ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ! παγαλακια ολοι τσατσοι του κοκκαλη!

Τριτη 30 Σεπτεμβριου ανοιγω τον υπολογιστη μου να δω εφημεριδες σε ενα site και βλεπω πανηγυρια τρελα ,τεραστια κοκκινα γραμματα και δεν συμαζευεται! σωπα ρε λεω κερδισε ο διορισμενος ; ανοιγω τις φυλλαδες (γιατι μονο ετσι μπορω να τις χαρακτηρησω) και τι να δω ; η Αρσεναλ νικισε 2 - 0 τον Ευρωπαιο πελατη χανωντας παραλληλα τα αχαστα!! Ρε παμε καθολου καλα σε αυτην την χωρα ; ειμαστε με τα καλα μας ; δημοσιογραφοι ειστε η πιονια ρε ; Χανει 2 - 0 επρεπε να χει φαει ακομα δεκα χωρις να εχει κανει ουτε μιση φαση και πανυγιριζεται ; αυτο λεγεται προπαγανδα ρε λαμογια! και μιλατε για ευρωπαικες δοξες ; ευρωπαικη δοξα ρε ζωα ειναι αυτο :



με ολα αυτα αποκαλυπτεται περιτρανα ενα πραγμα οτι ολοι οι δημοσιγραφοι ειστε τσιρακια ,παπαγαλακια ,τσατσοι και οτι αλλο υπαρχει του κοκκαλη ενα μονο δεν ειστε, δημοσιογραφοι γιατι ο δημοσιγραφος ειναι αντικειμενικος οχι φιλαθλος και δεν βλεπει μεσα απο κοκκινα γυαλια! γιατι ο δημοσιογραφος δεν εχει δυο μετρα και δυο σταθμα ,δεν χαρακτηρηζει τυχη την προκριση του Παναθηναικου επειδη εγινε απο βολικο αποτελεσμα αλλων αγωνων και αποθεωνει για ακριβως το ιδιο πραγμα τον γαυρο.
Το γεγωνος ειναι και αυτο πανε ολοι να συγκαλειψουν με αυτο το ασυστολο γλειψιμο κανωντας το ασπρο - μαυρο και προσπαθωντας να μας πεισουν οτι ειμαστε τυφλοι και οτι εχουμε παραισθησεις επειδη ειδαμε τον γαυρο να διασυρεται. Το γεγωνος λοιπον ειναι οτι μονο μια ομαδα ειχε , εχει και θα εχει παρουσια στα σαλωνια της Ευρωπης, οι υπολοιποι στα ...αλωνια!! Χτες ο γαυρος διασυρθηκε παρεπεε και ηταν για δεκα γκολ. Τελος αυτη ειναι η αληθεια και το ειδανε ολοι! Μια φορα επαιξε με καλη ομαδα και δεν ειχε την ευνοια της διαιτησιας (οπως με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ ) και εδειξε απλα οτι δεν μπορει να παρει τα ποδια του.
Τελος στα δικα μας ας ελπισουμε να δειξουμε το καλο μας προσωπο στην ευρωπη οπως και στο πρωταθλημα γιατι εμεις δεν κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας και εχουμε απογοητευτει με την μεχρι τωρα πορεια της ομαδας μας στην ευρωπη η οποια καθε αλλο παρα καλη ειναι φετος.Οστοσο ολοι ξερουν ποιος ειναι ο Παναθηναικος και ολοι ειναι σιγουροι οτι ακομα και τωρα ειμαστε το απολυτο φαβορι για την πρωτη θεση του ομιλου μας φτανει μονο να παιξουμε την μπαλα που ξερουμε και μπορουμε να νικησουμε οποιονδηποτε αντιπαλο εντος η εκτος εδρας.το δειξαμε και περσι αλωστε με τα ιστορικα διπλα σε Ρωμη και Γερμανια!

Υ.Γ.
Επειδη αγαπητα μου παπαγαλακια πισω εχει η αχλαδα την ουρα και ο γαυρος εχει χασει απο πολυ χειροτερες ομαδες απο αυτες που εχει στον ομιλο του μην βιαζεστε τοσο να πανηγυρισετε ,καθηστε πρωτα να περασει (που πολυ αμφιβαλω αμα θα το κανει) και θριαμβολογηστε μετα! οχι τιποτα αλλο εκτειθεστε ρε παιδια.. εκτειθεστε!

Σχόλια