Δεν μπορει η δεν θελει ;

        Επειδη καποια ψυχη μου χει πει παραπανω απο μια φορες να κοιταω την ομαδα μου και οχι τους αλλους  και επειδη εδω δεν ειμαστε προβατα σαν τους απενατι ,ας δουμε λιγο τα χαλιας μας!
Ποδοσφαιρικη αναλυση το χτεσινο παιχνιδι δεν σηκωνει! κριμα μονο για τους 3 -4 χιλιαδες που πηγαν ολανδια.
         Ειχαμε την διακοπη ο Στραμα ελεγε θα κανει εντατικη εκγυμναση θα κανει το ενα θα κανει το αλλο θα.. θα... θα... Με τα λογια χτιζω ανωγια μου χει η μανα  μου οτι λεγαν οι παλιοι στο χωριο της! Οι πραξεις ειναι το θεμα και απο πραξεις ο Στραματσονι δεν εχει δειξει τιποτα , ουτε περσι , ουτε φετος , ουτε τωρα μετα την διακοπη! Παλι γκολ απο μ...... του Στιλ που τον πηραν χαμπαρι ολοι και βαρανε απο παντου!  παλι λαθη παιδικης χαρας απο την αμυνα (Χουλτ) και δευτερο γκολ μ παλι διαλυθηκε η ομαδα μετα το πρωτο τεμαχια , παλι η ομαδα επιθετικα δεν ειχε κανενα πλανο αναπτυξης.. παλι ο ιμπαρβο τα χασε απο τα 2 μετρα , παλι η ομαδα δεν ειχε νευρο και ποδοσφαιρικο τσαμπουκα απεναντι στα παιδακια του Αγιαξ! παλι.. παλι.. παλι.. αυτη ειναι η μαγικη λεξη. οτι βλεπουμε συνεχεια μια απο τα ιδια..
         Ξεκαθαρα ο ιταλος πρεπει να φυγει καθως εχει αποτυχει σε ολα! και μονο κατηφορικα μπορει να συνεχισει η χρονια με αυτον το ανθρωπο στο τιμονι της ομαδας.. και μαζι του πρεπει να αλαχτει και ολο το τεχνικο τιμ! βοηθοι , γυμναστες , γιατροι ολοι! δεν γινεται να υποτιθεται πως εκανε ειδικη εκγυμναση τοσες μερες για τα γνωστα προβληματα της ομαδας σε αντοχη και τραυματισμους και παλι Σαμπα και Λεντεσμα να ειναι τραυματιες και παλι με μυικο προβλημα! Η ομαδα ειναι ξεκαθαρα αδουλευτη και αγυμναστη. Επισης πρεπει ο επομενος προπονητης να ειναι προπονητης και μονο. για τα υπολοιπα να υπαρχουν αρμοδιοι αννθρωποι στα καταληλλα ποστα. τεχνικος διευθυντης και γενικος αρχηγος δηλαδη!
         Και δυο λογια για τον Αλαφουζο γιατι οπως λεει ο λαος το ψαρι απο το κεφαλι βρωμαει! για να πω να φυγει , πρεπει να υπαρχει και καποιος αλλος να θελει να ερθει. Και δεν βλεπω κανεναν προθυμο. Οπως δεν εβλεπα και κανεναν πριν αναλαβει ο Αλαφουζος που πηγαιναμε γραμμη για τριτη κατηγορια. ΑΛΛΑ πρεπει να μας πει καποια στιγμη δεν μπορει η δεν θελει να δοιηκησει σωστα την ομαδα ; γιατι οταν γυρναει και λεει μετα την τριαρα στο καραισκακι τα παιδια προσπαθησαν συγνωμη κιολλας εμενα για δεν θελει μου φαινεται.. δηλαδη ειναι δυνατον να παει να τους δωσει αλοθι ; μετα αποτετοια ντροπη ; αυτα βλεπουν οι παιχτες να τρωνε τριαρα με κατω τα χερια και να λεει το αφεντικο οτι προσπαθησαν ε λοιπον γιατι να κατσουν να προβληματιστουν και να σκιστουν στο γηπεδο ; αφου το αφεντικο λεει οτι προσπαθησαν ; αμα δεν αλαξει νοοτροπια ο Προεδρος τιποτα δεν μπορει να παει μπροστα... ας βαλει λοιπον καποιον αλλο για προεδρο που να νιωθει μπαλα και να εχει αναστημα να τριξει δοντια , να σωθει οτι μπορει να σωθει πια..

ΥΓ
Ειναι δυνατον ρε ανιωθοι να τολματε να πατε να χειροκροτησετε τους οπαδους ; καλα κανανε και σας γιουχαρανε και πως κρατηθηκαν και δεν σας εφεραν και το γηπεδο στο κεφαλι! Ρε ξεφτιλες ο κοσμος ηταν εκει και τραγουδουσε για την ιστορια της ομαδα την οποια εσεις ντροπιασατε!εσεις το μονο που επρεπε να κανετε ηταν α να σκυψετε το κεφαλι να βαλετε την ουρα στα σκελια και τρεξετε στα αποδυτηρια!

ΥΓ2
Ο Στυλ απλα δεν πρεπει να ξαναπαιξει! καταστρεφει ολη την ψυχολογια της ομαδας! πως να παιξουν μπαλα οταν ξερουν πως οτι παει μεσα θα γραψει ;; ας βαλει τον κοτσολη χιλιες φορες..

Σχόλια