Τριφυλλαρα θα'σαι τρελα με το εκτο στην φανελα!!

Επελαση της Παναθας χτες στο ΟΑΚΑ οπου διεσυρε την ΚΙΜΚΙ με 101 - 66! Εκπληκτικος Διαμαντιδης οπως και ο Πεκοβιτς που ειχαν απο 22 και 20 ποντους αντιστοιχα! Αν λοιπον η ομαδαρας πιανει τετοια αποδοση τοσο νωρις και με τοσες απουσιες φανταστειτε τι εχει να γινει αμα γυρισουν ο Σαρας , ο Τσαρτσατης και τα αλλα παιδια! Παμε με φουλ τις μηχανες για το εκτο και δεν φενεται να υπαρχει πουθενα δυναμη ικανη να σταματησει την Παναθα!



αναλυτικα οι ποντοι των παιχταραδων μας :

Τέπιτς 5, Σπανούλης 12, Περπέρογλου 3 (1), Φώτσης 5 (1), Γκόλεματς 5 (1), Νίκολας 9 (1), Διαμαντίδης 22 (3), Πέκοβιτς 20, Καλάθης, Σερμαντίνι 10, Βεργίνης 3 (1), Μπογρης 4.

Και εδω οι δηλωσεις των πρωταγωνιστων της ..επελασης!

Ζέλικο Ομπράντοβιτς: «Παίξαμε πολύ καλά για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό μας. Προετοιμαστήκαμε για ένα ματς απέναντι σε μία πολύ καλή και επιθετική ομάδα και τα καταφέραμε. Καταρχήν η άμυνα απέναντι στον Λάνγκφορντ και τον Μακάρτι ήταν εξαιρετική στο πρώτο ημίχρονο που είχαν πέντε και δύο πόντους αντίστοιχα. Σημαντικό ήταν που ελέγξαμε και τα ριμπάουντ, γεγονός που μας επέτρεψε να τρέξουμε στον αιφνιδιασμό, αν και ήμαστε καλοί και στο πέντε εναντίον πέντε, διότι είχαμε καλές επιθετικές επιλογές και παίρναμε τις σωστές αποφάσεις. Είχα πει κάτι στο Μιλάνο, επειδή δεν είχε παίξει καλά στο πρώτο ημίχρονο ο Διαμαντίδης, απόψε ήταν εξαιρετικός, ίσως ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του με τον Παναθηναϊκό. Ολη η ομάδα έπαιξε, βέβαια, εξαιρετικά. Ο Γκόλεματς προπονήθηκε προχθές και κατάφερε να μας βοηθήσει, ενώ πολύ καλός ήταν ο Καλάθης αν και δεν σκόραρε, αλλά μοίρασε ασσίστ. Δώσαμε συνολικά 24 και αυτό δείχνει ομαδικό πνεύμα».

Νίκολα Πέκοβιτς: «Ήταν μια πολύ μεγάλη νίκη. Παίξαμε φανταστικά και δεν περιμέναμε να κερδίσουμε τόσο εύκολα. Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε ακόμη για πρωτιά στον όμιλο, έχουμε δρόμο μπροστά μας. Δεν θέλω να σχολιάσω τη δική μου απόδοση, αλλά ολόκληρης της ομάδας. Και όπως είδατε ήταν πολύ καλή».

Βασίλης Σπανούλης: «Η Κίμκι είναι πάρα πολύ καλή ομάδα και το απέδειξε απέναντι στη Ρεάλ. Κάναμε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι, πολύ υψηλής ποιότητας και καταφέραμε να φτάσουμε σε μία ακόμη νίκη. Δεν περιμέναμε να κερδίσουμε τόσο εύκολα. Εύχομαι να συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι. Το να παίζουμε τέτοιο μπάσκετ σε 40 λεπτά είναι πολύ δύσκολο να το κάνουμε τόσο νωρίς μέσα στη σεζόν. Είμαι πολύ χαρούμενος που το καταφέραμε».

Γιώργος Μπόγρης: «Ήταν ένα ονειρεμένο ντεμπούτο για μένα στην Ευρωλίγκα. Δεν το περίμενα ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα. Ένιωσα απίστευτα όταν έβαλα τους πρώτους μου πόντους. Αξίζουν συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου».

Δημήτρης Βεργίνης: «Ήμασταν από την αρχή πολύ συγκεντρωμένοι, γιατί ξέραμε πως αντιμετωπίζουμε μία πολύ καλή ομάδα. Την είχαμε αντιμετωπίσει και στην Κύπρο, αλλά ξέραμε πως θα ήταν διαφορετικός αγώνας. Κάναμε ό,τι μας ζήτησε ο προπονητής μας και φτάσαμε εύκολα στη νίκη. Εγώ όποτε μπαίνω στο γήπεδο θα δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου, θα ακολουθώ τις οδηγίες του προπονητή μου και θα προσπαθώ να δείξω την αξία μου».


Και για να μην ξεχνιομαστε...

ΑΙΩΝΙΑ ΠΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΛΒΕΡΤΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΡΧΗΓΟΣ !!

Σχόλια