με το που δεχτει γκολ αλλα στην χαλαροτητα που αντιμετοπιζονται οι γκελες και τα πειθαρχικα παραπτωματα.. αδικαιολογητη κοκκινη του γουακασο με τη θελτα στερει εαυτον απο την ομαδα για τρια παιχνιδια και καμια απολυτως τιμωρια.. δεν λεω να περνουν κεφαλια αλλα ενα προστιμο επρεπε να το βαλουν , αυτη την ατιμωρισια ειδε ο εμποκου και εριξε και αυτος την αγκωνια του με τη στανταρ..  ισοπαλια με παναιτωλικο ητα απο ξανθη κανενα προστιμο.. δεν αρκουν οι φωνες του στραματσονι και δεν ειναι αυτη η δουλεια του. ο προπονητης δεν μπορει και δεν πρεπει να ειναι και δερβεναγας.. αυτη ειναι δουλεια τεχνικου διευθυντη! 
Ζιλμπερτο Συλβα
            Και μοιραια ερχομασε στον Ζιλμπερτο , ποιος ακριβως ειναι ο ρολο
ς του ;μεταγραφες εκανε ο Ιταλος.. διαπραγματευσεις συνηθως παλι ο Ιταλος.. γκαιζα παλι ο Ιταλος βαζει οταν στραβωνουν τα πραγαμτα. Νομιζω λοιπον οτι ηρθε η ωρα να βγει μπροστα ο Ζιλμερτο και να το παρει πανω του τουλαχιστον το θεμα νοοτροπιας.
           Τωρα οσον αφορα το θεμτα διαλυσης οταν δεχομαστε γκολ δεν το βαλα στα βασικα προβληματα γιατι το θεωρω λογικο μεχρι ενα σημειο , σκεφτειτε τοτε οταν χανεις τα αχαστα μπροστα και στην πρωτη φαση σου κανει γκολ ο αντιπαλος οσο να ειναι πεφτει η ψυχολογια.. ειδικα μετα απιθανα γκολ που εοχυν βαλει φετος οι αντιπαλοι σου.. αλλα σε αυτο φταιει και ο στυλ τον εχουν παρει χαμπαρι ολοι και βαρανε απο παντου! αυτη ειναι η αληθεια.. εχουν δει την αδυναμια του στυλ και τραβανε σουτ απο οπου να ναι ξεροντας πως αναποφεκτα τηα την κανει την μ....... ο Αγγλος.. αναρωτιεμαι ο βλαχοδημος που δεν παιζει καθολου , ποσο χειροτερος μπορει να ειναι ; ιδιαιτερα στην κατασταση που ειναι τωρα ο Στιλ..
Αντρεα Στραματσονι
           Τελος για το γνωστο θεμα οτι χανουμε τα αχαστα.. διαφωνω με οσους λενε οτι δεν φταιει ο στραμα.. γιατι ρε παιδια ; πρπονητης ειναι ας δουλεψει την ομαδα στα τελειωματα..  να τους βαλει να κανουν 500 σουτ τη μερα.. ΑΛΛΑ εχει και ενα μεγαλο αλλα.. το γκολ κα
ι το τελειωμα ειναι σε τελικη αναλυση θεμα καθαρου μαυλου , και οταν ολα τα μεσα προπαγανδιζουν εναντιον σου και οταν σε καθε παιχνιδι ο αντιπαλος εχει την αδεια να ριχνει ξυλο ατιμωρητος και συ στο παραμικρο μαζευεις φαουλ και καρτες.. ποσο καθαρο μυαλο μπορει να εχεις ; οταν οι παιχτες του παναθηναικου πρεπει να ματωσουν για να παορουν φαουλ και οι αλλοι βουτανε και τα περνουν , γιατι ψυχολογια μιλαμε μετα ; οταν οι παιχτες ξερουν η καθε γκελα μπορει να τους στερησει το πρωταθλημα γιατι οι απενατι απαγορευεται να χανουν τι ψυχολογια μπορει να εχουν ;
            Οσον αφορα την μαφια (γιατι για μαφια προκειται) που λυμαινεται το ελληνικο ποδοσφαιρο δεν εχω να πω πολλα τα ειδαμε και τωρα που στειλανε τραμπουκους στα νεα μελη της ΚΕΔ..  Η λυση ειναι μια καμια ομαδα να μην κατεβει να παιξει.. τι αξιοπιστια μπορει να υπαρχει στο κλιμα τρομοκτρατιας που ανααγκαζει σε παραιτηση την ΚΕΔ ;; Η  Πολιτεια πρεπει να διακοψει το πρωταθλημα εδω και τωρα και ας ερθει και το Grexit.. αυτοι οι τυποι μονο ετσι θα καταλαβουν οτι το νταβατζιλικι τελειωσε..  μονο ετσι η πολιτεια θα οτυς δειξει οτι δεν αστειευεται.. γιατι ειναι φανερο οτι οι τυποι πανε να παρουν με τις φγνωστες μεθουδους το ντερμπυ της κυριακης για να πανε +7 και να εχουν διαφορα ασφαλειας στο πρωταθλημα τωρα που τα πργαμτα αλαζουν..
            Βαρεθηκα να ακουω να λενε ολη την ωρα οι 3 μεγαλοι οτι δεν θα κατεβουν και παντα στο τελος να κατεβαζουν τις ομαδες.. επιτελους αφηστε τα λογια και καντε το!
Νικος Καλαθης
            Δυο λογια επιγραμαμτικα γαι το μπασκετακι γιατι μακρυνε πολυ το κειμενο και θα τα πουμε αλλη στιγμη αναλυτικα. Λοιπον εγω μετα την αλαγη προπονοτητη ειμαι πολυ ικανοποιημεν-ος απο αυτα που βλεπω. Ο Πεδουλακης αδυνατω να καταλαβω τι ειδους προετοιμσια εκανε.. αλλα τωρα με τον Πασκουαλ βλεπω οτι αλαζει το πραγμα και δενει η ομαδα. Γιατο παιχνιδ με τοην εφες εγω εμεινα πολυ ικανοποιημενος η ομαδα το παλεψε οσο δεν επερνε το παιχνιδι , δυο παρατασεις το πηγε.. στο τελος φανηκε οτι εμεινε απο δυναμεις και το χασε στις λεπτομερειεσς , αλλα ποσο να αντεχε ρε παιδια το ατιμωρητο ξελο των τουρκων ;; ειδαμε και το παγκοσμιο ( μην πω πανγαλαξιακο) ρεκορ για 14 λεπτα δεν σφυριχτικε ουτε ενα φαουλ υπερ του Παναθηναικου ΟΥΤΕ ΕΝΑ αν ειναι δυνατον ειναι απαραδεκτο να γινονται τετοια πραγματα σε τοσο υψηλο επιπεδο και πρεπει να λαβει μετρα η euroleague. Και πρεπει ο Δημητρης Γιαννακοπουλος να βριε καποιο τροπο να προστατεψει την ομαδα γιατι παρομοιες καταστασεις εχει φετος το τριφυλλι σε ολα τα παιχνιδια και συμπτωση επαναλαμβανομενη παυει να ειναι συμπτωση! Τελος θελω να αναφερθω στον Καλαθη που στα τελευταια παιχνιδια ειναι αυτο που ολοι πιστευαμε καιι περιμεναμε : ΗΓΕΤΗΣ! Μιλαμε για νουμερα NBA σε καθε παιχνιδι αγκιζει το double doubleμην πω και τρο triple double! αμα συνεχισει ετσι δεν θα αργισει να γινει συνθημα στις εξεδρες!

Σχόλια