Τελος μεχρι νεοτερας...

Ειναι απιστευτη η ξενερα. Απιστευτη πραγματικα!. - 10 σε γαυρο Βολου και -8 σε Καβαλα.. Τι να πει κανεις ; Η αληθεια ειναι μια. Αν διαβασε κανεις το σημερινο gameover του Γκοντζου (που σημειωτεων δεν τον παω καθολου και οσοι με διαβαζετε το εχετε δει σε παλιοτερες αναρτησεις..) η ειδε το πρωτοσελιδο της "Ωρας των σπορ" πηραν μια γευση του συμβαινει στο Ελληνικο ποδοσφαιρο. Το θεμα δεν ηταν να μην πεσει ο Βολος και η Καβαλα. Αυτο ηταν το "δεντρο" που πισω του κριβεται το "δασος". Ειναι πολυ απλα μια κινηση προκαταβολικης προστασιας σε αυτους που θα κλητευθουν μετα. Γιατια καλαβαινετε οτι αν τωρα πεφτανε Βολος και Καβαλα ,στην επομενη περιπτωση που θα εκδικαζοταν καποια ομαδα ,χωρις δευτερη σκεψη θα ακολουθουσε τον ιδιο δρομο. Τωρα ομως που υπαρχει δεδικασμενο με τις δυο ομαδες αυτες να τιμωρουντε με αστεια ποινη ,θα γινει το ιδιο απευθειας και με οποια αλλη ομαδα βρεθει στον ιδιο δρομο. Και ολοι μπορειτε να καταλαβετε για ποιον χτυπαει η καμπανα... Το θεμα λοιπον ειναι να μην μεινει κανεις στο οτι δεν επεσαν ο Βολος και η Καβαλα αλλα να δει το δασος πισω απο το δεντρο. και να αρχισει την επιθεση προς τα εκει. Το φιδι το σκωτονουν απο το κεφαλι λεει ενα ρητο.. γιατι αν του κοψεις την ουρα βγαζει αλλη! Ο νοων νωειτο!
Αυτη ειναι μεχρι νεοτερας η τελευταια αναρτηση αυτου του ιστοτοπου. Δεν υπαρχει καμια διαθεση πλεον οχι να γινουν αναρτησεις ,αλλα καμια διαθεση οποιασδηποτε ενασχολησης με το Ελληνικο ποδοσφαιρο.
Το ιστολογιο θα παραμεινει ανοιχτο ,μιας και η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια. Αλλα αν και ποτε θα υπαρξει νεοτερη αναρτηση αυτο το ξερει μονο ο θεος...

"Ο νομος και η ταξη ,ειναι παντου ο νομος και η ταξη που προστατευουν το κατεστημενο"
Χερμπερτ Μαρκουζε
(1898 – 1979)
                                                                                     

                                                                                     

Σχόλια