Γι'αυτο θα'σαι παντα αεκακι και κουλα!!

Οι μεγαλες ομαδες φαινοντε οταν αναγνωριζον την ανωτεροτητα του αντιπαλου τους και το κυριοτερο οταν παραδεχονται τα λαθη τους. Θυμηθειτε οταν η διαιτησια εκλεβε τους βαθμους απο την Παναθα ,ειδικα με την αποπομπη βασσαρα και την εισοδο δουρου , τι λεγαμε εμεις οι παναθηναικοι ; οτι παρ'ολο που η διαιτησια ηταν καικιστη δεν μπορουμε να την χρησιμοποιουμε σαν αλοθι γιατι και η ομαδα μας δεν βλεποτανε! το ιδιο λεγαμε και οι φιλαθλοι το ιδιο κια οι δημοσιογραφοι αλλα και οι εφημεριδες μας! Το αεακι τι εκανε ? εχει βγει απο χτες και κλαιει! για ενα οριακο οφσαϊντ που δεν επρεπε να δοθει! γιατι οριακο ητανε! ισα που καλυπτοτανε ο λυμπε που σημειωτεον δεν διμαρτηριθηκε καθολου!! οπως και κανενας αλωστε παικτης της κουλας.. φενεται στο ημιχρονο ξαναδανε την φαση η τους το ...σφυριξε καποιος.. και αρχισανε την κλαψα! Το αποκορυφωμα ομως της γελοιοτητας εινια η φαση στο δευτερο ημιχρονο με τον μαυρια και τον καρλος οπου ,ο παικτης του παναθηναϊκου εχει βρει πεντακαρα την μπαλα με τον ομο και ο καρλος αρζ=χιζει να κλαιει και να ωριεται για χερι! Αν δινοταν αυτο το χερι και επερνε ετσι βαθμο η κουλα τηα εσκουζε μετα για την διαιτησια ; δν νομιζω! επισης να υπενθυμησουμε στα αεκακια οτι το σκορ ειναι 1 - 0 και  θα μπορουσε να εινια και πολυ περισσοτερο αν δεν γηταν κλοφαρδα! αλλα ας πουμε οτι δνε βαζαμε αλλα γκολ και μετρουσε το γκολ της αεκ τι θα αλαζε ; 1 - 1 το σκορ και αρα στην βαθμολογια των πλειοφ 13 ο ΠΑΟ και 10 η κουλα! ε αντε γεια το λοιπον! που μου λετε για κλοπη 20 εκατομυριων.. και μην μου πειτε οτι αν ειχε βαλει το γκολ η αεκ θα θα θα θα... αν η γιαγια ειχε αρχιδια θα'τανε παππους! μπορει να μετραγε το γκολ της κουλας θα σας πω εγω και μετα να περνανε οι πακτες μας και να της ριχνανε 10 γκολ! με τα αν και τα θα γινομαι προθυπουργος! Τελος ποια εικοσι μυρια κλεψαμε απο την κουλα ; πιστευει κανεις οτι η κουλα θα πγαινε ομιλους ; μην ξεχχναμε οτι το προνομιο κληρωσης στους δυνατους το εχει κερδισιε μονο η παναθα...
Για αυτο λοιπον αεκακια και αεκουλες αν θελετε να σας περνουν σοβαρα παψτε να ασχολεισται με διαιτησιες και να κλαιγεστε γιατι μονο ρεζιλι γινεστε και μικρενετε ακομα περισοτερο την ομαδουλα σας..

ΥΓ
για κατι κοκκινουν κυκλους που διεραιαν οτι τα πλευοφ ηταν στημενα.. εμενα κατι πρασινα τετραγωνα (για μην πω αλογα η ανθρωπακια...) που διεραιαν οτι ο γαυρος εινια η πιο στημενη ομαδα στην ιστορια ολου του ελληνικου αθλήτσμου! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕ ΤΟΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΜΙΑΛΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΤΗΜΕΝΑ!

ΥΓ 2
ΒΑΓΓΕΛΗ ΨΑΞΟΥ!!
για να μην ξεχνιομαστε...

Σχόλια