Μαγκες βιαστηκατε πολυ!

Βιαστηκατε πολυ να μας τελειωσετε! αλλα πισω εχει η αχλαδα την ουρα που λεει και η λαϊκη ρηση.. Διπλο μεσα στην τουμπα! κερασμα τα χρωστουμενα στο αεκακι την κυριακη , διπλο μεσα στο καραϊσκακι και αντε να δουμε τι θα κανει ο διορισμενος τωρα που χει μεινει μονο ο ..νιονιος για φιλικο... το πρωταθλημα ερχεται τουμπαλιν! ο γαυρος εχει μπροστα του 9 κανονιους αγωνες αρκετοι απο τους οποιους ειναι ντερμπι! Αποκλειεται να βγει αλωβητος εκτος και αν γινει παλι της ταναςπου το καγκελο απο τα γκριζα κορακια!

Η Παναθα μπορει να κανει την υπερβαση και το απεδειξε κοντρα σε μια και παλι σφαγιαστικη διαιτησια! με το τριτσωνη να ανακαλυπτει δευτερη κιτρηνη στο Σπυροπουλο και πολλα αλλα μικρα μικρα που ευτυχως αυτη τη φορα δεν καταφεραν να διαμωρφοσουν το αποτελεσμα συμφωνα με τις εντολες που εκτελουσε ο ρεφερι (που ο θεος να τον κανει..).
Ολοι λοιπον διπλα στην ομαδαρα μας να την στηριξουμε μεχρι τελους! εχουμε παιχτες με @@ και μπορουμε να πετυχουμε τα παντα! Αλλη μια φορα θελω να πλεξω το εγκωμιο του Τζιμπριλαρου που τετοιον παιχταρα δεν ξαναχαμε ποτε τοσο σε παικτικη αξια αλλα οσο και σε ηγετικη και αγαπη για την ομαδα! Οποιος ειδε προχτες τον Σισε να πεταγεται απο την σουιτα και πανυγιριζει το γκολ ανατριχιασε! Ουτε ο πιο σκληροπυρινικος φιλαθλος δεν θα πανυγιριζε με τετοιο παθος! Τετοιους παιχτες θελουμε στην παναθα μας! Σαν τον Τζιμπριλ , σαν τον Ζιλμπερτο , σαν τον Κατσουρανη σαν ολα τα παιδια που τα δινουν ολα για την υπερβαση!

ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ ΤΖΙΜΠΡΙΛΑΡΕ ΕΙΣΑΙ ΚΑΥΛΑ!!!
ΕΛΛΑ ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Γ@ΜΙ€Τ@Ι ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΙ Ο GAYΙΚΟΣ!!!

Σχόλια