Αυτος ειναι ο ανθρωπος που προοριζουν για νεο αρχιδιαιτητη της σουπερλιγκας!!!

Ο Γιώργος Δούρος ήταν ο διαιτητής στο ντέρμπι της Λεωφόρου που θα έκρινε τον τίτλο ανάμεσα στον Παναθηναϊκό  και τον Διορισμένο την σεζόν 2003-04! 

Το τελικό 2-2 βρήκε τους «πράσινους» να ξεχειλίζουν από οργή για την σφαγιαστική διαιτησία του διαιτητή Δούρου! . Παρόλα αυτά οι Λιμανίσιοι με την γνωστή ικανότητα που έχουν στο να κάνουν το άσπρο μαύρο βγήκαν και… αδικημένοι!!!

Η φάση που διαμαρτύρονται έγινε στο 72΄ με τον Τζιοβάνι να ρίχνει αγκωνιά στον Κυργιάκο ο οποίος ανταπέδωσε! Στην συνέχεια ο Βραζιλιάνος όντας πεσμένος στο έδαφος  κλωτσάει τον Κυριάκο από πίσω, με αποτέλεσμα ο Δούρος μην μπορώντας να κάνει κάτι διαφορετικό τον απέβαλε!
Τι ζητούσαν από την παραπάνω φάση τώρα οι αθεόφοβοι;;; Μα πέναλτι και αποβολή του κεντρικού αμυντικού των πρασίνων…(χωρίς σχόλια).



H πραγματική σφαγή όμως είχε συντελεστεί για ακόμα μια φορά εναντίον του μεγαλύτερου αθλητικού συλλόγου της Ελλάδας του Παναθηναϊκού.
Ο κύριος Δούρος αδίκησε κατάφωρα τον Παναθηναϊκό όπως θα δείτε και στο βίντεο που παρακάτω σας παραθέτουμε στις εξής περιπτώσεις:
- Σκόπιμη κλωτσιά του Καστίγιο απο πίσω στον Μπασινά. Απευθείας Κόκκινη κάρτα την οποία προκλητικά δεν δίνει ο Δούρος!


Γεωργάτος έπρεπε να δει την κίτρινη κάρτα σε δύο περιπτώσεις και ως εκ τούτου να αποβληθεί και αυτός... Στη μία απλώνει χέρι για να σταματήσει τη μπάλα ενώ ο Γιούρκας του έχει φύγει απ' την άλλη μεριά και στην άλλη του τραβάει τη φανέλα και τον ρίχνει για να μη μείνει 3 μέτρα πίσω... 
Ανατολάκης κρατάει και πετάει κάτω τον Κωνσταντίνου μέσα στην περιοχή κι ενώ το σκορ είναι στο 1-0.


-Στην φάση της ισοφάρισης των Λιμανίσιων μόνο ο Δούρος είδε ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή, διότι όπως φαίνεται ξεκάθαρα σε μία από της πολλές λήψεις, αυτό δεν έγινε ποτέ!!!


-Στο δεύτερο ημίχρονο ο Δούρος δίνει φάουλ υπέρ του Κωνσταντίνου και σταματάει τη φάση, ενώ ο Ολιζαντέμπε βγαίνει τετ α τετ με τον Γιάννου...
-O ψευτοπαλικαράς Tάσος Μητρόπουλος δεν αποβλήθηκε ποτέ παρόλο που έβριζε χυδαία και προκαλούσε σε όλη την διάρκεια του αγώνα...
Όλα τα παραπάνω κρύφτηκαν εντέχνως απ' τα ΜΜΕ κι όλοι συζητούσαν για τη φάση Κυργιάκου-Τζιοβάννι
Τα συμπεράσματα δικά σας...

Πηγη : www.trifilistas.gr

Εγω απλα να προσθεσω τις γνωστες σε ολους δηλωσεις του Δουρου για τις τυψεις που δεν τον αφηναν να κοιμηθει το βραδυ... για την κοκκινη στον Τζιοβανι ντε! και οτι οπως επισης ολοι γνωριζεται ο "κυριος" αυτος εχει πολλες ακομα σφαγες στο ενεργητικο του , απλα η συγκεκριμενη ειναι ισως η πιο τρανταχτη.
Οποιος παντως καταλαβαινει τι παιζεται παρασκηνιακα , βλεπει οτι στο λιμανι τα χουν παιξει και κανουν κινησεις πανικου! Παιδια τον Σαββα βαλτε αρχιδιατητη παλι θα το σηκωσει αυτη η Παναθα!!!
Εδω σε βιντεο τα κατορθωματα του Δουρου...

Σχόλια