Τα τρια τσογλανια και ο αδικημενος!



Οπως καταλαβαινεται θα μιλησω για τους παιχτες που μεινανε αμανατι στον παναθηναϊκο.Πρωτιστος για τα τρια αχαριστα τσογλανια που δεν ειναι αλλοι απο τους Μαντζιο ,Τζιωλη και Δημουτσο.
Προκειται για τρεις αχαριστους παιχτες (απο τους πολλους που εχουν περασει κατα καιρους απο τον ΠΑΟ και αυτο δειχνει οτι θα πρεπει οι δοιηκουντες να προσεχουν καλυτερα σε ποιον εμπιστευονται την φανελα με το τρυφιλλι στο στηθος και οχι να συντηρουν προδοτες και οκνηρους δημοσιους υπαλληλους) οι οποιοι πραγματικα γινανε ανθρωποι στον παναθηναϊκο και στη κυριολξια δαγκωνουν τωρα το χερι που τους ταισε και τους εφερε απο την αφανεια στην επιφανεια.
Τρια παλτα που παιζανε μονο και μονο για τον εαυτο τους και οχι για την ομαδα. Ο Μαντζιος ; μονο στην ευρωπη η αν υπηρχε σκαουτερ στο γηπεδο, ο Τζιωλης ; οποτε θυμοταν! και τελος ο δημουτσος ; δεν ξερω αν ειχε διαθεση σιγουρα παντως δεν ειχε τις ικανοτητες! οι δυνατοτητες του συγκεκριμενες ,ουτε στον οφη δεν μπορεσε να ξεχωρησει! και τον χαλουσε να παιξει στην καβαλα τη στιγμη που εκει ειναι ο Λεοντιου που ξερει 100 φορες περισοτερη μπαλα παο αυτον!
Ας πιασουμε τωρα τον Μαντζιο ,ειπα ποτε επαιζε μπαλα (γιατι χωρις να ειναι ο ιμπραχιμοβιτς ,μπαλα ξερει!) το θεμα ειναι οτι μιλαμε για εναν αχαριστο παιχτη γιατι χαρη στον παναθηναϊκο εγινε γνωστος και χαρη σε αυτον επαιξε στην Βερντερ! και ποια η ευγνομοσυνη του ? να αρνειτε οτι προφερες του φερναμε και να ψαχνει δεν ξερω και εγω τι! Ηθελε βλεπετε και καλη ευρωπαικη ομαδα και καλα λευτα βλεπετε η αταλαντα του πεφτε λιγη του ..πελε!!
Επομενος ειναι ο τζιωλης! αν ηθελα να προσβαλω το συμπαθες τετραποδο που λεγετε γουρουνι θα τον αποκαλουσα ετσι! οστοσο τωρα θα τον πω αρχιτσογλανι! Που τον καναμε ανθρωπο ,του μαθαμε μπαλα και του δωσαμε ευκαιριες με ανταλαγμα να συμφωνησει με τη βερντερ να αποριψει οτι προσφορα του παμε για να τον παρουν ελευθερο οι γερμανοι γιατι βλεπεις δεν ειναι ηλιθιοι οι ανθρωποι να δωσουν λευτα για τετοιο βοϊδι!
Αυτα μονο εμεις στον ΠΑΟ τα καναμε γιατι βλεπεις στηριζαμε τα Ελληνοπουλα για να εισπρατουμε αποτυχιες και αχαριστιες σωρηδων! και ξερετε κατι ? Νταμπλ ο ζουταουτας , ο αντριτς , ο μαριτς , o καθιστοκωλης γερμανος ο μινχ , ο ολισαντεμπε ,ο γκονζαλες και ολοι αυτοι μου το φερανε και οχι τα Ελληνοπουλα που τρεμανε στη ριζουπολη ουτε αυτα που τωρα προδιδουν ετσι την ομαδα! Και ξερετε γιατι ? απλα γιατι ολοι αυτοι οι ξενοι παιχτες που ειπα ειχαν ψυχη,τσιπα και τιμαγανε τα λευτα που περνανε.Και ετσι μεσα στο γηπεδο δαγνωνανε κυριολεκτικα τον αντιπαλο! σπγανε ποδια ,μασαγανε σιδερα!
Αυτα χρειαζεται ο Παναθηναϊκος για να παει μπροστα και πλεον δειχνει να ειναι στον σωστο δρομο! το δημοσιο τελειωσε τωρα μενουν οσοι αξιζουν! και κατι παιδακια σαν τα τρια τσογλανια που ειπα περνουν αυτο που τους αξιζει! δρομο!! για να μην πω τιποτα αλλο και με κοψουνε και απο το μπλογκ!και οσοι τσινανε και ξινιζουν στις προτασεις και κανουν τα δικα τους ,χρηματα υπαρχουν ας κατσουν εναν χρονο ετσι ,ας παρουνε τα λευτακια τους και μετα και αυτα που ξερουν! Ετσι το θελησαν ετσι το λαμβανουν! και κανουν παρα πολυ καλα οι ανθρωποι του ΠΑΟ και τους κωβουνε την μπαλα!! γιατι μετα απο ενα χρονο απραγιας πιστεψτε με θα καταληξουν σε ομαδες που κυνηγανε την παραμονη στην κατηγορια! ολοι θυμομαστε εξαλου τι απεγινε ο Σανμαρτεαν...
Τελος ο αδικημενος της παρεας ειναι ο κλειτον συλβα που πληρωνει σε πρωτη φαση τις βλακιες του που αργουσε συνεχεια στις προπονησεις και οταν εισαι σε ενα συλλογο οπως ο παναθηναικος με ενα αυστηρο και τελειομανη προπονητη οπως ο τεν κατε ,αυτα δεν συγχορουνται! και σε δευτερη φαση πληρωνει και τις ηλιθιοτητες των αλλων γιατι ειναι σιγουρο πως τον περνει και η μπορα απο τα τρια τσογλανια και την πληρωνει και αυτος. Γιατι ο Κλειτον ολοι ξερουμε ποση μπαλα ξερει και οτι μεσα στο γηπεδο ειναι 100% επαγκελματιας και σιγουρα αν δεν γινοταν οτι εγινε με τους αλλους θα ειχε διαφορετικη αντιμετοπιση.

Σχόλια