Μαγκας!

        Μονο ετσι μπορω να χαρακτηρησω τον Αλαφουζο και οχι μονο τωρα αλλα απο το καλοκαιρι που πηρε πανω του την ομαδα και την εσωσε εκει που κανεις αλλος δεν ηθελε να παρει το ρισκο και να ηγηθει. Ομως ας ερθουμε στα χτεσινα γεγονοτα ,το να διωξει τον Κατσουρανη μεσουσης της σεζον ,ανεξαρτητα απο το αν ηταν σωστη αποφαση η οχι, δειχνει κοτσια. Και δειχνει και κατι ακομα οτι εχει αποφασιστηκοτητα και πυγμη. Και δε αφηνει κανεναν να κανει κουμαντο στην ομαδα και στον προπονητη. Πραγμα που παλιοτερα συνεβαινε πολυ συχνα και αλαζαμε τους προπονητες συμφωνα με τις επιθυμιες των βεντετων... για παραδειγμα ο Σουμ! ηρθε ,σου πηρε νταμπλ ,νικησε των γαυρο 2 ή 3 φορες ,στο κυπελο με τριαρα παρακαλω. Και εφυγε σαν αποδιοπομπαιος τραγος με προσχημα την κακη εικωνα της ομαδας στην ευρωπη. Αλλα στην πραγματικοτητα γιατι δεν χαριζε καστανα σε κανεναν. Το λοιπον ολοι ξερουμε οτι ο Κατσουρανης ελεγε και εκανε πολλα στα αποδυτηρια και ως δεν ηθελε τον Φερειρα γιατι εβλεπε οτι με τον πορτογαλο στον παγκο τα ψωμια του ηταν λιγα. Ο Κατσουρανης ξερουμε καλα οτι δεν απεδιδε τα μεγιστα στο γηπεδο και οτι ο Φερειρα δεν ηθελε να τον χρησιμοποιει οσο θα ηθελε ο ελληνας μεσος. Οπως το ιδιο συνεβαι κα ιμε τον Καραγκουνη ο Πορτογαλος τον θηελε στην ομαδα και το ειχε πει. Αλλα ο Καρα ηθελε να τον διαβεβαιώσουν οτι θα παιζει 70 η 90 λεπτα ,ε αυτο δεν γινεται γιατι η ομαδα χρειαζεται ταχυτητα και ο Καρα δεν μπορουσε να προσφερει παραπανω απο ημιχρονο κακα τα ψεματα και κατ'εμε δεν μπορουσε να προσφερει ποιοτικα περισσοτερο απο ενα εικοσαλεπτο αντε μιση ωρα. Και το να θες να παιζει σωνει και ντε ετσι μονο και μονο ια να παιζεις λεγεται βεντετισμος!
           Το λοιπον οπως και τοτε με τον Καρα ετσι και τωρα με τον Κατσουρ βλεπουμε οτι ομαδα ειναι ομδα και εχει προπονητη και αυτον προπονητη ο μονος υπεθυνος να τον διωξει ειναι η δοιηκηση και οχι οι παιχτες! Για μενα αυτο ειναι το σαφες νοημα που θελησε να περασει ο μιστερ Σκαι και καλα εκανε. Δεν πιστευω οτι ο κατσουρανης προσεφερε κατι που θα λειψει τραγικα σον Παναθηναικο  και θυμηθειτε τι κεντρο ειχαμε περισι και τι κεντρο φετος και ξερετε γιατι ; γιατι περισι ειχαμε εναν σιμαο να καλυπτει ολα τα μηκη και τα πλατη του γηπεδου ενω ο βιτολο δεν μπορει να το κανει μονος του αυτο. Χωρις να ειναι κακος παιχτης ο Βιτολο (εχω πολη καλη αποψη για αυτον και παντα ελεγα οτι φερειρα πρεπει να τον εμπιστευετε περισσοτερο) δεν εχει τις αντοχες και την δυναμη  του Σιμαο!
           Παντως τωρα που επανερχετε ο Σο και θα παρει θεση πιστευω οτι αν ειναι τοσο καλος οσο μας λεει ο Φερειρα αλλα ο Σισοκο και που δεν εχουμε λογο να το αμφισβητισουμε γιατι οτι μας ελεγε για τον Σισοκο ο Φερειρα το ειδαμε και με το παραπανω. Αν λοιπον ο Σο ειναι τοσο καλος και παρτε το αν θελετε σαν προφητεια θα δουμε αναπτερομενο το κεντρο της ομδας μας! γιατι οσοι ασχολειστε με το ποδοσφαιρο θα ξερετε οτι ομαδα χωρις αμυντικο χαφ εινια τιποτα το κυριωτερο ενα τιποτα κομενο στα δυο. Γιατι το χαφ ειναι που κανει τα κλεψιματα και πεταει την μπαλα μπροστα για αντεπιθεσεις ,και το χαφ ειναι που δενει την ομαδα και κραταει τις γραμμες ενωμενες την επιθεση με την αμυνα το κεντρο με τα ακρα.
          Αυτα λοιπον για σημερα ολοι διπλα στην ομαδα γιατι μας χρειαζεται και η ομαδα ειναι πανω απο Κατσουρ πανω απο Φερειρα πανω Αλαφουζο και απο οποιοδηποτε αλλο ονομα! Η παναθα ειναι η τρελα ,η καψουρακι η αρωστεια μας! Οποτε σημερα στις 5 το απογευμα το μπασκετ με τον Πανιωνιο στην ΕΤ1 για οποιον δεν παει γηπεδο και μετα στιςς 8 στον ΑΝΤ1 το ποδοσφαιρο με την Τοτεναμ. Και ξερω αδερφια οτι οι πετεινοι ειναι υπερομαδα και οσο και αν αυτο θα ξενερωσει καποιους εχουμε πολυ λιγες ελπιδες για θετικο αποτελεσμα αλλα αυτο δεν εχει καμια σημασια εμεις παμε για να υποστηριξουμε την Παναθα μας και στα καλα και στα ασχημα μαζι! Και κρατηστε και καμια πισινη για με την Παναθα μας τα εχουμε δει ολα! Ακομα και να χανουμε απο τον Ακρατητο και να παμε μετα και να νικαμε την Μπαρτσα!
      

Σχόλια