Ομαδα για γουστα!

           Μια και η επικαιροτητα δεν προσφερεται για ποδοσφαιρικη κουβεντα (για τα της μαφιας κλπ τα ξερετε ,δεν χρειαζεται να τα διαβασετε και απο εδω , ετσι και αλλιως ρουθουνι δεν θα ανοιξει και παλι μια απο τα ιδια θα δουμε..) να μιλησουμε λιγο και για το μπασκετακι που ειχα υποσχεθει.
           Σιγουρα εχουμε την καλυτερη ομαδα των τελευταιων χρονων σε θεμα ροστερ , το κακο ειναι οτι ξεκινησε με λαθος προπονητικη νοοτροπια. Ο Πεδουλακης ειναι καλος , αλλα νομιζω για πρωταθλητισμο δεν το χει. Εχει μεινει πισω οσον αφορα το συχρονο μπασκετ και ειναι κολημενος στην αμυνα περισσοτερο απο οσο πρεπει γιατι οσο και καλη αμυνα να εχεις , και την Τσελισι του μπασκετ να κανεις αμα δεν εχεις τροπους να βαζεις την μπαλα στο καλαθι νικη δεν περνεις , οσο και αν τους παιξεις αμυνα καποια στιγμη θα το βαλουν.
          Εχουμε τωρα τον Πασκουαλ αλλη προπονητικη νοοτροπια , συχρονη μπασκετικη ματια. Πιστευω θα δουμε τον καλυτερο Παναθηναικο τη μετα Ομπραντοβιτς εποχη με τον Ισπανο. Αρκει να τον αφησουν να δουλεψει και του χρονου , ερθουν δεν ερθουν οι τιτλοι φετος.
Ο Πασκουαλ μας παρουσιαζει πολυ καλο μπασκετ κατα διαστηματα με ομαδα και παιχτες που δεν εχει διαλεξει ο ιδιος. Και που προφανως με τοσα πολλα παιχνιδια καθε εβδομαδα δεν εχει προλαβει να τους περασει και πολλα στην αγωνιστικη φιλοσοφια αλλα ουτε και ο ιδιος εχει προλαβει να μαθει καλα τους παιχτες του. Παρ'ολ'αυτα ομως βλεπουμε καλο μπασεκτ και αν καταφερει ο ΠΑΟ να ελενξει τα νεκρα διαστηματα που εχει ενιοτε οπως με Μακαμπι και νωριτερα με Εφες θα κανει πολυ ωραια πραγματα και θα μπορεσει να διεκδικησει θεση στο φαιναλ φορ.
          Απο εκει και περα δυσκολα τα πραγματα γιατι ομαδες οπως Φενερ , ΤΣΣΚΑ , Ρεαλ και Μπαρτσα εχουν σηκωσει παρα πολυ ψηλα τον πηχη και θα ειναι απιθανο να μπορεσει καποιος να μπει στον δρομο τους. Μιλαμε για μπατζετ πολλαπλασια απο τις υπολοιπες ομαδες με πολυ καλους προπονητες. Και οι προπονητες ειναι ο μονος λογος που δεν εντασω στην συγκεκριμενη κατηγορια αλλες ομαδες οπως η Μακαμπι με το μεγαλυτερο μπατζετ φετος.
Ομπραντοβιτς , Ιτουδης , Λασο αλλα ακομα και ο Μπαρτζωκας (αντιπαθεστατος παντα..) ο οποιος περσι εκανε μεγαλα πραγματα με την Λοκομοτιβ.
          Παμε παλι στα δικα μας. Γιατι και εμεις εχουμε εναν προπονητη που ανετα μπορει να μπει αναμεσα σε οσους προανεφερα. Τον Τσαβι Πασκουαλ. Εχουμε 2 απο τους καλυτερους ψηλους της γιουρολιγκας , Σινγλετον , Μπουρουση. Νικολς και Ριβερς αποδεικνυονται ανωτεροι και των καλυτερων προσδοκιων μας. Εχουμε εναν καταπληκτικο ποιντ γκαρντ και μιλαω για τον Νικο Καλαθη ο οποιος σε καθε παιχνιδι φλερταρει με το τριπλ νταμπλ και πολλες φορες κανει νταμπλ - νταμπλ. Μιλαμε για εν
α παιχτη που συνεχως παιζει με νουμερα ΝΒΑ και σιγουρα εναν απο τους καλυτερους ασους στην Ευρωπη. Σκεφτηκε κανεις αμα δεν ειχε τραυματιστει ο Τζειμς τι θα βλεπαμε ;; Γιατι κακα τα ψεματα ηταν τεραστια απωλεια φετος!
          Περιμενω πολυ μεγαλα πραγματα απο αυτην την ομαδα φετος και περιμενω και μεγαλες εκπληξεις! Αρχης γενομενης την ερχομενη εβδομαδα. Συμφωνοι με τη Ρεαλ στην Ισπανια ειναι μια ητα που την λες μεσα στο προγραμμα αλλα καπως ετσι λεγαμε και για την Εφες αλλα και για την ΤΣΣΚΑ που λιγο ελειψε να γινει το κακο! Ειδικα με τους τουρκους βαλανε το χερι τους και οι γκριζοι γιατι μηδεν φαουλ εις βαρος τους σε 15 μπασκετικα λεπτα πρεπει να ειναι παγκοσμια πρωτοτυπια! Και μετα παρασκευη με τον πελατη! εκει νομιζω θα ειναι το παρτι γιατι εχει πληγωθει ο εγωισμος ολων των παιχτων απο το ματς στο σεφ και θα θελουν το αιμα τους πισω. Προφανως και δεν εχει καμια τυχη μεσα στο ΟΑΚΑ ο οσφπ.. και φαινεται και απο την εικονα των δυο ομαδων. Ο ΠΑΟ κανει περιπατους στην Ελλαδα ο και οσφπ ιδρωνει να νικησει τη Δοξα Λευκαδας και τον Κολοσσο. Η Παναθα παιζει στα ισια την ΤΣΣΚΑ  μεσα στη Ρωσσια και οι Ρωσοι κανουν παρτι μεσα στο σεφ.  Ενας ακομα παραγοντας ειναι οτι στη Γιουρολιγκα δινουν τα βηματα του φραγκοφονουλη..
             

Σχόλια