Μαγκες γυρισαμε!!

Μερικοι ισως ψιλιαστηκατε κατι ,αν προσεξατε οτι τις τελευταιες μερες το μπανερ της σελιδας αλαζε μορφη μεχρι να καταληξει στην οριστικη (μεχρι νεοτερας) μορφη του.
Οχι δεν αλαξε κατι συγκλονιστικα στον οριζοντα του Ελληνικου ποδοσφαιρου. Και προφανως δεν συμεριζομαι την αποψη ολων αυτων των δηθεν αντικειμενικων δημοσιογραφων οτι εξυγιανθηκε η διαιτησια. Ειναι πραγματικη καταντια , να χαιρομαστε επειδη η διατησια στο καραϊσκακι ηταν απλως κακη και δεν γινανε τα περσινα οργια! Γιατι η διαιτησια ηταν και παλι μεροληπτικη ,απλα αντι να παιξει 99 - 1 οπως περσι ,φετος επαιξε 70 - 30. Προχειρα θυμαμαι οτι Αβρααμ Παπαδοπουλος και Μελπεργκ επρεπε να εχουν αποβληθει με δευτερη κιτρινη! Ενω το μονο που ειδαμε ηταν μια (!) κιτρηνη στον Αβρααμ σε μαρκαρισμα που ηταν για απευθειας κοκκινη.Επισης δευτερη κιτρινη επρεπε να εχει δει και ο Τζεμπουρ που επαιζε ξυλο στο γηπεδο! Οι δε Αβρααμ και Μελμπεργκ ειχαν βαλει σημαδι τον Λετο για να του κοψουν το ποδοσφαιρο! Και φανηκε ειδικα με το τακλιν Αβρααμ και με τα δυο ποδια πανω στον Λετο! Γενικοτερα σε ολο τον αγωνα υπηρχε πολη μεγαλη ανοχη στα μαρκαρισματα του ολυμπιακου και μηδενικη στου Παναθηναικου. Το ιδιο φυσικα ισχυει και για τις καρτες!
         Αυτα ομως για τους κορακες. Το θεμα ειναι η επανενεργοποιηση του ιστολογιου αυτου. Ο λογος  που ενεργοποιειται ειναι ενας. Δεν γινεται να βλεπουμε αυτην την ομαδαρα του  Φερεϊρα να να μας προσφερει την καλυτερη μπαλα που εχουμε δει στην Ελλαδα τα τελευταια 10 χρονια και να μην μιλαμε για αυτην , να μην γραφουμε , να μην σχολιαζουμε. Οφειλουμε να ειμαστε διπλα σε αυτην την ομαδαρα και νατην στηριζουμε! Το οφειλουμε σε αυτους μαγκες που μιση χρονια χωρις να ξερουν αν την επομενη μερα θα πληρωθουν η οχι ,τα δινανε ολα στο γηπεδο.
Τελος μια μεγαλη συγνωμη απο τον Φερειρα που ολοι τον κραζαμε και λεγαμε να φυγει αλλα τελικα μας απεδειξε οτι ξερει παρα μα παρα πολλα κανταρια μπαλα! Εδω θελω να πω επισης σε ολες τις κωλοφυλαδες πλην της Πρασινης ,που απαξιωνανε τον Φερειρα και τωρα τον αποθεονουν ,οτι καλο ειναι να ζητανε και ενα συγνωμη που και που ,οταν κανουν λαθη. Για τι απο οσο εχω δει εγω μοναχα η Πρασινη και συγκεκριμενα ο Πρασινοφρουρος παραδεχτηκαε οτι εσφαλε!
    Αυτα για τωρα μαγκες και συνεχιζουμε δυνατα ια Παναθηναικα διπλα στην ομαδαρας μας. Οπως μπορει ο καθενας!




Σχόλια