Ποτε στον γαυρο η Μητσαρα!!

Τελος στις παραφιλολογιες που τον θελουν να πηγαινει στον διορισμενο εβαλε μεσω του μανατζερ του ο Δημητρης Σαλπιγγιδης! Ο μανατζερ του διεθνη επιθετικου της Παναθας δηλωσε πως ο πελατης του επιθυμει να παραμεινει στον Παναθηναικο και πως αν αυτο δεν καταστει δυνατο δεν υπαρχει καμια περιπτωσει να συνεχισει σε αλλη ομαδα του Ελληνικου πρωταθληματος ποσο μαλλον στον γαυρο που τοσο μισει! Μαλιστα τονισε πως ο Σαλπι ειναι διατεθημενος να βαλει ακομα και σχετικη ρητρα στο συμβολαιο του!
Παντως κατανταει κουραστικο και κατινιστικο καθε φορα που τιθεται θεμα ανανεωσης συμβολαιου παιχτη του Παναθηναικου να βγαινουν αμεσως ολα τα παπαγαλακια και να λενε οτι παει στον γαυρο κια φυσικα αυτο ποτε να μην συμβαινει ,με ελαχιστες εξαιρεσεις παιχτων που δεν αξιζαν ποτε να φορεσουν την τιμημενη φανελα του τρυφιλιου και μιλαω για τον Νικοπολιδη και τον κωνσταντινου. Οπου ο μεν πρωτος εδειξε οτι απλα ηταν ενα φιδη στον κορφο του τριφυλιου καθως τοσα χρονια σφαφη στον ΠΑΟ ποτε δεν διαμαρτυριθηκε και στο πρωτο αμφιλεγομενο σφυγριγμα (σε αγωνα κοντρα στον ΠΑΟ μαλιστα) ουρλιαξε και διαμαρτυριθηκε οσο δεν το κανε τοσα χρονια στον Παναθηναϊκο. Οσο για τον Κωνασταντινου απλα βρηκε λιμανι γιατι κανεις αλλος δεν τον επερνε και πηγε στον διορισμενο ουσιαστικα τελειωμενος!
Αυτο δειχνει ολοφανερα οτι ζηλευουν το ροστερ του Τρυφιλιου και τους τσουζει που μονο εμεις μπορουμε να εχουμε τετοιους παιχταραδες! Το παραμυθι παντως με τισ παραφιλολογιες δεν ειναι καινουριο ολοι θυμομαστε τι λεγοτανε και με τον παπαδοπουλο και με τον Γκονζαλες και τοσους αλλους με τοον Αργεντινο να τους τελειωνει λεγοντας "εγω με αυτους πλακωνομαι!". Δεν ειναι ομως μοο ο ολυπνιακος που ζηλευει τους παιχτες της Παναθας! ολοι βλεπουν την προσπαθεια απο το αεκακι να ...ξαναχτισει τον ΠΑΟ της ριζουπολης και να κολαει τα τελευταια ενσημα σε ολους τους βετερανους μας. Εκπληξη δε προκαλει οτι δεν πηρε και τον Γκουμα μια και ειχε και κενο στη θεση του μετα το ιστορικο αδειασμα απο το αλανι το οποιο ξεπερασε και το προηγουμενο του μπαρμπαριμπο...
ΣΙΣΕ

Οσον αφορα τον Γαλλο στραικερ εφεση κατατεθηκε στην ανευ προηγουμενου αποφαση να τιμωρηθει με τρεις αγωνιστικες για το μαρκαρισμα στο ματς με την αθλετικο. Πολυ ευστοχα σχολιαζει η Πρασινη τη σταση της ουεφα στο τρυφιλλι τον τελευταιο καιρο αναφεροντας περιπτωσει οπου εχουμε αδικηθει κατοφορα ,οπως το γκολ με χερι της βερντερ ,την γκολαρα του Καρα στην Βιγιαρεαλ δεν μετρησε ,το πεναλτι ανακαλυψη - δωρο στους ισπανους ,την ποινη για την χρηση λεϊζερ ,το γκολ του Σαλπι που ακυρωθηκε προφανως γιατι χαλαγε τα σχεδια των διαιτητων και αποκορυφομα η εν ψυχρω εκτελση του Σισε με τρεις αγωνιστικες! Και οπως δηλωνει και η Πρασινη ολα αυτα ειναι πολυ υποπτα και μαλλον υπαρχει Ελληνικος δακτυλος απο τους ανθρωπους γυρω απο τον Πλατινι!
Τελος οι ανθρωποι του ΠΑΟ κατεφεραν να πεισουν τον Τζιμπριλ Σισε να μην καταγκειλει το περιστατικο με τους καφρους του ...γαυρου (!) βολου και ετσι θα γλιτωσουμε το περερω ρεζιλικι.

Σχόλια