Ατελειωτη αϊδια!!

Μονο αυτες οι λεξεις μπορουν να χαρακτηρισουν αυτο που εγινε αποψε στο ΟΑΚΑ! Δεν μπορω να γραψω τιποτα αλλο! Γοντικα κανε πραξη τα λογια σου
 Γ@μ@ ολα τα λαμογια και την παραγκα που στηνει παλι ο γαυρος με το παιδοβουβαλο τον μαρινακη! Ειναι απαραδεκτη αυτη η αντιμετοπιση σε μια ομαδα που 103 χρονια τιμα το Ελληνικο ποδοσφαιρο. Διωξτε το παιδοβουβαλο απο την προεδρια της σουπερλιγκ ΤΩΡΑ!! Δεν γινεται να αφηνετε να σφαζουν την ομαδα μας και να στερουν νικες με το ετσι θελω απο τον ιστορικοτερο συλογο της Ελλαδας!
Συγχαρητηρια στο αεκακι για την προκριση που πετυχε! να την χαιρεται..
 Φιλοι Παναθηναικοι μην μασατε! μας βαρανε απο παντου για να μας κανουν να απομακρυνθουμε απο την Παναθα μας. Μην τους κανουμε την χαρη! Δεν αξιζει! Η Παναθα μας πολεμησε με θεους και δαιμονες σημερα και παραλιγο να καταφερει να νικησει και τους 15! (ποδοσφαιριστες , εποπτες , διατηητες)!

ΥΓ
Χιλια χρονια να ζησεις Τζιμπριλαρε! τα πες ολα σε τρεις λεξεις! Σημερα ο διαιτητης μας Γ@Μ#Σ€!! Τελεια και παυλα! Τελεια και παυλα Τζιμπριλαρε εισαι κ@υλ@!!

ΥΓ2
Αμα ξαναδωσουν σφυριχτρα σε αυτον τον Μ@Λ@Κ@ τον παππα πρεπει να τους Γ@Μ#Σ0%Ν ολους και να δωσουν στο @ρχ!δ! να καταπιει την σφυριχτρα του!

ΥΓ3
Ας πει καποιος επι τελους στον Φερεϊρα οτι σε τοσο κρισημους αγωνες δεν βαζουν μεσα τον Καρνεζη! δεν εχει εμπειρια το παιδι να το καψει θελει ;; αμα θελει τοσο πολυ ο Φερεϊρα να παιζει μπαλα ο Καρνεζης ας εισιγηθει να τον δωσουν δανεικο σε καμια ομαδα β εθνικης!




Σχόλια