ΠΑΡΑΚΑΓΚΑ ! αι σιχτιρ πια με την προπαγανδα μια ζωη κανετε το ασπρο μαυρο!

Ρε παιδια (για δικους μου λογους) δεν σκοπευα να γραψω αυτες τις μερες αλλα δεν γινονται αυτα! Δεν μπορει να εισαι και κερατας και δαρμενος και δεν μπορουν να μιλανε ολοι για σφαγες αλλα να μιλανε και οι κωλοι! οπου κωλοι γαυροι! δεν μπορει να να χει σφαξει στο γονατο τον ΠΑΟΚ η καραφλη καταρα της διατησιας και να βγαινει σημερα η κωλοφυλαδα του γαυρου και να λεει ιστοριες για αγριους με τον Σκορδα! ρε παλικαρια 2 μετρα οφαιντ ηταν τον γκολ του αρη! ακολουθουν φωτογραφιες και βιντεο για να φανει πεντακαθαρα οτι φωναζει ο κλεφτης να φοβηθει ο νοικοκυρης!

παμε απο τα προσφατα!

ΠΑΟΚ - γαυρος

πεναλταρα του ντουντου στον τσιριλο που ποτε δεν δοθηκε!



η βουτια του τοροσιδη και το ανυπαρκτο φαουλ απο οπου προηλθε το δευτερο γκολ του γαυρου



αποστολη εξετελεσθη!
ο σπαθας κλεινει ματι στον γκαλλετι σε παλιοτερο αγωνα!



και πολλα πολλα ακομα στο φορουμ της παναθας εδω :

http://board.greenwebfans.com/forum/viewtopic.php?t=12907&postdays=0&postorder=asc&start=0

δινω λινκ για την αρχη του τοπικ δειτε το ομως ολοκληρο αξιζει τον κοπο! και θα διαπιστωσετε απο τις φωτογραφιες και τα βιντεο πως οχι μονο δεν αδικηθικε ο αρης και δεν υπηρχε πεναλτυ στην φαση με τον σαριεγκι αλλα η παναθα αδικηθικε καταφορα απο πνιγμενα οφασαιντ και πεναλτυ τοσο σε σισε οσο και σε σαλπιγιδη! καθως και το καθαρο οφσαιντ γκολ του αρη! επισης στα πρασινα νεα αξιζει να ριξετε μια ματια για το ιδιο θεμα στα παρακατω λινκ :

http://paraskinio.prasinanea.gr/archives/668

http://www.prasinanea.gr/html/ent/230/ent.6230.asp


αυτα!

Σχόλια

  1. h paragka kala krath re torosidhs h xoreutria tolmane kai milane gia diaithsia re mlk autos o prwtathliths einai gia ton poutso apla tous tsouzei pou eimaste prwtoi ekei tha meinoume re

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχολια σας , μας δινουν δυναμη να συνεχιζουμε.