Μπραβο και παλι μπραβο σας!

Σχετικα με το χτεσινο πρωτοσελιδο της εφημεριδας Red day εε με συγχωρειτε ,SportDay εννουσα.. το οποιο πρωτοσελιδο μπορειται να δειτε στην προηγουμενη αναρτηση, εχω να πω ενα πραγμα.
Αν οπως λετε αυτη ειναι η καλυτερη χρονια στην ιστορια του γαυρου ,τοτε τι να πω μπραβο σας πραγματικα μπραβο σας για την ειλικρινια σας! να παραδεχεστε οτι η καλυτερη σας χρονια ειναι αυτη που βλεπετε απο την αρχη του πρωταθληματος την πλατη μας ,παρ'ολο που ενα ολοκληρο κατεστημενο προσπαθει με νυχια κα με δοντια να κοψει βαθμους απο την Παναθα, παρ'ολο που παιχτες και προπονητης της ομαδας παιζουν ολομοναχοι και ουσιαστικα χωρις δοιικηση ,κοντρα σε ολους και σε ολα!
  Προφανως ειναι τοση η τρεμουρα σας να ευλογησετε τα γενια σας ,και να αποκοιμησετε τα προβατα που εχετε για φιλαθλους ,που δεν καταλαβαινετε οτι με τις λαλακιες που λετε ξεφτιλιζεστε! Καλυτερη χρονια στην ιστορια του γαυρου ; η χρονια που τρωτε το ενα καζο μετα το αλλο ; που δεν μπορεσατε να περασετε στο chambions leage με εναν ομιλο απαρτιζομενο απο ανυπαρκτους ; που χερεστε γιατι νικησατε την τελειως ντεφορμαρισμενη ,εκτος ρυθμου αλλα και μετριοτατη Ρουμπιν Καζαν ; για να σας δω με την Μεταλιστ ποσα θα εισπραξετε ;
Εαν λοιπον αυτη η χρονια ειναι η καλυτερη στην ιστορια του διορισμενου ,τοτε τι να πω ; δεν χρειαζεται να χαλασω αλλα ενεργεια πληκτρολογωντας. Τα λετε απο μονοι σας ποσο αξιζει η ομαδα σας.
Η καλυτερη χρονια της ομαδας σας ειναι αυτη στην οποια βλεπετε την πλατη μας απο την αρχη του πρωταθληματος! Τελος!
Και μην ξεχνατε.. σε μια βδομαδουλα εχει ΟΑΚΑ...

Σχόλια