Και τον Μαη θα'ναι φινα με την κουπα στην Αθηνα !!!

Τα πραγματα ειναι απλα ο γαυρος δεν την παλευει! δεν μπορει να παρει τα ποδια του στην κυριολεξια! το ΑΕΚακι χαμενο στην ...μεταφραση και οι μονοι υπολογισιμοι αντιπαλοι ΠΑΟΚ ,Αρης και ισως και Πανιωνιος ,που φυσικα δεν μπορουν να απειλησουν την Παναθα! Το μονο που χρειαζεται ειναι σοβαροτητα και ορεξη για μπαλα! η κουπα θα ερθει σαν φυσικη συνεχεια!
Αυτο που ολοι ελπιζουμε ειναι να δουμε αποψε ωραια μπαλιτσα και να περασουμε ενα χαλαρο απογευμα ετσι οπως πρεπει να γινεται σε τετοια παιχνιδια! Απο οτι ακουγεται ο Τεν Κατε θα κατεβασει σχημα με ενα καθαρο αμυντικο χαφ , τον κατσουρανη και σαν δευτερο τον Καραγκουνη απο'κει και περα θα χρησημοποιησει στην αμυνα τους Μπιαρσμιρ , Σαριεγκι στον κεντρο και Μαρινο , Σπυροπουλο στα ακρα , μπροστα απο τα χαφ θα εχει ελευθερο ρολο ο Νινης και στην επιθεση αριστερα ο Λετο , δεξια ο Σαλπιγγιδης και στο κεντρο φυσικα ο Σισε!
Πριν περασω στο μπασκετ και στην εθνικη να πω για τον Σειταριδη του οποιου στα εργομετρικα τεστ κυρολεκτικα σπασανε τα μηχανακια δειχνωντας πως σε φυσικκη κατασταση ειναι στο ιδιο επιπεδο με τους συμπαικτες του!! δειχνωντας ετσι οτι εκανε πολυ καλη δουλεια με τον προσωπικο του γυμναστη και τελικα απο'κει που τον περιμεναμε σε κανα δυμηνο τελικα σε καμια 25αρια μερες θα ειναι ετοιμος να παιξει!

ΜΠΑΣΚΕΤ

Πρωτα ενα θεμα που ηθελα απο μερες να πω και ολο ξεχναγα. Για τον Κωστα Παπανικολαου που πηρε ο αιωνιος πελατης και προσπαθουν διατρεβλονωντας τα παντα να το δειξουν ως νικη του γαυρου. Λοιπον ειναι γνωστο οτι οι Γιαννακοπουλοι ειναι αυτοι που κανουν το κουμαντο και δεν ανεχονται κανενα και τιποτα (και δεν ενοω τιποτα συνομοσιολογικο..) λενε την τιμη τους και αμα θελει ο αλλος! ουτε παζαρια σηκωνουν ουτε τιποτα και πολυ περισσοτερο δεν ασχολουνται με δημοπρασιες και πλεισητριασμους και αυτος ηταν ο λογος που απεσυρε τον ενδιαφερον του για αυτον τον παιχτη περιπου εναν μηνα πριν τον κλεισει ο γαυρος... επισης στον Παναθηναϊκο δεν εχουν σκοπο να αποτελεσουν τον μαλακα που ψαχνει ο καθε πικραμενος για να καλυψει ολα τα χρεη του και να χτισει την ομαδα του πουλωντας εναν παιχτη! αυτοι λοιπον ειναι οι λογοι που ο πελατης εκλεισε τον πιτσιρικα που κιολλας για εντυποσιασμο το κανε γιατι με βασιλοπουλο τσιλντρες και γουειφερ σε αυτην την θεση οπως καταλαβαινετε δεν προκειται και να παιξει! δηλαδη φουλ για καψιμο παει ο πιτσιρικας και ειναι κριμα γιατι ειναι μεγαλο ταλεντο. Αυτος ηταν κιολλας ο λογος που αργησε τοσο να δεχτει την προταση του ολυμπιακου!

ΕΘΝΙΚΗ

Δεν υπαρχουν πολλα να πεις για μια τετια ομαδα! να συγχρουμε τον παιχταρα μας τον Βασιλαρο Σπανουλη που πραγματικα ειναι ασταματητος και να ευχηθουμε καλη επιτυχια αποψε με τη ρωσια!

Σχόλια