Δεν μας περνουν τιποτα Αραβες να ησυχασουμε ;;

           Ο Βαρδινογιαννης λενε τα νεα μιλαει με ξενους επενδυτες για να παραχωρησει το 25% των μετοχων του (το οποιο ηταν να χαρισει στον Βγενοπουλο ο οποιος ομως την εκανε με ελαφρα πηδηματακια την τελευταια στιγμη) δειχνψντας οτι ολα αυτα περι Παναθηναϊκοφροσυνης ηταν ενα ματσο μπουρδες , οπως και η κινηση του να ραψει φανελα του ΠΑΟ στην φοδρφα απο το σακακι του.. ο σκοπος ειναι ενας και μονος να απαλαγει απο τις μετοχες του. Ετσι αλωστε εκανε και ο Σωκρατης.. οικονομικη κριση βλεπετε ειναι αυτη...
           Τελος παντων. καλο για ολους ειναι να φυγει ο Τζινγκερ απο τα δρωμενα του παναθηναικου μιας και στα χρονια που περασανε υπο την ηγεμονια του η Παναθα δυανισε μια απο τις χειροτερες περιουδους της. Η καλυτερη δε καταληξη θα ηταν να μπει στο κολπο κανα ..πετροδολαρο! μπας και δουμε κανα θαυμα στο Ελληνικο ποδοσφαιρο και ανεβουμε επιπεδο. Και ας ειναι αραβες , Σαουδαραβες η οτι αλλο θελουν! μερακι μονο να χουνε για μπαλα και να για να φτιαξουν μια ομαδα πρωταγωνιστη. Να θελουν να δουν τον ΠΑΟ σοβαρα και οχι σαν κερδοφορα επιχειρηση η σαν μεσο αυτοπροβολης!
          Ας ευχομαστε λοιπον να βρεθει κανας ξενος επενδυτης γιατι απο τους Ελληνες ειδαμε τα αποτελεσματα.. να σε βιαζει απο παντου το παιδοβουβαλο ο πολντο (λεγε με και μαρινακη) και να μην κανεις τιποτα. και ολα τα αλλα περι καταγκελιων και δεν ξερω και εγω τι ειναι μπουρδες! Στην Ελλαδα ζουμε (ευτυχως η δυστυχως) και εδω ζει και βασιλευει το παρασκηνιο , τα φραγκα (τα λαδια τα καλαματιανα ντε...) το μεσο και η ρουφιανια...
             Ο μονος τροπος για να προστατευτει η Παναθα τοσο στο γηπεδο αλλα και εξωγηπεδικα ειναι να διαλυθει και να εκδιωχθει μια και καλη το παρασκηνιο απο το Ελληνικο ποδοσφαιρο καθως και ολοι αυτοι που το αιμοδοτουν και το συντηρπουν για να υποστηριζει τα συμφεροντα τους. Και αυτο πρεπει να γινει σε συνεργασια με ολα τα κλαμπ της Ελλαδος που θελουν και αποζητουν μια τιμια λιγκα. και ολους τους υπολοιπους ας τους βαλου να παιζουν σε καμια αλανα στον Πειραια... Πρεπει ολοι να καταλαβουν οτι ανθρωποι σαν τον Μαρινακη το μονο που κανουν ειναι να καταστρεφουν το Ελληνικο ποδοσφαιρο και οσο τους ανεχομοστε στο προσκυνιο βαζουμε ταφοπλακα στα ονειρα μας για μια αξιοπρεπη παρουσια των ομαδων μας διεθνως τοσο σε συλογικο οσο και σε εθνικο επιπεδο!
          Υπηρξε μια μεγαλη απουσια ολο αυτο το διαστημα μετα το ντερμπυ της ντροπης απο αυτο το ιστολογιο γιατι απλα δεν εβρισκα τι να γραψω! Δεν υπηρχαν λεξεις για να εκφασουν την αιδια που ενιωθα. Και ξερετε ποιο ειναι το χειροτερο ; οτι θα ξεχαστουν ολα , ηδη αρχιζουν και ξεχνιουνται! και τον μαη θα βλεπεις τον διορισμενο χωρις ιχνος ντροπης να κανει φιεστα και να πανυγιριζει το πιο σαπιο πρωταθλημα των τελεταιων χρονων... Δεν πειραζει ομως , εδω θα μαστε και του χρονου και ολοι θα βλεπουν ποιος κανει πορεια στην Ευρωπη και ποιος τρωει τις φαπες... και ολοι μεσα τους θα ξερουν ποια ειναι η καλυτερη ομαδα!

Σχόλια