ΤΕΝ ΚΑΤΕ ΤΕΛΟΣ!

Παρελθον απο την Τριφυλλαρα αποτελει πλεον ο Τεν Κατε. Ειδηση πραγματικη βομβα σημερα η ανακοινωση της ΠΑΕ για την κοινη συναινεση λυση της συνεργασιας με τον Ολανδο τεχνικο.Και ετσι η επομενη μερα μας βρισκει με τον Νιοπλια στο τιμονι της ομαδας και τον Βαζεχα στο πλαι του.
    Ο Τεν Κατε ειναι η αληθεια οτι εχει μεγαλο μεριδιο ευθυνης για τις κακες εμφανισεις του ΠΑΟ και δεν ειναι τυχαιο οτι αυτα ηρθαν οταν ελειπε ο Καραγκουνης και ο Λετο.Το θεμα ειναι οτι φετος κερδιζαμε απο προσωπικες ενεργειες των παιχτων μας ,γιατι φετος εχουμε παιχτες που μπορουν να παρουν παιχνιδια μονοι τους.Το προβλημα ειναι οτι οταν ειχαμε τις απουσιες που προανεφερα και βρεθηκε και σε κακη περιοδο ο Κατσουρανης η ομαδα δεν μπορουσε να φτιαξει ομαδικα παιχνιδι και να δημιουργησει φασεις για να παρει αποτελεσμα.Ο Τεν Κατε παιζει απο την αρχη φετος ενα περιοργο ποδοσφαιρο που δεν επιτρεπει να παιζεις καλο ποδοσφαιρο και ετσι οπως εστηνε την ομαδα αν ο Σισε δεν ηταν αυτος που ειναι πολυ απλα θα ειχε 'καει' απο τον ολανδο με τον τροπο που στηνε την ομαδα και θα τον ειχαμε βγαλει αμπαλο! Γιατι οταν εχεις εναν τετοιο παιχτη οργανωνεις την ομαδα πανω του και τελος! τον ταιζεις και σου καθαριζει παιχνιδια! δεν τον βαζεις μπροστα με τα χαφ 100 μετρα πισω του να του πετανε την μπαλα και αυτος να την κυνηγαει μπας και κανει κανα λαθος ο αμυντικος.
     Αποκορυφωμα τα παιχνιδια με Αστερα Τριπολης και γαυρο ,οπου για χιλιοστη φορα φαγαμε γκολ απο στημενα (με τον γαυρο μαλιστα απο περιοχη σε περιοχη σχεδον...) και μαλιστα με τον γαυρο να παρατασει ενα εντελως τρελο σχημα με τρια χαφ και με Γκαμπριελ (!) μεσα... Δεν ξερω τι ονειρο ειδε εκεινο το βραδυ ο ολανδος αλλα βαζωντας μεσα τον ανετιμο Σειταριδη και μπροστα του τον βραζιλιανο που ξερουμε οτι η λεξη αμυνα του ειναι αγνωστη ,δωρισε κυριολεκτικα την δεξια πλευρα στον Ζαιρι απο οπου και ξεκινησαν ολες οι φασεις του γαυρου! Σημειωστε σε αυτα και την παραμονη του Νινη στον παγκο ενω μαλιστα λειπανε Καρα και Λετο και εχουμε ενα απαραδεκτο κοουτσαρισμα! Και φυσικα μην ξεχναμε την τριτη (καθυστερημενη!) αλαγη στο 75 οπου βγαζει Σαλπι και βαζει χριστοδουλοπουλο! δεν λεω χωμα ηταν ο Σαλπι και εκει που τον εβαζε πως να μην ηταν  ( κυνηγος ειναι ο ανθρωπος οχι δεξι χαφ!) αλλα ρε γαμωτο χανεις 2 - 0 στο 75 και βγαζεις επιθετηκε για να περασεις αλλον ;;; εκει ρισκαρει ο κοσμος! δεν εχεις τπτ να χασεεις βγαλει χαφ ,βγαλε αμυντικο και παιξε φουλ επιθεση να σε αποθεωσουν ολοι!
    Για μενα ο μονος υπαιτιος για την ηταν στο καραισκακι ηταν ο Τεν Κατε με το απαραδεκτο στησιμο του. Δεν θεωρο απολυτα σωστο αυτη τη στιγμη την απομακρυνση του αλλα ειναι σωστο που τουλαχιστον πηραμε ανθρωπους που ξερουν προσωπα και καταστασεις στην Ελλαδα και αυτο θα βοηθησει πολυ. Ναι μεν και εγω θελω εναν "Ομπραντοβιτς" για κοουτς αλλα αν τωρα φερεις ξενο (γιατι καλυτεροι και διαθεσιμοι στην Ελλαδα απο τον νιοπλια δεν υπαρχουν!) εχεις χασει το παιχνιδι μεχρι να μαθει τους παιχτες και την Ελληνικη νοοτροπια στην μπαλα. Τουλαχιστον τωρα υπαρχει πιθανοτητα να γινει κατι πολυ καλο.Επισης γουσταρω τρελα που θα εχουμε τον Χρησταρα στον παγκο και γενικως δυο ανθρωπους που ειναι αρωστακια με την μπαλα και την Παναθα!

Σχόλια