Χαιρονται με το κακο , λυπουνται με το καλο πως το λεμε ;










Μονο ετσι μπορει να χαρακτηρησει κανεις ανθρωπους οι οποιοι βγαζουν σκαρτο οτι κανει ο Παναθηναϊκος και υποτιθεται οτι εινια και υποστηρικτες του. Εχει ξεκινησει μια προπαγανδα παραπληροφορησης με στοχο να γινει πιστευτο οτι ειναι ητα για τον ΠΑΟ η επιστροφη του σειταριδι και πισωγυρισμα.Βασικο επιχειρημα ειναι η μυνηση που μας εκανε ο Γιουρκας για τα 400 χιλιαρικα τοτε μεγαλη κωλοπαιδια το πα και χτες αλλα εβρισκε και τα εκανε.
Τωρα αυτα δεν περνανε και το ξερουν ολοι οσοι βλεπουν απλα τα δρωμενα και δεν εξυπηρετουν συμφεροντα. Η διοικηση του Παναθηναϊκου χειριστικε αψογα το θεμα με τον Σεϊταριδη.Και ηταν νικη ο τροπος που γυρισε! κυριολεκτικα με την ουρα στα σκελια! ο ΠΑΟ ηθελε τον γιουρκα εξαρχης το πε και ο αντωνιου σημερα στον novasports fm.Απλα πλεον δεν υπαρχουν κοροιδα να δινουν οτι χρηματα ζηταει ο καθενας και να καλυπτουν ολα τα χρεη και το ροστερ του καθε πικραμενου! Ο Γιουρκας λοιπον ηθελε τον μαϊο 1.3 εκ € !! κα ιτον πηραμε τωρα με 650 χιλιαρικα!! και οχι σιγουρα! 350 εινια σιγουρα και αλλα 300 αμα παιξει πανω απο το 50% των αγωνων! Ε λοιπον δεν ειναι νικη ο τροπος με το οποιο τον πηραμε ;
Και δεν καταλαβαινω γιατι καποιους τους ενοχλει αυτο οταν πανηγυριζανε που περναμε τον Κωνσταντινου χτιζοντας ολη την ομαδα του ηρακλη και μετα τον Σαλπιγγιδη απο τον ΠΑΟΚ φτιαχνωντας ολη την ομαδα του! οι ιδιοι δεν κραζανε που περισι δωσαμε τοσο πολλα λευτα για Μελλιση και Χριστοδουλοπουλο ; τι θελουν πια αυτοι οι τυποι ; αμα το ξερουν οι ιδιοι ας το πουν και σε μας! ο ΠΑΟ πλεον δεν ειναι φιλανθρωπικο ιδριμα ουτε ψωνιζει απο δημοπρασιες και το εδειξε και περισι με τον Αβρααμ Παπαδοπουλο. Πλεον το τριφυλλι εχει ενα μοτο αν μπωρω να το πω ετσι, τοσα δινω ! θες ; τελος! δεν ανεβαινει πενταρα! κανει μια εκτιμηση της αξιας του παιχτη και μεχρι εκει δινει.
Ετσι λοιπον και μετον Γιουρκα και τον αφησε ολο το καλοκαιρι να πσηθει και τωρα οτν πηρε με οσα ακριβως ηθελε.Παντως αυτοι οι ανεκδηιγητοι ανθρωποι -που βγαζουν και ειρωνικα πρωτοσελιδα χλευαζοντας την διοικηση μας- εχουν δειξει απο καιρο τι λαμογια εινια κραζωντας τον Τεν Κατε σε καθε στραβοτιμονια και καθε κακο αποτελεσμα και περιμενοντας τον στη γςνια σε καθε ματς μπας και χασουμε και κραξουνε! αυτα τα πραγματα δηλαδη που αυτοι οι ανθρωποι λεγανε οτι τα κανανε οι εχθροι του ΠΑΟ επι Μαλεζανι! τωρα τα κανουν αυτοι. Κραζουν τον Τεν Κατε για καποιους πειραματισμους του οπως πχ που εβαλε τον Καντε χαφ και δεν λεγανε τιποτα οταν ο Μαλεζανι εβαζε τον Σεριτς επιθεση!
Για να κανω ξεκαθαρη την θεση μου εγω σε αυτην την ανατηση κρινω γεγωνοτα και οχι αξια παιχτων και προπονητων. Εγω και τον Σαλπιγγιδη τον εκτιμω απεριοριστα γιατι ειναι παιχτουρα και ματωνει την φανελα στο γηπεδο και τον Κωνσταντινου τον υποστηριζα και τον Μαλεζανι το ιδιο! αλλα δεν μπορει το καθε λαμογιο να κρινει και να καταδικαζει ανθρωπους με δυο μετρα και δυο σταθμα.
Τωρα το αλλο θεμα για τον Γιαννη Γκουμα και την δηλωση μεταμελειας ουσιαστικα που τα λαμογια την βρισκανε ακρως Παναθηναϊκη και τιμητικη. Εγω ενα θα πω ο Γκουμας αμα ηθελε να τελειωσει την καριερα το σε εμας δεν θα εψαχνε ομαδα ολο το καλοκαιρι και δεν θα εφτανε μια ανασα απο τον Πανιωνιο! θα ειχε δεχτει να μεινει για παντα στον ΠΑΟ με τα μισα απο οσα επερνε τα οποια αντιστοιχουν σε 300 χιλιαρικα τον χρονο παρακαλω!! τη στιγμη που παιχτες αλλων ομαδων καταληγανε σε μικρομαδες με 50 και 100 χιλιαρικα τον χρονο και που ο καθε εργαζομενος φτυνει αιμα για 8 χιλαρικα ετησιως! Παρολα αυτα η διοικηση οπως καθαρα ανεφερε ο Αντωνιου στις δηλωσεις του σημερα δειχνει οτι εχει την προθεση να τον ενταξει στον Παναθηναϊκο ακομα και τωρα και αυτο δειχνει ποσο εκτιμανε το εργο του!
Εδω οι δηλωσεις του Αντωνιου :
http://www.sport-fm.gr/article/194320

Σχόλια