Γυρισε ο Γιουρκας!!


Βομβα της τελευταιας στιγμης επεφυλαξε ο Παναθηναϊκος σφραγιζοντας το δεξι ακρο της αμυνας του με την πρσοθηκη του Γιουρκα Σεϊταριδη! Η αποψη μου δεν ειναι η καλυτερη για τον Γιουρκα για την συμπεριφορα του μετα την αποχωρηση του απο την ομαδα που μας ειχε κανει δικαστηριο για 400 χιλιαρικα που στην τελικη θα του τα διναμε. Το θεμα ειναι ομως οτι ο Γιουρκας και ο καθε Γιουρκας ευρισκε και τα εκανε! Και πως με αυτη τη διοικηση δεν προκειται να περασουν τετοια πραγματα.
Το σιγουρο ειναι παντως οτι ποδοσφαιρικα ειναι πολυ σωστη κινηση καθως ειναι θεση που πονουσαμε και την καλυψαμε με τον καλυτερο τροπο περνωντας εναν παιχτη εγνωσμενης αξιας και γνωστη του Ελληνικου ποδοσφαιρου! Πλεον λοιπον ο Παναθηναικος ειναι πληρεστατος σε ολες τις γραμμες και με την προσθηκη (πιθανοτατα) του Γυρανεκ τα Χριστουγεννα θα ειναι υπερπληρης! Και τωρα και ο πλεον δυσπιστος - οπως και εγω αλωστε - θα ειναι πεπεισμενος για την κατακτηση του φετινου πρωταθληματος! γιατι πραγματικα δεν γινεται να χαθει! ειμαστε μακραν καλυτεροι απο καθε αλλο στην Ελλαδα! μονο απο εξωγηπεδικους παραγοντες μπορει να το χασουμε εκτος και αν αυτοκτονησουμε!

Γιαννης Γκουμας

Την ληξη της καριερας του ανακοινωσε ο Γιαννης Γκουμας λεγωντας οτι εινια πολυ χαρουμενος που τελευταιος σταθμος της καριερας του ηταν ο Παναθηναϊκος. Καλα ειναι ολα αυτα τα λογια ομως αν αυτο ισχυε θα εμενε για παντα στο Τριφυλλι οταν του προταθηκε και δεν θα εψαχνε ομαδα για να συνεχισει την καριερα του.Η γνωμη μου ειναι οτι δεν βρηκε ομαδα ο Γιαννακης και προσπαθει να το παιξει καλος μπας και του ξανακανον προταση απο τον ΠΑΟ και για να μεινει αρεστος στους φιλους του Παναθηναϊκου.Δεν αμφισβητο το ηθος και την αξια του Γκουμα ,ηταν παιχταρας ,δεν επαιξε ποτε αλλου ,ηταν ο μονος που ειπε εξαρχης οτι θελει να μεινει μετα απο οτι εγινε στη ριζουπολη και εδινε τα παντα στο γηπεδο αλλα απο τη στιγμη που αρνηθηκε να μεινει για παντα στον ΠΑΟ με θεση στις ακαδημιες τωρα ολα αυτα ειναι απλα και μονο υποκρισιες μηπως και γυρισει ,ειναι αυτο που λεμε "γυρισε με την ουρα στα σκελια" στην κυριολεξια!

Γηπεδικο

Και ο αγιος φοβερα θελει λενε και αυτο συμβαινει και στη πραξη εκανε φασαριες ο Παναθηναϊκος και απειλεισε οτι θα εμφανισει εγγραφα και πως θα κληθουν να δωσουν εξηγισεις καποιοι αν σε 48 ωρες δεν εχεi εκδωθει η αδεια! Kαι αμεσως πιασανε φωτια οι κωλοι τους και θα τα εχουν ολα ετοιμα! Αλλα ετσι ειναι στην Ελλαδα αμα δεν φωναξεις δικιο δεν βρισκεις! και οχι μονο για τον ΠΑΟ αλλα σε καθε θεμα! για μια σφραγιδα στο ΙΚΑ να πας πρεπει να βαλεις τις φωνες για να εξυπηρετηθεις! γιατι αμα προσπαθεις να μιλησεις ηρεμα αυτοματος θεωρησε μαλακας και σε γραφουν εκει που δεν πιανει μελανι! Και τουλαχιστον στον ΠΑΟ ο καιρος που ητανε στην μουγκα και ανεχνονταν τα παντα εχει περασει ανεπιστρεπτι και αυτο θα πρεπει να το καταλαβουν ολα τα λαμογια!

Εθνικη

Τι να πω γι
α τον ρεχαγκελ ; που παει και βαει μεσα τον τζιωλη ρε παιδια! που χει να κανει κανονικη προπονηση 4 μηνες ! δηλαδη ειπαμε με τα κοληματα του ο χαριστεας παιζει ο κοσμος να χαλασει εχει κολησει σε 11 παιχτες παιζουν δεν παιζουν και καποιοι τον αφηνουν ακομα εκει.. καλα που ο Βρυζας εκοψε την μπαλα γιατι ακομα θα τον καλουσε.. τιποτα αλλο και μακαρι να μην περασουμε για να γλυτωσουμε το σιγουρο ρεζιλικι στους ομιλους!


Σχόλια