Αϊντε γεια!!!

Αντε λοιπον να το βουλωνουνε σιγα σιγα τα παπαγαλακια που πολυ αερα πηρανε επειδη σηκωσανε ενα κυπελακι.. δεν θα αναφερθω καν στο ποσο κουρασμενοι ηταν ολοι οι παιχτες μας σε εκεινον τον αγωνα και απο τι αγωνες προερχονταν..
 Στα σημερινα τωρα! Μονο τα δυο τελευταια δεκαλεπτα ειδα και οχι ολκληρα. Για την ακριβεια το εβαλα την στιγμη που προηγουμασταν με 5 ποντους και λιγο πριν τους κανουμε.Παρεπιπτοντος παιζαμε με Διαμαντιδι , Μπατιστ και Σατο στον Παγκο , πραγμα που δν μας εμποδισε να δωσουμε ρεσιταλ μπασκετ. Τοσο αμυντικα οσο και επιθετικα.
  Και αν τα "γκριζα κορακια" δεν κρατουσαν τον "πελατη" στο παιχνιδι με συνεχομενες βολες απο ανυπαρκτα φαουλ η διαφορα θα ειχε ξεφυγει πολυ περισοτερο και το παιχνιδι θα ειχε τελειωσει απο το τριτο δεκαλεπτο. Ενδεικτικα θα αναφερω την περιπτωση του Παπαλουκα που ενω το φαουλ ειχε γινει πριν σηκωθει για την προσπαθεια του και μολονοτι ο Παπαλουκας πηγαινε καθαρα για πασα (την οποια και εδωσε..) και οχι για καλαθι ,ο διαιτητης εδωσε βολες!!!!!! προσθεστε σε αυτο και τουλαχιστον απο μια περιπτωση βολων απο ανυπαρκτο φαουλ σε Μπουρουση ,σπανουλη και Μαυροκεφαλιδη.. Για να μην το πολυπαπαριζω το θεμα ολοκληρωνω λεγοντας οτι χοντρικα στο διαστημα που ειδα (ειδικα στο τριτο δεκαλεπτο) θυμαμαι τον ολυμπιακο να εκτελει τουλαχιστον 14 βολες τη στιγμη που ο Παναθηναικος ειναι ζητημα αμα πηρε 2 -  3 φαουλ υπερ του.. Και προφανως δεν μπορω να μην αναφερω το τεταρτο φαουλ του Μαριτς (ο οποιος ειχε κυριολεκτικα λιωσει τον γαυρο) που μα τον Χριστό δεν θα το σφυριζε ουτε ο Ιβκοβιτς!!!  Τωρα καποια βηματα και καποια πατηματα τς τελικης γραμμης απο ερυθρολευκα ποδια που ποτε δεν δοθηκαν ειναι απλα πταισματα και δεν αξιζει καν να ασχοληθω μαζι τους.. Η Παναθα εξαλου ,και το εχει αποδειξει αυτο απειρες φορες, οταν δεν ειναι λιωμα απο την κουραση λογω ευρωπαικων υποχρεσεων νικαει ανετα και τα κορακια!!!
  Στα αγωνιστικα τωρα! Τι αλαξε απο τις προηγουμενες φορες ; Τεσερα πραγματα.
1ον ο Παναθηναικος ηταν ξεκουραστος ,ενω τις προηγουμενες φορες ηταν λιωμα απο τα συενχομενα παιχνιδια και επαιζε κοντρα σε μια ξεκουραστη ομαδα που προετοιμαζοταν για αυτον μια ευδομαδα τη στιγμη που ο ΠΑΟ ειχε μολις 3 μερες για να ξεκουραστει και να προετοιμαστει.
2ον Οπως ηταν αναμενομενο η απιστευτη γκαντεμια μας δεν μπορουσε να συνεχιστει αλλο! Να θυμησω οτι δεν μπορουσαμε να σταυρωσουμε τριποντο (και παρεπιπτοντως ειμαστε η 3η καλυτερη ομαδα της ευρωπης στα τριποντα..) ενω εχουμε μερικους απο τους καλυτερους σουτερ της ευρωπης!
3ον Δεν μποροθσε να συνεχιστει αλλο και η κωλοφαρδια του γαυρου! με τον παιζω μια φορα στα χιλια χρονια (λεγε με και Χαλπεριν) να βαζει τα κερατα του και τον Τεοντοσιτς να εχει ανοιξει εναν κωλο απο εδω μεχρι τη Σερβια (!!) να βαζει κατι τριποντα υπο ασφικτικη πιεση και απο τα 8 - 9 μετρα!! Κανεις δεν λεει οτι δεν ξερει μπασκετ ο Σερβος και μπασκετ καλο ξερει και μεγαλος σουτερ ειναι αλλα .αλλο αυτο και αλλο να πετυχαινεις τριποντα απο τα 9 μετρα και υπο πιεση! Εκει λεγεται απλα Κωλοφαρδια και τπτ αλλο!
και
4ον Ο Μαριτς ηταν αναμενομενο οτι απο τη στιγμη που ξεπερνουσε πληρως τον τραυματισμο του δεν θα ειχε αντιπαλο στο παρκε.. γιατι μην ξεχναμε οτι παιζαμε ολη τη χρονια μας χωρις τον βασικο μας σεντερ φορ!
Τελειωνοντας δεν μπορω να μην αναφερθω στην απαραδεκτη μεταδοση της κρατικης τηλεορασης! Οταν μια φαση εμοιαζε κατα του γαυρου υπηρχαν 5 και 6 διαφορετικα ριπλεϊ , ενω στις αντιστοιχες του Παναθηναικου μπορει να μην δειχνανε και κανενα. Επειτα ειναι και ο σχολιαστης.. οκ το καταλαβαμε οτι εισαι γαυρος δεν ειναι κακο (ισως ντροπη μα κακο οχι..) αλλα κρατα και τα προσχηματα λιγο ,ασε λιγο τα κοκκινα γυαλια και κανε σωστα την δουλεια για την οποια πληρωνεσαι απο τον Ελληνα πολιτη!! Ειναι απαραδεκτο να τον ακους να γκαριζει απο την χαρα του οταν ο σπανουλης ισοφαρσε στο τεταρτο δεκαλεπτο για τον γαυρο.. Σε τελικη αναλυση αμα δεν μπορεις να συγκρατηθεις που και παλι δεν ειναι κακο! ανθρωποι ειμαστε! Ζητα να εξαιρεθεις ρε γαμωτο!
Τελος μην ξεχασω να πω οτι η κρατικη τηλεοραση θεωρεισαι οτι οι παιχτες του ΠΑΟ δεν θα ειχαν κατι ενδιαφερον να πουνε και ετσι πηρε συνεντευξη μονο απο τον Γκορντον του γαυρου.. Εκτος και αν οι παιχτες ειχαν δεχτει επιθεση απο τους καφρους του γαυρου και ειχαν κρυφτει στα αποδυτηρια και η ΕΡΤ τον εκανα αβαβα! Πραγμα διολου απιθανο και που εχει κανει επανελημενως..

Σημασια εχει ομως οτι η Παναθα εδειξει ποιος ειναι το αφεντικο. Εδειξει τι σημαινει να εισαι ΕΞΑΣΤΕΡΟΣ! για οσους δεν το πιασανε  ****** ποσα αυτα ; 6!!! Δειτε τα γαυροι γιατι δεν προκειται να τα φτασεις ποτε!

ΥΓ

Επειδη ακουσα καποιες (επιικως!) μαλακιες στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ κατα τη διαρκεια συγκρισης Του Παπαλουκα και του Διαμαντιδη. Την συγκριση την εκανε καποιος ακροατης σε μια εκπομπη που οπως φαινοταν ηταν του γαυρου (εκτος και αν ειναι ολες ετσι εκει περα ,πραγμα που δεν θα με εξεπλητε καθολου). Το λοιπον ο ακροατης ελεγε οτι ο Παπαλουκας ειναι καλυτερος απο τον Διαμαντιδη. Δεν λεω καποιες περιδους ισως και να ηταν. Παιχταρας ειναι ο Παπαλουκας και παιχτης ηγετης. Αλλα την δεδομενη στιγμη ο Μητσος ειναι κατα πολυ καλυτερος. Ελεγε λοιπον αυτος ο τυπακος  (και συμφωνουσε μαζι του και ο ανεκδιηγιτος δημοσιογραφος που υποτιθεται ηταν και μπασκετκος ,μαλλον ο μπασκετικος τσουκαλας.. ενω ενας αλλος καυμενος δημοσιογραφος προσπαθουσε να σωσει την παρτιδα και να κρατησει τα προσχηματα) οτι ο Μητσος δεν ειναι ηγετης ενω ο Παπαλουκας ειναι. Και εκει μπαινει ο δημοσιογραφος και λεει οτι ο Διαμαντιδης δεν εχει παρει ποτε παιχνιδια μονος του οτι το μονο που κανει ειναι να δινει πασες και το κανει καλα γιατι ξερει που ακριβως θα ειναι οι συμπαικτες του λογω του προπονητικου πλανου και οτι αμα ηταν σε αλλη ομαδα δεν θα μπορουσε να το κανει. Λοιπον απανταω!
1ον αυτο απλα δινει ποντους στον Ομπραντοβιτς και δειχνει για αλλη μια φορα οτι ο μεγαλυτερο προπονητης στην Ευρωπη αυτη τη στιγμη.
2ον Ειναι σαν παραδεχεται οτι ο Παναθηναικος ειναι η καλυτερη ομαδα της Ευρωπης αφου καμιας αλλης ομαδας οι παιχτες δεν λειτουργουσαν τοσο καλα για να ξερει που θα τους βρισκει ο Διαμαντιδης.
3ον χωρις να ανατρεξω σε παλιοτερους αγωνες. ποσους ποντους εβαλε σημερα ο Μητσος ; 21! Δεν νομιζω να μπαινουν δινοντας μονο πασες!
4ον μενω παλι μονο στα σημερινα χωρις να ανατρεξω σε παλιοτερα ματς.Θυμαμαι τον Διαμαντιδη οταν η μπαλα ζυγιζε 100 κιλα και πηγαινε το παιχνιδι στον ποντο να περνει ολες τις επιθεσεις μονος του και να παιρνει το παιχνιδι μονος του.
5ον Καλυτερος πλεϊμεϊκερ της Ευρωπης , καλυτερος αμυντικος της Ευρωπης , καλυτερη πενταδα της Ευρωπης , πολυτιμοτερος παιχτης του φαϊναλ φορ και του τελικου της γιουρολιγκας!
Θελετε και αλλα ; θα μπορουσα να συνεχισω να γραφω μεχρι να διαπιστωσω αν το ιστολογιο εχει ανοτερο οριω χαρακτηρων στις δημοσιευσεις... ο Διαμαντιδης το θελετε η δε το θελετε , οσο και αν ποναει καποιος ειναι οχι απλα το καλυτερο γκαρντ της ευρωπης αλλα ενα απο τα 2 - 3 καλυτερα γκαρντ των τελευταιων 10 - 15 χρονων. Παρ'ολα αυτα θεωρω ασυμετρη υπερβολη τη συγκριση με το ιερο τερας Νικο Γκαλη!

ΥΓ2

Κατι μου λεει οτι δεν θα χρειαστουμε καν δευτερο παιχνιδι στο ΟΑΚΑ.. 3 - 0 θα το παρουμε!

ΥΓ3

Και μια προβλεψη αυριο ολα τα γαυρεϊκα πρωτοσελιδα θα εχουν (ως αλλοι Κοπερφηλντ) εξαφανισει το μπασκετ και θα αναφερονται μονο σε μεγαλεπηβολους μεταγραφηκους στοχους του γαυρου και που δεν προκειται ποτε να φορεσουν την φανελα του...



Σχόλια