Θρυλε γερα παρτο στα χαρτια!!

Στο ιδιο εργο θεατες για αλλη μια φορα λοιπον! για αλλη μια φορα μετα τον αγωνα με την Καλαμαρια ο ανυπαρκτος θα παρει ματσακι στα χαρτια. Αλλα ετσι ειναι αφου δεν μπορει να τα κερδιζει στο χορταρι πρεπει να βρει καποιον αλλον τροπο.. μιλαω ετσι γιατι δεν εχω καμια αμφιβολια οτι ο γαυρος θα χτυπισει το ματς στα χαρτια ετσι και αλλιως τσιπα δεν εχει το ξερουμε.. οποτε τι πετσινα ; τι στα χαρτια ; το ιδιο δεν κανει ; που η διαφορα ; δεν εχουν κανενα ηθος εκει περα και το ξερουμε ολοι!
Θα'ναι ντροπη και αισχος αυτο που θα γινει αυριο αλλα οπως ειπε και ο Θεοδωριδης αμα το θελουν ετσι χαλαλι τους. Οστοσο ειναι διπλα αισχος αυτο γιατι εκμεταλευονται την αδυνατη και τραγικη στιγμη του Ογιος ο οποιος δεν ειχε καθολου καθαρο μυαλο εξαιτιας του χαμου της μητερας του. Ετσι και αλλιως ομως τους ξερουμε ,ξερουμε οτι δεν εχουν ουτε ιερο ουτε οσιο..
Το απιστευτο αισχος ομως ειναι για ολα αυτα τα δημοσιογραφακια - παπαγαλακια που ψαξανε και δημοσιευσανε αμεσως ολες αυτες τις παπαριες πριν καν παρει θεση ο γαυρος! καιρος ηταν ομως για να δει ολος ο κοσμος επιτελους ποιοι ειναι ολοι αυτοι οι δηθεν αντικειμενικοι δημοσιογραφοι ,τι συμφεροντα εχουνε και
για ποια πραγματα κοπτωντε!

Σχόλια