Δεν χτυπαγα κανα τζοκερ ;

          Χτες το ειπα , δεν προλαβε να αρχισει η μερα και ξεκιναει το πρωταθλημα.. ποιο ;;; αυτη η παρωδια ντε που λεμε Ελληνικο πρωταθλημα , η σουπερλιγδα ντε!
          Χτες ανεφερα σε ενα ποστ που κατα τα αλλα αναφεροταν στο μπασκετ , οτι για την κατασταση απο το ποδοσφαιρο δεν θα μιλησω γιατι για πολλοστη φορα ρουθουνι δεν θα ανοιξει και μια απο τα ιδια θα δουμε. Καποια "αντικειμενικα ΜΜΕ" θα λεγανε για απολυτη επιβεαιωση και δεν συμαζευεται.. εγω παλι επειδη στην Ελλαδα ζουμε λεω οτι πιο σιγουρο ηταν πως θα εξελισονταν ετσι τα πραγματα παρα το οτι ο ηλιος βγαινει απο την ανατολη..
          Και για να σοβαρευτουμε , πορισμα απο τη πυροσβεστικη δεν εχει βγει ακομα και ολοι περιμενουν.. (δεν λεγανε οτι θα το περιμενουν για να δουν τα αιτια της φωτιας και μετα να αποφασισουν ;;) αραγε γιατι εχει καθυστερησει τοσο ; αραγε γιατι δεν σταλθηκε απευθειας πραγματογνωμονας ; αλλα περιμεναν τοσες μερες ; και ολοι οι ειδικοι λενε οτι αν δεν σπευσε αμεσως ο πραγματογνωμονας και περασουν καποιες ωρες δεν μπορει να βγαλει συμεπρασμα γιατι χανονται τα στοιχεια..
            Ετσι για να απαντησω στα προηγουμενα ερωτηματα θα πω οτι ζουμε στη μπανανια και ζει και βασιλευει το γνωστο συστημα.. και αυτο δεν προκειται να αλαξει ποτε.. Μελισανιδης ,Αλαφουζος και Σαββιδης απλα δεν πρεπει να δεχτουν να συνεχιστει αυτη η φαρσα που λεμε Ελληνικο Ποδοσφαιρο.. δεν πρεπει να κατεβασουν τις ομαδες πολυ απλα. Γιατι πειτε μου εσεις τωρα ποιοι θα δεχτουν να μπουν στη νεα ΚΕΔ και με τι αντερα θα επιλεξουν διαιτητες ; οταν του Μπικα του καινε το σπιτι και βλεπουν τους παντες να σφυρανε αδιαφορα ; και οχι τιποτα αλλο αμα ξεκινανε απο απειλες και εκφοβισμο και η επομενη φαση ειναι να καινε σπιτια , μετα τι εχει σειρα ;; να εχουμε νεκρο ; ειτε απο ατυχημα ειτε σκοπιμα ; Δηλαδη αυτοι οι κυριοι που δοιηκουν το ποδοσφαιρο και τη χωρα τι περιμενουν για να λαβουν ουσιαστικα μετρα και να αποδωσουν δικαιοσυνη ; να θρηνησουμε θυματα ;;

Σχόλια