Μας σφαζουν οιι αλλοι , σφαζομαστε και μονοι μας...

  Τι εχει αλαξει φετος ; οκ τα χουν κανει σκατα στα διοικητικα ο Βγενοπουλος και ο Πατερας αποδειχτικαν ψευτομεσιες ο Τζινγκερ απεδειξε με τον καλυτερο τροπο οτι τον Παναθηναικο τον γραφει στα παλια του τα παπουτσια! Τι και αν λιγους μηνες πριν το παιζε παναθηναικαρας και χαριζε μετοχες ; εβλεπε μπροστα τα δυσκολα (οικονομικη κριση το λενε...) και απλα την εκανε με ελαφρα πηδηματακια (οπως και οι ψευτομεσιες αλωστε , απλα αυτοι αργηαν λιγο να το καταλαβουν) η δηλαδη θεορειται τυχαιο οτι ο Κοκκαλης πουλησε και πηρε των οματιων του απο τα δρωμενα ; ολα πανε απο το κακο στο χειροτερο στα οικονομικα , λογικο ηταν οτι θα συνεβαινε και στο ποδοσφαιρο. Το θεμα ειναι οτι ουσιαστικα δεν εχει αλαξει τιποτα. η ομαδα δεν αποδυναμώθηκε. Ισα ισα το καλοκαιρι ενυσχιθηκε κιολλας με Γκοβου , Γκαρσια και φυσικα στην αμυνα που πονουσε με τον Μπουμσονγκ και αν οι δυο πρωτοι δεν εχουν βγει ακομα τι εγινε ; θυμηθειται ο Σισε ποτε αρχισε να ρολαρει και να περνει τα πανω του ; το πρωτο καιρο κοντεψαμε να τον βγαλουμε και αυτον αμπαλο... δηλαδη λιγη ηρεμια ρε παιδια... 
         Εκτος απο την ενίσχυση με παιχτες ομως ενισχυθηκε και οικονομικα γιατι εδιωξε επιτελους ολη αυτην την αρμαδα των δευτερο-τριτων που πληρωνε τζαμπα και βερεσε! Και εχεις μετα την δηθεν Παναθηναικη φυλλαδα να λεει οτι ειμαστε λιγοι σε παιχτες και να μιλαει για γυμνια 54εκ.. ποια γυμνια ρε φιλε ;; ποιος σου λειπει ; τα κωλοπαιδια ο Τζιωλης και ο Μαντζιος ;; ο Κλειτον ; ο Μελισσης ς, ο Δαρλας ; ο Γκελινοβιτς ;;  δηλαδη πλακα μας κανεις ; και μετα βγαινεις και λες στα ραδοφωνα Κε Γκοντζε για καταστροφολογια και μας θυμηζεις το 2004 που μετα το νταμπλ λεγαμε ολοι να ερθει ο Αντερσον και ο Κλειτον να μας σωσουν και τωρα κανεις τα ιδια ; γιατι η ομαδα ειναι αυτη που σαρωσε περσι απαραλαχτη με καποιες ενυσχησεις. και ξαφνικα τωρα την βλεπεις φτωχη ;
       Για να τελειωνουμε αλλου ειναι το θεμα.. η γνωστη και αιωνια παραγκα! φετος εχουν γινει οργια και κανεις δεν κανει τιποτα. Περσι τουλαχιστον ο πατερας αντιδρουσε φετος κανεις δεν λεει και δεν κανει τιποτα, εχουμε γινει παθητικοι!
       Και για να ερθουμε και στα χτεσινα. Ενταξει ,το ματσακι ο Κακος το επαιξε 80 - 20 δεν το συζηταω! δεν μπορουσαμε να κλεψουμε μπαλα και αμεσως εδινε φαουλ , την στιγμη που οι Πανιωνιοι παιζανε ξυλο χωρις να τιμωρουνται! και κερασακι στην τουρτα ; σου δινει και ενα καπως τραβηγμενο πεναλτακι (που κατα την γνωμη μου ηταν πεναλτι!) για να βγεις και ευνοημενος στο τελος. Δηλαδη και κερατας και δαρμενος! Παρ'ολα αυτα χτες παιξαμε αρκετα καλα αλλα στο φιναλε μας εφτυσε και ο θεος! Εκεινο το δοκαρι του Σισε να μπαινε ρε γαμωτο! η λιγο νωριτερα να πιανε καλυτερα εκεινο το σουτ απο την πασα του λετο.
   Τελος παντων το θεμα ειναι οτι ο εχθρος ειναι εντος , και πρεπει οι υπευθυνοι να ψαξουν να τον βρουν εχουν καιρο μπροστα τους. απο την στιγμη που πλεον ειμαστε ουσιαστικα εκτος στοχων , γιατι ουτε στο κυπελο πιστευω οτι θα περασουμε (αλλη σφαγη εκει περα , και μαλιστα φανηκε οτι καποιος φοβαται πολυ να μας βρει μπροστα του..) ουτε και στο πρωταθλημα να το γυρναμε απο το -7 με την παραγκα που χει στηθει φετος και την αδρανεια της διοίκησης μας.
      Να ψαξουν λοιπον να βρουν τον εχθρο και να τον διωξουν μια για παντα απο τον παναθηναικο για να μπορεσουμε τον χρονου να παραταξουμε ενα υγιες συνολο που θα σαρωσει τα παντα στην Ελλαδα και θα ανταγωνιστει τους παντες στην Ευρωπη.
   Για να ξεκαθαρισω την θεση μου δεν λεω πως φετος η Παναθα μας δεν μπορει να αντιστρεψει την κατασταση. Ισα ισα και παιχταραδες εχουμε και δεκα κιλα καρυδια διαθετουν ο καθενας! Το θεμα μου ειναι στην διοικηση που δεν κανει τιποτα για να προστατεψει την ομαδα. Αν ο Γοντικας καταφερει να παρει καποιον ελεγχο των πραγματων και να ισοροπησει τα πραγματα , οπου για την ωρα κανει παιχνιδι μονος του ο Μαρινακης , πολλα μπορουν να γινουν. Και στο κυπελο και στο πρωταθλημα στην τελικη δεν εχουμε ριξει λγιες 4αρες στο Αεκακι και φυσικα μπορουμε να παμε και νικησουμε μεσα στο Καραισκακι. Ο Σισε μονος του μπορει να κατεβει και νικησει τους γαυρους απλα και μονο με διαφορα καρυδιων!! Απλα θελει πολλη δουλεια απο την διοικηση.
Α και να βαλουν και κανα κωλοχερο στον Φερεϊρα ο οποιος δεν ξερω τι διαολο καπνισε την τεταρτη αλλα ηταν απαραδεκτο να κατεβασει τετοια ομαδα! οκ Κυπελο ειναι αλλα με τα δευτερα κοντρα στην Αεκ ;; πλακα μας κανεις ; και δωστε του ανθρωπου να δει καμια βιντεοκασετα με τα λαθη των προκατοχων του (πχ Μαλεζανι με τα δευτερα κοντρα σε εργοτελη και σπιτια μας απο τον πρωτο γυρο του κυπελου..).Αν θελουμε λοιπον απο δω και περα να γυρισουμε την κατασταση ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ τα λαθη! Εγω ξερω οτι μπορουμε να τα φερουμε ολα τουμμπα το πιστευω αλλα εχω αμφιβολιες ως προς της διοικηση για αυτο προτιμω να προετοιμαζομαι για το χειροτερο παρα να ειμαι στην κοσμαρα μου και να τρωω κεραμιδες μετα.
Παντως και τελειωνω καπου εδω θελω να πω οτι ο Γοντικας εχει μια τεραστιας ευκαιρια να λαμψει στα ματια τον οπαδων και να γινει συμβολο στον ΠΑΟ. Αν καταφερει να αντιστρεψει την κατασταση , να θωρακισει την ομαδα και να αφησει τους παικταραδες μας να κανουν τα υπολοιπα , θα τον λατρεψουν ολοι!
Ηδη παντως απεδειξει οτι αγαπαει την ομαδα πολυ και οτι εχει καρυδια για να βγει μπροστα στην δυσκολοτερη ισως στιγμη της ομαδας τα τελευταια τρια χρονια.
Ευχομαι λοιπον για το καλο της ομαδας να πετυχει ο γοντικας και γιατι οχι να εδραιωθει στην προεδρια του ΠΑΟ. Στην τελικη το αξιζει γιατι ειναι ο μονος που βγηκε μπροστα να στηριξει την ομαδα την στιγμη που ολα τα αλλα λαμογια το χουν κανει αβαβα...
Αντε καλη εβδομαδα να εχουμε και πιστη! ολα μπορουν να γινουν αρκει να το πιστευουμε και να στηριζουμε την ομαδα μας με οποιο τροπο μπορουμε ο καθενας!

Υ.Γ.
Δεν ξερω αλλα το μουτρο του Γοντικα μου εμπνεει εμπιστοσυνη σε αντιθεση με τα μουτρα Βγενο , Πατερα που φωναζαν απο μακρια λαμογια και μαφια..

Σχόλια