etsi na tsouzei!

Παναθα - Παοκ 2 - 1! δικαιοτατη επικρατηση. ο Παοκ σε ολο το πρωτο ημιχρονο εκανε μια ευκαιρια και εβαλε ενα γκολ! ειμασταν καλυτερι και δικαιουμασταν την νικη και ισως μαλιστα δικαιουμασταν και ευρυτερο σκορ.Δεν ξερω ακομα πως μας επαιξε το κορακι ο σπαθας γιατι δεν μπορεσα να παρακολουθησω και πολυ καλα τον αγωνα μεσω ιντερνετ λογω προβληματων του ρουτερ μου.Πιστευω παντως οτι ολο και κατι θα πνιξε.. μην ξεχναμε αλωστε ποιανου γιος ειναι.. και το μηλο κατω απο τη μηλια πεφτει! Τελος παντων δεν γραφω τωρα βραδιατικα ουτε για να θριαμβολογησω ουτε για να κλαυτω, γραφω για να αναφερθω σε ολα αυτα τα λαμογια που θυμουνται καθε πεθαμενο looser μονο και μονο για να δημιουργησουν διχονοια και γκρινια στην ομαδα και τους οπαδους.
Συγκεκριμενα μιλαω για τα λαμογια του κερατα που θυμηθικανε να αναστησουν τον Εντοι! για να κραξει τον Τεν Κατε με οτι παπαρια του'ρθει στο μυαλο! δεν προκειται να αναφερθω στις μαλακιες που ειπε ,ειναι λιγο πολυ γνωστες σε ολους. και μια χαρα απαντησε και ο Τεν Κατε! τι να λεμε τωρα για τον Εντοι ρε παιδια ; τρεις βδομαδες τον ειχε ο ανθρωπος ουτε στις προπονησεις δεν σκοραρε! δευτερος τοργκελε μας προεκυψε! Απλα εγω θελω να κραξω ολα εκεινα τα λαμογια του κερατα που προπαγανδιζουν και κανουν το ασπρο μαυρο. Που οταν κερδιζει ο γαυρος με γκολ στις καθυστερησεις τη στανταρ (!) ειναι μαγκας και οταν ισοφαριζουμε εμεις τη καβαλα στις καθυστερησεις πιανουμε το τζοκερ! , που οταν ο γαυρος εχει δεχθει 21 τελικες προσπαθειες απο τον εργοτελη και νικαει επειδη κοιμηθικε ο θεος ειναι μαγκας και οταν νικαμε εμεις την καθε ομαδα παιζωντας τη μονοτερμα σε ολο το δευτερο ημιχρονο ειμαστε προβληματικοι γιατι πεταμε το πρωτο.. που κλαινε για τη διαιτησια τη στιγμη που με το που ηρθε ο Ζικο ειδαμε ενα ανευ προηγουμενου σπρωξιμο με Αεκ και Παοκ απο τη διαιτησια..τελος παντων μην γινομαι κουραστικος με πραγματα που οποιος δεν φοραει παρωπιδες τα βλεπει.Το απιστευτο ομως ειναι οταν αυτη την προπαγανδα την κανουν ανθρωποι που υποτιθεται στηριζουν την ομαδα μας και μου κανουν πρωτοσελιδο τις πιπες του Εντοι! ενω τα οσα ειπε ο Ιβανσιτς πως αυτος ηθελε να φυγει για να παιζει πιο πολυ και οτι θα ειναι παρα πολυ χαρουμενος αμα γυρισει τα κανουν γαργαρα! γιατι θελουν να προβαλουν μονο οτι θα κανει κακο στην ομαδα! γιατι την βλεπουν ενωμενη και πρωτη και τσουζει! και για οσους δεν το ξερουν ολα οσα λενε για οψιον αγορας σε Ματος και Ιβανσιτς ειναι μεγαλες παπαριες! τετοιο πραγμα δεν υπαρχει και ουτε προκειται να υπαρξει! απλα οι γερμανοι μας το ζητησαν μετα την καταπληκτικες εμφανισεις του Ιβα και εισεπραξαν ενα μεγαλοπρεπεστατο οχι!
Αν θελετε τη γνωμη μου λοιπον αφηστε στην ακρη τις δηθεν αντικειμενικες κωλοφυλλαδες και τις φυλλαδες των λαμογιων (οπως επισης και τα ραδιοφωνα τους..) και παρτε Πρασινη και να ακουτε καθε μερα τα μεσημερια και και καθε δευτερα και πεμτη την εκπομπη της Πρασινης στον Αρενα fm στους 89.2! και οχι δεν κανω διαφημηση ουτυε προκειται να βγαλω τπτ! απλα μονο εκει διαβαζω και ακουω πραγματα της προκοπης και γουσταρω να το πω! και οποιανου δεν του αρεσει ας κλεισει τη σελιδα!και ας παει να παρει τη sportday η οποια αλλη δηθεν αντικειμενικη κωλοφυλλαδα εγω απο αυτες προτιμω να διαβασω το φως και τον πρωταθλητη λιγοτερο προκατειλημενες θα ειναι...
Και απο εδω και περα θα ενημερωθει το χαζουλι μου και στο ιστολογιο θα μπαινουν μονο πρωτοσελιδα της Πρασινης και του Παναθηναικου Τρυφιλλιου! και σε οποιον δεν αρεσει αιντε γεια!

503 ΚΟΜΑΤΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ - 5 ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ - ΑΗΤΗΤΟΙ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ ΣΤΗ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΣΟΥΖΕΙ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Σχόλια