Ποσο κομπλεξ θεε μου..

          Τελικα η Παναθα εχει αφησει ασχημα ψυχολογικα στα γαυρακια , μιλαμε για ανεξιτηλα σημαδια που κατα πως φαινεται δεν θα σβησουν ποτε! Θα μου πειτε λογικο ειναι.. με τσαπου τοσα χρονια με καθε πιθανο και απιθανο τροπο μπωρουν να συνελθουν ;  Ρε γαυρακια παιξαμε στα ισα τη Ρεαλ μεσα στο σπιτι της την ωρα που εσεις κανατε προπονηση με τα δευτερα της Μπαρτσα (και συσκολευτικατε κιολλας να νικησετε) , στην οποια η Ρεαλ εριξε 40αρα εκτος εδρας.. χασαμε ισως τον πιο κομβικο παιχτη μας (ειδικα στην αμυνα και σε φασεις τελευταιων λεπτων οπως εκει που πηρατε το παιχνιδι..)  τον Γκιστ. Ελατε εχεις χωρις πριντεζι και γκριν η χακετ (σαν δινω και δυνατοτητα επιλογης!) και να δω ποσα απιδια πιανει ο σακος..
        Τελος παντων επειδη τα πολλα λογια ειναι φτωχια και πισω εχει η αχλαδα την ουρα θα σας δουμε στο τελος οταν θα παιζουμε επι ισοις οροις! Μεχρι και τοτε και επειδη δεν μοιαζω στους απεναντι να δουμε και τις δικες μας ευθυνες.. γινανε μεγαλα λαθη στο μεταγραφικο σχεδιασμο για αλλη μια φορα.. ΠΑΛΙ ησουν γυμνος στον ασο.. μια ομαδα που ξερει οτι θα εχει τοσο φορτομενο προγραμμα με τη νεα Γιουρολιγκα δν μπορει να πονταρει στον μποχωριδη που κακα τα ψεματα μεχρι φετος δεν ειχε δειξει τιποτα.. και φυσικα δεν μπορει να πηγαινει μονο με δυο καθαρους ψηλους και να λεει οκ αμα χρειαστει παιζει ο γκιστ πενταρι και ο νικολς τριαρι αυτα ειναι αστεια πραγματα οταν θες να κανεις πρωταθλητισμο!  Και ειδαμε τα αποτελεσματα και στα γκαρντ που χασαμε το τζειμς και το βλεπουμε και στους ψηλους μας που δν μπορει να γινει σωστη διαχειρηση και σε πολλα παιχνιδια εχουμε τραγικο προβλημα με τα φαουλ..  Επισης ενα πολυ μεγαλο προβλημα ειναι ο φελντειν.. για μενα δυστυχως ειναι λιγος.. τι να το κανω εγω που βαλε 6/7 τριποντα στη ρεαλ οταν με 2 σερι λαθη στο φιναλε τους εδωσε το παιχνιδι.. και οταν απο δικο του λαθος χανεις το παιχνιδι με τον γαυρο.. γτ ρε φιλε εκει οπως λεει και ο κοουτς η κανεις φαουλ και η μπαλα δεν μπαινει στο καλαθι η αστον να το βαλει! τι εκανε ο φελντειν ; το χειροτερο δυνατο και εν πολλοις εδωσε το παιχνιδι στον γαυρο.. θα πρεπει να επανεξεταστει η χρησιμοποιησει του Δομινικανου.. εφοσον στα κρισημα δεν μπορει και κανει απανωτα λαθη θα πρεπει να χρησιμοποιειται για ποιοτικες ανασες κατα τη διαρκεια του παιχνιδιου και οταν η μπαλα καιει να ειναι στον παγκο απλα!  Στο επιπεδο που παιζεται φετος η Γιουρολιγκα δεν εχεις περιθωριο να χανεις παιχνιδια και βαθμους απο ηλιθια λαθη!
            Και παμε και στο μεγαλο αγκαθι.. κοντευει να κλεισει δυο μηνες ο τραυματισμος του τζειμς , εισαι ο εξαστερος και δεν μπορεις δυο μηνες να βρεις εναν παιχτη ;;  μιλας για τον αλλο και κολας στις διαπραγματευχεις για 100 χιλιαρικα ; σοβαρα τωρα ;; περα απο ολα τα αλλα δεν προστατευεις την επενδυση που εκανες το καλοκαιρι.. εριξες καποια χρηματα το καλοκαιρι και πας τωρα τα αφηνεις να πανε κατα διαουλου επειδη δεν μπορεις να δωσεις 100 χιλιαρικα παραπανω να παεις ποιντ γκαρντ ; Το εχω πει επανελειμενως ο Παναθηναικος θελει γκαρντ , σεντερ και πλεον λογω γκιστ και τεσσαρι!
             Για να κλεισω αυτα που λεω ειναι πραγματα με τα οποια πολυ απλα πας για πρωταθλημα περιπατο και για φαιναλ οπως και δηποτε. Απο εκει και περα ολοι ειδαμε οτι η ομαδα παρα τις απουσιε επαιξα στα ισα τη ρεαλ και εχασε οπως εχασε με τον πελατη! γιατι παντα πελατης θα ειναι οτι και να αλενε τα ηλιθια παπαγαλακια! γιατι για να αλαξει αυτος ο χαρακτηρισμος θα πρεπει ο γαυρος να μας νικησει αλλες 300 φορες μεσα εξω και να περνει πρωταθλημα για τα επομενα 30 χρονια.. τοση φαπα οτι και να κανουν δεν ξεπλενεται με τις παραρολογιες απο τα παπαγαλακια που που περνουν γραμμη απο τα νον πειπερ..

Σχόλια