Κατσουρ παρτους τα σωβρακα!!

Κωστας Κατσουρανης! μεχρι πριν καποιους μηνες ο καλυτερος και πλεον πολυσυνθετος ελληνας ποδοσφαιριστης! τωρα ; προβληματικος ,με μαυρες τρυπες και σκαμπανευασματα στην αποδοσ του! τι αλαξε ; μα ηρθε στον Παναθηναικο! και εχουν ορμησει ολα τα παπαγαλακια σε εναν αδυσωπητο πολεμο για να τον βγαλουν αμπαλο! ελα ομως που ο ανθρωπος ξερει πολλα κανταρια μπαλα και κανει σουπερ δουλεια στο γηπεδο και εχει φυστικωσει και 6 μπαλακια! ετσι ξαφνικα σημερα ολα τα παπαγαλακια το κανουνε γαργαρα και μιλανε για αλλον Κατσουρανη! και το πραγμα εινια αδιανοητο οταν ακους δηοσιογραφους που ειναι και βαζελοι υποτιθεται να κραζουν τον κατσουρανη και να λενε οτι ο οποιοσδηποτε στη θεση του θα εβαζε αυτα τα γκολ γιατι παιζει πισω απο τους επιθετικους! ρε λαμογια εχουμε δει δεκαρια να μην βαζουν τα γκολ που βαζει ο Κατσουρανης! ακομα και επιθετικους οπως τον αγαπημενο τους Εντοι... τα γκολ τα φυστικωνει επειδη ξερει μπαλα το παλικαρι και ειναι παιχτουρα. Ειναι αμυντικο χαφ που παταει περιοχη αυτο δηλαδη που τοσα χρονια λεγανε οτι λειπει απο τον ΠΑΟ δημιουργικο να να παταει περιοχη και τωρα που το εχουμε το απαξιονουμε ρε τραβατε στην ακρη απο κει περα λαμογια!
Φυσικα μια τεραστια προπαγανδα εχει γινει και για τον Ζικο που τον εχουν βγαλει προπονηταρα χωρις να κανει απολυτως τιποτα! δυο νερμπι πηρε με διαιτησια 90 - 10 υπερ του και απο κει και περα νικαει με τα χιλια ζορια ομαδες οπως η στανταρ και ο εργοτελης.. αλλα ετσι ειναι οταν τα ιδια πραγματα στον γαυρο τα βαφτιζουμε μαγκια και στην Παναθα τυχη.. για την ιστορια η καλυτερη ομαδα που προπονησε ποτε ο Ζικο ειναι η εθνικη Ιαπωνιας.. ο Ζικο ηταν καλος παιχτης και το μεχρι τωρα ιστορικο του δειχνει οτι καλος προπονητης δεν ειναι για να καταλαβαινουμε τι μας γινεται! επισης ο Τεν Κατε ηταν στην Τσελσι και την Μπαρτσελονα προπονουσε τον Ροναλντινιο και τον Μεσι και τον Ντρογκμπα με τον Λαμπαρντ οχι τον Νακαμουρα και τον Νακατα (χωρις να εχω κατι εναντιων των παιχτων ετσι ; απλα η διαφορα ειναι χαωδης!). Δεν ειμαι κανας φαν τον Τεν Κατε αντιθετως εχω και εγω τα παραπονα μου αλλα οχι τα κανουμε και το ασπρο μαυρο! Για σκεφτειτε τι εχει κανει ο γαυρος απο τοτε που ηρθε ο Ζικο ; τι μπαλα παιζει ; με τα χιλια ζορια νικαει τον εργοτελη που εμεις του ριξαμε 3 μπαλακια για πλακα! αντε να βλεπουμε καθαρα και οχι με κοκκινα γυαλια οπως προπαθουν να μας κανουν τα παπαγαλακια που θελουν να λεγονται δημοσιογραφοι!
Τελος θελω να πω για το γηπεδο οτι το χειριζεται αψογα το θεμα ο ΠΑΟ και πως αφου μαλακιζονται συνεχως στον δημο καλα κανουν και τους κοβουν την ονοματοδωσια! αρκετα με τις μαλακιες του η Παναθα θα κανει γηπεδο ο κοσμος να χαλασει οσο και αν αυτο τσουζει τον Κοκκαλη και τους κωλοτσατσους του που πραγματικα υπαρχουν παντου και προσπαθουν να σπερνουν συνεχεια εμποδια στον δρομο για το γηπεδο μας! Επισης για να τελειωσει το παραμυθι με το αν θα μπει το ονομα Παναθηναικος στο ονομα του γηπεδου (που ειναι και αυτο ενα τεχνασμα για να υπαρξει διχονοια και γκρινια στις ταξεις τον οπαδων μας) ο Βγενοπουλος εχει ξεκαθαρισει οτι δεν εχει κανενα προβλημα να μπει! και περιμενει αδεια απο τον εραστιτεχνη που λογικα θα ερθει χωρις προβληματα αφου θα του καταβληθουν τα απαιτουμενα χρηματα αλλα και σε αντιθετη περιπτωση εχει καθε δικαιομα να χρισημοποιησει το "Panathinaikos FC"! οσο για τις σχεσεις των μετωχων εγω δεν εχω καμια αμφιβολια οτι ειναι τελειες και ολα αυτα που ακουγονται ειναι παπαριες και παραπληροφορηση για να μας πεισουν οτι δεν εχουμε υγιεινη δοιηκηση!

Σχόλια