Μιλανε ολοι ,μιλανε και οι κωλοι!!

Δυο λογια για το χτεσινο ματσακι θα πω ,το οποιο οι κορακες κανανε τα αδυνατα δυνατα να κανουν ντερμπυ απο υγιεινο περιπατο που το χαμε κανει στο τριτο δεκαλεπτο. Εγω προσωπικα ειδα μονο τα τελευταια τρια λεπτα του αγωνα. Φανταστειτε την εκπληξη μου οταν ακουω τον σχολιαστει να λεει οτι ο ολυμπιακος δεν ειχε μολις 2(!!) φαουλ στο τεταρτο δεκαλεπτο τρια λεπτα πριν την ληξη.. πραγματικα προσπαθω να θυμηθω αγωνα ,εστω και κανονικης διαρκειας πρωταθληματος που να υπηρχε ομαδα να εχει μονο 2 ομαδικα φαουλ 2 λεπτα πριν την ληξη ,ποσο μαλλον σε τελικο πρωταθληματος και σε παιχνιδι που η εν λωγο ομαδα κυνηγαει το σκορ! Ε το λοιπον δεν μπορω να βρω τετοιο πραγμα να εχει ξαναγινει!
Παει αυτο! παμε παρακατω. Στα τελευταια τρια λεπτα που ειδα η διαιτησια επαιζε  100 - 0 τον ολυμπιακο! Εχουμε και λεμε στο 1,15 πριν το τελος πεντακαθαρα στημενος ο Γιασικεβιτσιους ,πεφτει πανω του ο Ντορσεϊ ,ορισμος του επιθετικου φαυλ και ομως το κορακι δινει αμυντικο φαουλ και βολες στον γαυρο.. Στα 56 δευτερα σε φαση διεκδικησης ριμπαουντ με Μπατιστ και αν δν κανω λαθος Πριντεζη. Εχουμε τον πριντεζη σπρωχνει το Μπατιστ με το χερι του που σε διεκδικιση ριμπαουντ η επαφη και μονο του χεριου στο σωμα του ατνιπαλου θεωρεται φαουλ ,γιατι ο διαιτητης δεν βαζει δυναμομετρο για μετρησει ποσο σπρωχνει ο παιχτης. Εμπαση περιπτωση το αφηνουμε αυτο παμε στα σημαντικα στην ιδια ακριβως φαση ο Μπατιστ σηκωνεται για το ριμαπουντ (που σημαινει και τα δυο χερια ψηλα για να πανε προς την μπαλα) και ξαφνικα βλεπουμε τον πριντεζη μπερδευει τα αθληματα και να κανει ελευθερη καταδυση!! Με το χερι που ανεφερα πριν που εσπρωχνε τον Μπατιστ δινει μια ακομα σπρωξια στον Μπατιστ για να φανει οτι ο παικτης του ΠΑΟ τον αποθει και βουταει! Μονο που ο Μπατιστ εκεινη την στιγμη σηκωνατανε με τα χερι υψωμενα για το ριμαουντ οποτε ειναι αδυνατο να εσπρωξε τον Πριντεζη! αρα καλως ο διαιτητητς δεν δινει φαουλ. Ναι αλλα το θεατρο στο μπασκετ τιμωρειτε με τεχνικη ποινη! αρα απο την στιγμη που δεν δινεις φαουλ θεωροντας οτι ο παικτης του γαυρου κανει θεατρο πρεπει να δωσεις τεχνικη ποινη. Οσο την εδωσα εγω αλλο το την εδωσε και ο κορακας! επισης στην ιδια φαση ειδαμε τον ξεκουτιασμενο παππου που εχει για προπονητη ο γαυρος να φτανει μεχρι την μαπσκετα διαμαρτυρομενος.. τεχικη ποινη ; μπα τα κορακια πιναν καφεδακι..
Συνεχιζουμε στα 43" ο Καιμακογλου αδειαζει τον ντορσεϊ και κανει μπασιμο ο σπανουλης στα την σκατουλα πετιεται μπροστα του (εν κινησει ,χωρις να ειναι στημενος) πεντακαθαρο φαουλ τα κορακια εχουν καταπιει την σφυριχτρα τους και δεν δινουν τιποτα! 15" πριν το τελος ο ντορσεϊ πιεζει αντικανονικα την επαναφορα της μπαλας πατωντας την γραμη ,ο διαιητης ουτα παρατηρησει δεν του κανει. Γινεται η επαναφορα 1ο φαουλ πανω στον Σατο που σπρωχνεται συνεχως. 2ο φαουλ πανω στον Διαμαντιδη κοντα στη μεση του γηπεδου , με τον πριντεζη να και εναν ακομα παιχτη του γαυρου να κανουν αυτο που λεμε νταμπλ τιμ στον Μητσο ,αλλα στο δουμπλε τιμ οι παιχτες που κανουν την παγιδα πρεπει να ειναικινητοθ με τ χερια υψωμενα και σε καμια περιπτωση τα χερια να μην ερχοντι σε επαφη με τον αντιπαλο! Εδω και οι δυο παιχτες σπρωχνουν τον Διαμαντιδη και εχουν επαφη με τα χερια τους στο παιχτη του ΠΑΟ. επισης ο Πριντεζης μετακινητε συνεχως προσπαθωντας να κλεισει το Διαμαντιδη αρα αυτοματος εχει κανει φαουλ οταν κανεις παγιδα εισαι εκει με τα χερια υψωμενα δεν μπορεις να πιεζεις εναν παιχτη που μαρκαρεται ηδη ειναι το κλασικο που λεγαμε ακομα και απο παιδακι στις μπασκετες του σχολειου ¨δυο σε εναν φαουλ! Ο Μητσαρας ομως και παλι βρισκει τροπο αν δωσει την μπαλα στον Σατο και αυτος στον Καιμακογλου κοντα στην μεση του γηπεδου ,παλι σπρωχνεται ,χωρις ομως οστοσο να εχει πατησει την γραμμη πεταει την μπαλα στον μπατιστ που καρφωνει ενω και παλι του γινετε φαουλ!! τι δωσανε τα κορακι ; τιποτα! ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!
Και ανα αναφερθω και σε προηγουμενες φασεις δεν θα εχουμε τελειωμο. Οπως το καλαθι του Διαμαντιδη καπου στο 6ο λεπτο που κοβει αντικανονικα ο Ντορσεϊ αφου η μπαλα εχει ακουμπησει στο ταμπλο και τα κορακια αντι να το μετρησουν οπως προβλεπει ο κανονισμος κανουν τα κοροιδα και αφηνουν το ιχνιδι να συνεχιστει.Απο εκει και περα ειχαμε βηματα του σπανουλη ,σφαλιαρες του ντορσει στον Διαμαντιση ,φαουλ σε Γιασικεβιτσους και Καιμακογλου που ποτε δεν δοθηκαν! Και το γεγονος οτι ο παναθηναικος εχει φορτωθει απο τπ διλεπτο του 4ου εκαλεπτου με 5 ομαδικα φαουλ για να εκτελουν βολες σε καθε φαση οι πελατες! Ενω απο την αλλην επαναλαμβανω για 8 λεπτα ενω κυνηγουσανε στο σκορ και παιζανε ξυλο οι γαυροι ειχανε μολις δυο ομαδικα φαουλ! Και εχεις το @@ τον Ιβκοβιτς να κλαιει που οι διατητηες επαιξαν 100 - 0 και οχι 1000 - 0..
Α και κατι τελευταιο βασιλακη.. δεν ειναι καθε μερα του Αϊ Γιανιου που λεει και ο λαος.. οπως τοτε με την Μπαρτσελονα.. για εκεινο το τριποντακι λεω στο τελευταιο λεπτο που προσπαθησες να μιμηθεις την κωλοφαρδια σου απο την Κωνσταντινουπολη...

Σχόλια